@lordly bana mı dedin? Ben reytinge önem vermem ama izlediğim yapim yuksek çıkarsada senin gibi sevinirim.Karadayı az cıktı diyede karalara baglamadım..
devam ettrir sezon sonuna kadar.
@lordly bana mı dedin? Ben reytinge önem vermem ama izlediğim yapim yuksek çıkarsada senin gibi sevinirim.Karadayı az cıktı diyede karalara baglamadım..
devam ettrir sezon sonuna kadar.
beyazsoy
22.45'te reklama girdi.
23.00'da yayına girdi.
23.05'te tekrar reklama girdi.
23.20'de yayına girdi.
23.25'te bitti.
+ 20:00 baslarken reklam girdi anında 6+6 dakika reklam verdi gecen hafta oreklam yoktu 15 dakka düs geri 40-15 25 yani acun yine ayni saate böldü acun yaptigi sahtekarlık degil karadayi reklamsız yayinlansa düsüs kaçınılmaz ..
mahoni kendini kandırma istersen ilk baştaki ( şuna 6+6 deme) 12 dakikalık reklam programın reytingini artırır. sonuçta adam 21:40 programı bölldüyse bu programa reyting kazandırır. acun istediği kadar bölsün eger bir dizi acunun bu bölmelerine ragmen geçebiliyorsa bu başarısının taçlandırır.
neyse asıl reyting savaşı haftaya olacak hanyayı konyayı göreceğiz. artık karadayı reklamlı yayınlanacak ve 23:15 gibi bitecek. bütün dizilerin asıl reytingi ozaman ortaya çıkar. gerçi daha bir zamanlar osmanlı başlayacak oda ab de kuvetli buda osese darbe vurcak birde fetih var oda absi yüksek olacak. kısacası acunun ilerde çok zorlanacak
acun fark atmıs ve atmaya devam edicek haftaya görücez ...
acun fark atmıs ve atmaya devam edicek haftaya görücez ...
Her hafta haftaya haftaya diiyorlar da bir göremedik gitti. Geçen pazartesinin konusunu oku, yine haftaya haftaya deyip durmuşlar. O hafta bir gelemedi gitti.
hacı o hafta oses türkiye bittigi zaman dicem ozamanda survivor gelicek
O Ses bitecek Kabadayı hala haftaya diyecek.
Aga daha 2 hafta oldu
Aga bu hafta ab de düşmüş daha geç bölünmesine rağmen