15 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@lordly bana mı dedin? Ben reytinge önem vermem ama izlediğim yapim yuksek çıkarsada senin gibi sevinirim.Karadayı az cıktı diyede karalara baglamadım..
devam ettrir sezon sonuna kadar.

@lordly bana mı dedin? Ben reytinge önem vermem ama izlediğim yapim yuksek çıkarsada senin gibi sevinirim.Karadayı az cıktı diyede karalara baglamadım..
devam ettrir sezon sonuna kadar.

karadayı devam eder tabi :D ay yapım yaptigi is ve tutu sonucta totalde kuzeyden bile daha çok izleniyor ama kuzeyin absi çok daha iyi

beyazsoy

22.45'te reklama girdi.
23.00'da yayına girdi.
23.05'te tekrar reklama girdi.
23.20'de yayına girdi.
23.25'te bitti.

+ 20:00 baslarken reklam girdi anında 6+6 dakika reklam verdi gecen hafta oreklam yoktu 15 dakka düs geri 40-15 25 yani acun yine ayni saate böldü acun yaptigi sahtekarlık degil karadayi reklamsız yayinlansa düsüs kaçınılmaz ..

mahoni kendini kandırma istersen ilk baştaki ( şuna 6+6 deme) 12 dakikalık reklam programın reytingini artırır. sonuçta adam 21:40 programı bölldüyse bu programa reyting kazandırır. acun istediği kadar bölsün eger bir dizi acunun bu bölmelerine ragmen geçebiliyorsa bu başarısının taçlandırır.

neyse asıl reyting savaşı haftaya olacak hanyayı konyayı göreceğiz. artık karadayı reklamlı yayınlanacak ve 23:15 gibi bitecek. bütün dizilerin asıl reytingi ozaman ortaya çıkar. gerçi daha bir zamanlar osmanlı başlayacak oda ab de kuvetli buda osese darbe vurcak birde fetih var oda absi yüksek olacak. kısacası acunun ilerde çok zorlanacak

mahoni kendini kandırma istersen ilk baştaki ( şuna 6+6 deme) 12 dakikalık reklam programın reytingini artırır. sonuçta adam 21:40 programı bölldüyse bu programa reyting kazandırır. acun istediği kadar bölsün eger bir dizi acunun bu bölmelerine ragmen geçebiliyorsa bu başarısının taçlandırır.

neyse asıl reyting savaşı haftaya olacak hanyayı konyayı göreceğiz. artık karadayı reklamlı yayınlanacak ve 23:15 gibi bitecek. bütün dizilerin asıl reytingi ozaman ortaya çıkar. gerçi daha bir zamanlar osmanlı başlayacak oda ab de kuvetli buda osese darbe vurcak birde fetih var oda absi yüksek olacak. kısacası acunun ilerde çok zorlanacak

acun fark atmıs ve atmaya devam edicek haftaya görücez ...

acun fark atmıs ve atmaya devam edicek haftaya görücez ...

bakak görek bakak görek :)))))

- - - Ekleme - - -

bütün kanallar 12 dakikalık blok reklam verecekken bölerek veriyor sebebi rtük yasları 12 dakikalık reklamı engelliyor bu yüzdenkanallarda araya tanıtım manıtım ekliyor . onun için 6+6 demeyelim direk 12 dakikalık reklam diyelim :))))))))

Deniz Yıldızı harika oranlar almış, Yer Gök Aşk ise geçen haftaya göre baya artış yaşamış. :)

Acun korkudan 21.40 ta bölmüş oha :d karadayı adım adım zirveye

Aga daha 2 hafta oldu :d

:D hadi bakalım bence geçemez ama bellide olmaz ab hiç sansi yok ki acundan bahsediyoruz nerde düsüp kalktıgını ondan iyi bilen olamaz o rakamlarla yasiyor karsısındaki baska biri olsa karadayi sansı var dicem ama medyanın en akıllı adamı kurnaz ..

Doğru diyon aga acun işini bilir ama karadayı zirveyi alabilir

O Ses, canlı yayınlara geçtiğinde total'de düşer. Total'de zirve için Karadayı ile Arka Sokaklar kapışır.

Ama A/b'de O Ses'in zirveden ineceğini sanmıyorum. (Fetih'i saymazsak.)

Aga bu hafta ab de düşmüş daha geç bölünmesine rağmen

Aga bu hafta ab de düşmüş daha geç bölünmesine rağmen

totalde yükselmis ayrica gecen hafta ilk 15 dakka reklam vermedi o arada arka sokaklar yükselmis tabi fena ezmiş ab de özeti bile 21 share 29 share

totaldede 20 share ile ezmiş geçmiş :d

karadayi reklam versin görücem ben :d haftaya korkudan yine reklamsız yayinlarlar :d

Aga yeni dizi ne reklamı güldürme tabi reklam vermeyecek diziyi tutturmaya çalışıyolar