İşler Güçler'de Bir Ayrılık Daha

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
180
Puanı
144
İşler Güçler dizisinde Hale karakterini canlandıran Arzu Oruç diziden ayrılıyor. Arzu Oruç konuyla ilgili şu tweeti attı: "Evet doğru. Maalesef hale gitti". Diziden daha önce de Melike Emiroğlu ayrılmıştı.

Sıkmaya başlamişti gerçi ama olmuş bi karakterdi.Bu kadar erken sönceği aklama gelmemişti.

Zaten Sadi den Ayrıldı
Tek Bağlantısı Sadi idi
Karakteri Uçuk du Gitmesi İyi Oldu

dogru karar daha gitmesi gereken cok kisi var. sadinin kiz kardesi, iki yapimci ve kadrosu :)))

Aynen yapımcı bence de gönderilmeli bana çok yapmacık geliyor. Bi de şu Godfather rolü yapan adam gereksiz.

sen yapımcıyıda gönderdin:)) dizinin yapımcılığını benmi üstleneyim? ben üstlensem kremdeki tombiş kızı getiririm başrole dizi öyle kurtulur :))

destere diziyi hic izlemedin dimi :))))) ama kremdeki kiz her dizisinde dokturuyor

- - - Ekleme - - -

sen yapımcıyıda gönderdin:)) dizinin yapımcılığını benmi üstleneyim? ben üstlensem kremdeki tombiş kızı getiririm başrole dizi öyle kurtulur :))

destere diziyi hic izlemedin dimi :))))) ama kremdeki kiz her dizisinde dokturuyor

Sadi'nin kardeşi gönderilmesin cinsel öğeleri içeren espirileri o kız yapıyor.Bi kızın böyle espiri yapması TR'de zor.Cinselliği katmayan espiri yapan bi komedi dizisi gösterin.Her dizide var ama hepsi erkek.Bu tur şakalari yapan hep erkek karakter var ve erkek nufusu artık böyle şaka yaptiği zamani "abaza" deniyor.Bence Sadi'nin kardeşi bu anlamda böylesi karakterlere 2-3 level atlatti.

ama kiz cok itici ve erkek gibi espiri yapiyor kiz gibi olsa sevimli olurdu

ama kiz cok itici ve erkek gibi espiri yapiyor kiz gibi olsa sevimli olurdu
Kız tam sexapel abidesi gibi saç baş dağinik kısa şort filan.Hafifde kontrol bende havalari :X Bence ağzinada gayet yakışıyor ama yalan söylediğindeki aldiği şekiller abarti onlarda fark etmişlerki geçen hafta yalan söylemeye başlamişti.(ağzı yuzu yamulmadan)

karakter yanlis ben cok cinsel espiri yapn kadin tanidim hepsinde bir kadinlik vardi bu kiz yanlis oynuyor

- - - Ekleme - - -

iftira atma izledim diziyi sevmediğim bir tarz ama izliyorum rastlayınca 5 dakika bakıp başka kanala çeviriyorum :))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

iftira atma izledim diziyi sevmediğim bir tarz ama izliyorum rastlayınca 5 dakika bakıp başka kanala çeviriyorum :))

- - - Ekleme - - -

ilginç son mesaj bana ait görünüyor benim mesaj yok piyasada :))

- - - Ekleme - - -

bu nasıl sayfa :)))

- - - Ekleme - - -

mesajlarım kayboluyor :))

- - - Ekleme - - -

bu konunun ikinci sayfası açılmıyor :)))))))))))

destete diziyi izleseydin dizide de oyuncu olarak yapimcilarin oldugunu bilirdin :)))