8 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karadayının son yarım saatini izledim açık ara oyuncu ve senaryosuyla açok başarılı atv pazartesini kapatacak bu diziyle diziyi eleştirilecek bişey yok. acun ve show tv artık acunu geçmeyi düşünsün. gerçi show tv acnu geçmek için attıgı her adım elinden patladı :))))))

karadayının son yarım saatini izledim açık ara oyuncu ve senaryosuyla açok başarılı atv pazartesini kapatacak bu diziyle diziyi eleştirilecek bişey yok. acun ve show tv artık acunu geçmeyi düşünsün. gerçi show tv acnu geçmek için attıgı her adım elinden patladı :))))))
Beyazsoy Erol Köse olabilirmisin? O da hiçbir şeyi beğenmez ama Karadayıyı beğendi :D

- - - Ekleme - - -

Ay Yapımın işlerine bakınca Karadayının başarısı şaşırtıcı değil :)

Arka Sokaklar A/B'de 1 reytinglerdeymiş, raytingkurduna göre. :D
Boş atıp tutmasada bu sallamasını sevdim :X

Karadayı'yı izlerim diyordun neden son yarim saatini izledin ki?

recep döktürüyor karadayı da artmış o ses reklamda göçmüş recep bunun 2 katını aldı reklamda :d
ygareklamda o bile daha yüksek :d

Karadayı kesin tuttu.Abde daha yüksek alır.
Fatih dizisi Pazartesi olursa ortalık karışır :D
Hülya yarışmacıya hakaret ediyor :D

Karadayı en yüksek reytingini almış asıl haftaya bakmak lazım bu hafta recep ivedik vardı onun için karadayıyı asıl haftaya görebiliriz

acuna verilen paralara yazık yahu. adam bir eklama giriyor adamın reytingi %60 düşüyor :))))))))))