6 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lale devri 20.45 başladı biter birazdan

- - - Ekleme - - -

Lale devri 20.45 başladı biter birazdan

Show'dan Yeşim karakterini bildiğim için burdaki poh pohtan dolayı bende actim bakıyorum:F

Alev alevde bence konuda rojdaya dahada ağırlık verirseler,daha usta oyuncular gelirse ve senarist değişirse dizi kendini ilk 5 te bulur atv ama atv ya bu diziyi gözden çıkarcak ya da pt 2de yayınlanacak.bnce alev alev güzel dizi

:))) bu kadar değişiklik olacağına diziyi toptan değiştirseler başka bir dizi çekseler daha iyi değilmi :))

- - - Ekleme - - -

Alev alevde bence konuda rojdaya dahada ağırlık verirseler,daha usta oyuncular gelirse ve senarist değişirse dizi kendini ilk 5 te bulur atv ama atv ya bu diziyi gözden çıkarcak ya da pt 2de yayınlanacak.bnce alev alev güzel dizi

:))) bu kadar değişiklik olacağına diziyi toptan değiştirseler başka bir dizi çekseler daha iyi değilmi :))

Bu arada ben foruma yeni katıldım.Bekleyin cookiesin yorumları forumu sarscak bütün sene beraberiz arkadaşlar(takas,çocuklar duymasın ,revan ,mahoni...

Heyecanlandirdiniz beni de.. Ben de FOX'un canli yayin'indan izliyorum

Yetenek Sizsiniz'i izleyeyım dedim Star'ı açmaz olaydım 22:45'te reklama girdi 22:59'da reklam bitti verilerde listeye girerse şükretsinler.

dale devri finale geldi artık. en yüksek reytingi alacak . ondan sonra düşecektir. acun rahat bir nefes alacaktır artık :))))

Evet furkan yarın büyük çekişme olacak şefkat tepe sbtde acun geçer gibi

haklısın yeterince reklamı olmadı bugün macunun yarın telafi eder kreys :)))

ben varım diye baksana nasıl alev alev liderliğe yükseldi demekki bir kişi ne kişi demeyeceksin her kişi bir kişi :))) bu son lafı bende tam anlayamadım ama neyse :)))
kreys reyting getiriyorda senin için aynı şeyi diyemiyeceğim :))) maşşallah dediğin anında nakalvt oluyor :))

Ya bu fox lale devrinden sonra ismail bakıyi koysalar çok iyi olurdu