3 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3 Ekim Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kötü Yol - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu - Tekrar (Show)

• Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• X Men Son Direniş (Fox)

• Canlı Para (Fox)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
beyazsoy pardon ama bunu hep yapıyorsun kusura bakma fitne çıkarmak .

muhtesem toplam 1 reyting bile düsmemis 0.46 ki total de yükselmis :) sen bunu milyoner düsürdügünü saniyorsun ama dün reyting kurdu bomba atıldıgında haber kanallarin toplam reytinginin 10 oldugunu söyledi trt haber cnn türk ntv habertürk hepsinin toplamı 10 o ara twitterda muhtesem yüzyıl tt olmustu fakat olaylar patlak verince tt listesinden çıktı

çok yanılıyorsun milyoner ister izlenmemis muhtesem 0. küsürat düsmesinin tek sebebi türkiyenin suriyeyi bombalamasıdır .

bomba haberi ögle geldi be nediyon :)) bu kadar türkiyeden ve habr kanallarında uzak kalma. türkiyenin karşı ateş açtıgı ise 22-30 23 gibi haber kanallarına dütü. yani bu oalyın muteşeme etkisi minuumdur

bomba haberi ögle geldi be nediyon :)) bu kadar türkiyeden ve habr kanallarında uzak kalma. türkiyenin karşı ateş açtıgı ise 22-30 23 gibi haber kanallarına dütü. yani bu oalyın muteşeme etkisi minuumdur

yav kardesim biraz mantıklı konus özeti 2 reyting yükselen dizi özetiylede karsılasıo milyoner ve özeti 3 katı oran aliyor teorini çürüttük iste .

ayrıca bu bomba haberleri kuzey güney( ki erkek seyirci agırlıklı erkekler haberlere daha meraklıdır alumunuz) etkilememiş de yükselmiş muhteşemi düşürmüş sormakl lazım uçankuş ve bu yorumu yapanlara

Uçankuşun yorumunda en dikkatimi çeken yorumu atv satişina yine dikkat cekmiş olmasi.Az daha canlandırsalar su konuyu.

Uçankuş ekibi atv'den uzak dursun :D Turner grubu alırsa TNT de ki gibi iğrenç magazin programları yaparlar belki yine :D TNT'yi uçankuş programları batırdı :D

muhtesem yuzyil yine zirvede yer almis. tebrikler

ayrıca bu bomba haberleri kuzey güney( ki erkek seyirci agırlıklı erkekler haberlere daha meraklıdır alumunuz) etkilememiş de yükselmiş muhteşemi düşürmüş sormakl lazım uçankuş ve bu yorumu yapanlara

hala konusuyon ya muhtesem özet kısmı özet kısmı kuzeye 2 reyting fark atmısab de totaldede geçmis pis yedilinin özetini geçememis kuzey tns denekleride saçma yani çok abartmıslar :) ama muhtesem totalde yükselidi suriye olaylari olmasaydi ab de 13 ü geçmisti çok basit anlamak istemiyorsun :) kabullenemiyon bukadar basit. !

Uçankuş ekibi atv'den uzak dursun :D Turner grubu alırsa TNT de ki gibi iğrenç magazin programları yaparlar belki yine :D TNT'yi uçankuş programları batırdı :D

Yok bende onlarin almasını istemiyorum.Sadece olayı canlandırmalı iyi olmuş.Satiş haberlerinden epeydir haber alamıyodum.

Muhteşim'i izleyen AB erkek sayısı daha cok.Senin deyiminle erkekler haberi izliyorsa AB erkeğinin haber kanalına zap yapması yadırganmamalı. Kuzeyin AB'de etkilenmemesinin sebebi; hani sen diyorsun ya AB'de artık eğitimi düşük ama parası olanlar daha cok diye.O kesim yine dizilerini izlemişler belli ki.O kesim zaten haber kanalıda izlemezler.

m uhteşem gene zirvede önceden dediğim gibi cansu dere gitmeden dizi yükselmez dünkü bölümde mimar sinan ı görücez sandım yanılmışım ibo kendinji sultan ilan etmekten fırsat bulmadaı adamla konuşmaya mimar sinan-tuncel kurtiz-pelin karahan girince dizi izlenme payı 30 un altına düşmez
pis yedili gene gani gani reyting almış özet bile kuzeyi geçmiş kanal d ye ağır uyarı gelmiş ama bu pis yedilinin kalitesinin artttığı anlamına gelmiyor
kuzey sonunda hakettiği yeri bulmuş totalde darısı ab ye
işler güçler idare etmiş
atv milyoneri resmen bitirmek istiyor galiba ab si güçlü 2 yapım varken yarışmayı yayınlamanın ne anlamı var

çarşambanın sıralamasında değişen bişey yok her zamanki gibi muhteşem açık ara birinci kuzey güneyde açık ara ikinci..

dün savaş olacak olmayacak top attık gülle attık lafları arasında seyricinin haber kanallarına yönelmesiyle ufak tefek bir reyting kaybı olmuş ama lafını etmeye değecek kadar fazla bir düşüşten bahsetmek imkansız..

MEHMET ESEN: Anneme savaşı anlatmaya gittim, Muhteşem Yüzyıl'ı seyrediyor. Kanuni ordularıyla Tebriz'e girdi girecek. Sustum. Dizi bitince herkes bilecek!

çarşambanın sıralamasında değişen bişey yok her zamanki gibi muhteşem açık ara birinci kuzey güneyde açık ara ikinci..

dün savaş olacak olmayacak top attık gülle attık lafları arasında seyricinin haber kanallarına yönelmesiyle ufak tefek bir reyting kaybı olmuş ama lafını etmeye değecek kadar fazla bir düşüşten bahsetmek imkansız..

MEHMET ESEN: Anneme savaşı anlatmaya gittim, Muhteşem Yüzyıl'ı seyrediyor. Kanuni ordularıyla Tebriz'e girdi girecek. Sustum. Dizi bitince herkes bilecek!
tebriz e giren iboydu kesin senn akraban bu memoş:D

Muhteşim'i izleyen AB erkek sayısı daha cok.Senin deyiminle erkekler haberi izliyorsa AB erkeğinin haber kanalına zap yapması yadırganmamalı. Kuzeyin AB'de etkilenmemesinin sebebi; hani sen diyorsun ya AB'de artık eğitimi düşük ama parası olanlar daha cok diye.O kesim yine dizilerini izlemişler belli ki.O kesim zaten haber kanalıda izlemezler.

muhteşemde erkek seyircinin fazla oldugunu söylemek biraz uçuk olmuş :) dizide muhteşeme halvetten halvete ihtiyaç duyulluyor :))) dizi sadece haremde kadınlar arasında dönüyor :)))) nasıl erkek seyircisi fazla olur garip.. fazla bir erkegin muhteşemi izlediğini düüşünmüyorum. hadi muhteşem savaşa falan gitse ciddi savaş sahneleri olsa spartacüs gibi eyvallah diyecem ama muhteşem öyle bir dizi değiil

hadi sizin ve uçan kuşun yorumu dogru olsun.. süriyenin bomba attıgı 15 gibi geldi 17 gibide 5 ölü oldugu kesinleşti. yani ana haberlerde herkes bu haberi izledi. haber kanalları 21-23 arasında her zaman ki gibi tartışma programlarına emanetti. yani uçankuşun millet kanal kanal gezdi söylemi biraz havada kalıyor. hatat habertürk öglen çekilen bir programı tekrardan veriyordu :)))

kuzey güneyin egitim seviyesi düşük kişler izliyor demek biraz zorlama. yorum oluyor kuzey güney her

muhteşemde erkek seyircinin fazla oldugunu söylemek biraz uçuk olmuş :) dizide muhteşeme halvetten halvete ihtiyaç duyulluyor :))) dizi sadece haremde kadınlar arasında dönüyor :)))) nasıl erkek seyircisi fazla olur garip.. fazla bir erkegin muhteşemi izlediğini düüşünmüyorum. hadi muhteşem savaşa falan gitse ciddi savaş sahneleri olsa spartacüs gibi eyvallah diyecem ama muhteşem öyle bir dizi değiil

hadi sizin ve uçan kuşun yorumu dogru olsun.. süriyenin bomba attıgı 15 gibi geldi 17 gibide 5 ölü oldugu kesinleşti. yani ana haberlerde herkes bu haberi izledi. haber kanalları 21-23 arasında her zaman ki gibi tartışma programlarına emanetti. yani uçankuşun millet kanal kanal gezdi söylemi biraz havada kalıyor. hatat habertürk öglen çekilen bir programı tekrardan veriyordu :)))

kuzey güneyin egitim seviyesi düşük kişler izliyor demek biraz zorlama. yorum oluyor kuzey güney her

bunu yapma gecen senede böle sisiriyodun bir hafta geçiyodu :) ertesi hafta forumda göremiyoduk yine ayni seyi tekrarliyorsun.

erkekler tabi muhteşemi izlicek bişr sürü kadın var kuzeyin kaslarına mı bakacaklar:dbnm baktığım kuzeyi izleyen arkadaşlarım lisede kaldı ünide pek izleyen yok :D

erkekler tabi muhteşemi izlicek bişr sürü kadın var kuzeyin kaslarına mı bakacaklar:dbnm baktığım kuzeyi izleyen arkadaşlarım lisede kaldı ünide pek izleyen yok :D

aga beyazsoy bunu gecen senede yapiyodu artinca olmuyordu forumda :) ama konuyu görüyor :D hürrem entirkasi falan diyor :d

Bizlerin halkın en kolay araştirma yolu artık Twitter.Muhteşem yuzyıl yaz bak gör.Ne kadar erkek tweet atıyor ne kadarı okumuş eğitimli mektepli. Kırmızı yazıdaki yeride senin söylemlerine dayanarak yazdim.Zaten reytinglerde (@Mahoni hesaplamiş) yarim reyting bile değilmiş.Abartmaya gelince onu ucankuşa sor bana değil.Ben sadece ucankusun benimle aynı fikirde olmasına karişirim.Onlarin abartması beni ilgilendirmez.Ben gayet abartisizda yorumumu atabiliyorum.

My yi kadınlar izliyo çoğunlukla bu açık ve net

Şaka maka Kuzey Güney, Pis Yedili'nin özetini geçememiş. :D :D

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919