2 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maç giderek artacak

Uçurum yeni bölümüyle 9 Ekim Salı günü yayınlanacak, daha önce de dediğimiz gibi...

Geçen hafta ÖBGZK bu dilimde 21.45 - 22.00 arası 10.62 almış , şimdi 7.55 almış , yani 3 reyting düşmüş , ama reklam varsa başka yoksa büyük düşüş var , yinede nede olsa bu SBTnin reytingleri , ama SBT ile TNS reytingleri arasına en fazla 1-2 reyting oluyo , eğer reklam yoksaydı yarın 6-7lerde alabilir.

Obgzk düşmüş ama doğaldır karşısında mac var.. Doğal olarak ta düşecek...

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Açıkçası ben bukadar düşmesini beklemezdim , en fazla 2 reyting düşer diye diyodum , ama geçen haftanın sonuçlarında bu dilimlerde 10-11lerde , bu hafta 7-8 lerde almış , 3 reytingten fazla düşme var.

Salı günün 2 yıldır uzak ara birinci Öyle Bir geçer ki zaman 12.00 Ratingle yine gece damgasını vuruyor.
TRTNİN RATİNG MAKİNASI SEKSENLER AB GURUBUNDA 10 RATİNG BARAJINI AŞARAK ADETA İMKANSIZI BAŞARIYOR.
SHOW TV NİN YÜZÜ OKTAY KAYNARCALI USTURA KEMALLE GÜLÜYOR.USTURA KEMAL TOTALDE İKİNCİ AB DE ÜÇÜNCÜ DURUMDA.
MAÇ BAŞLAMADAN DİZİ RATİNGLERİ: ÖYLE GEÇER:11.00 USTURA KEMAL:5.60 SEKSENLER:5.40 SONYAZ:1.55
MAÇ BAŞLAMADAN AB GURUBU: ÖYLE GEÇER Kİ ZAMAN:12.10 SEKSENLER:10.20 USTURA KEMAL:4.50 HAREM TEKRAR:2.40 SON YAZ:1.70
GALATASARAY RATİNGLERİ ALT ÜST ETTİ.TARAFTARI ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZLEMİŞ...15 RATİNG

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 13.74 , 2) KANALD: 9.62 , 3) TRT1: 4.89 , 4) SHOW: 2.19 , 5) FOX: 1.12

Açıkçası ben bukadar düşmesini beklemezdim , en fazla 2 reyting düşer diye diyodum , ama geçen haftanın sonuçlarında bu dilimlerde 10-11lerde , bu hafta 7-8 lerde almış , 3 reytingten fazla düşme var.

Muhtesemcim eğer karşısında mac olmasaydı gercekten de. Büyük bı sorun olurdu ama kadisında merakla beklenen bı şampiyonlar ligi macı var.. Doğaldır.

Muhtesemcim eğer karşısında mac olmasaydı gercekten de. Büyük bı sorun olurdu ama kadisında merakla beklenen bı şampiyonlar ligi macı var.. Doğaldır.

fransızca şarkı güzeldi şarkı eşliğinde meteye girişecek osman....

kızla başbaşa yakaladı sanırım :))

- - - Ekleme - - -

fener maçı 16 reyting almıştı gs maçı tam bir çöküşte..

Anlasilan Son Yaz SBT'ye göre yine basarili gidememis..

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot