1 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1 Ekim Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Alev Alev - Tekrar (ATV)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]01.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:25:07[/TD]
[TD="align: center"]20:35:19[/TD]
[TD="align: center"]1,68[/TD]
[TD="align: center"]5,95[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yükselmiş :U

- - - Ekleme - - -

ne gülüyon yalanmı!!!

Doğru aga haklısın

- - - Ekleme - - -

Aga ebem dedin ya ona güldüm :D

müge baktım neden u kadar yükseldi diye müge yine çok iyi bir konu bulmuş. olay çok karışık . kadının gönül ilişkisi falan fialn varmış. eşiyle arası limoni eşi vuruluyor. olay günü eşinin telefonunda kasının gönül ilişkisi oldugu adamın telefonuna silahi saklandın mı diye mesaj gitmiş. kadın o mesajı ben çekmedim diyor.. kadın bu mesajdan dolayı içerde 7 ay yatmış. savcılık serbest bırakmış şimdi mügeye çıkmış katilini bulun diyor ben katil değilim.

tabi kadının iki çocucugu var çocuklar anneleriyle görüşmüyor babbaı katili diye
olay çok girif odan müge behzat ç den fazla izleniyor öyle çakma polisiye yapmıyor kadın :)))))))))))

Behzatı koy sabah ilk 500 e giremez aga :D Tv de bi behzat kalsa yıne izlenmez

tamam da kemal sen esra erolu izlemiyorsun ki..

O Ses Türkiye ilk bölümüyle bomba gibi bir giriş yaptı. Her iki grupta zirvede yer alan program, A/B`de açık arar fark attı rekiplerine. Çok eğlenceliydi. Reytingi sonuna kadar hakediyor. A/B`sinin totalden yüksek olması da kalitesinin göstergesi.
Arka Sokaklar Totalde iyi gitmiş. Ben tahmin yaparken söylemiştim zaten A/B`de bu kadar batırmayın diziyi diye. Sadece bi hafta 2 aldı. Şimdi yükseldi
Yer Gök Aşk gidiyor gitmesine de Havva çıkınca ne olacak merak ediyorum
Sultanı yarım saat geç başlattılar, dizi çok düşmüş. Geçen hafta 4-5 alan dizi, bu hafta neredeyse 3 almış
Babalar ve Evlatlarını Acun bile kurtaramamış. O saate ne koysan izlenirdi ama bu dizi izlenmemiş

Pztse haftaya ölüm grubu olacak
O Sesin A/B`de 10 demiştim ne 10u diyi gülmüştün. Geldi 11 aldı :D

Karadayı A/B`de geçemez O Sesi. Totalde belki. Ama bence orada da geçemeyecek. Koltuk dönmeleri bitince belki. Ama Karadayının tutup tutmayacağını da bilmiyoruz

O Ses Türkiye Star Tv de müthis bir baslangic yapara iki grubtada zirveyi kapmis, hele AB de ilk ikiyi kapatarak Star Tv nin yüzünü güldürmüs ama söyle birsey var bu yarisma gecen sezonda böyle iyi baslayip sonra baya düsmütsü bakalim bu sezon reytinglerini koruyabilecekmi?

Arka Sokaklar Total de 2. olmasina ragmen 5 Reytingin üstüne cikamamis, AB de ise baya toparlanarak ilk 5 e girmeyi basarmis.

Yer Gök Ask bu zorlu günde iki grubtada 5 Reytinge yaklasarak 3. olmayi basarmis. Dizi Karadayi ve Fetih de geldikten sonra bu Reytinglerini sezon sonuna kadar korumayi basarirsa önümüzdeki sezonda devam eder.

Recep ivedik 3 Hafta icinde 2 defa yayinlanmasina ragmen yine cok iyi oranlar alarak Show Tv yi ayakta tutmus. Eger haftaya Recep Ivedik 3 yayinlanirsa kesinlikle Total de zirveyi alir.

Sulten O Ses in gelmesi ile iki grubtada baya düsmüs ve ilk 10 a girememis. Bakalim Kanal D yine dizinin yayin saati veya günü ile oynayacakmi?

Eve Düsen Yildirim ve Babalar ve Evlatlar dzileri yine kanallarini hayal kirikligina ugratmis. iki dizi de Total de 2 Reytingi görememis.

birce akalay yer gök aşktan ayrılmamalı tek başına diziyi sırtlıyor
melisa aslı pamuk ve burak hakkı dünkü bölümde yer gök aşka katıldı

O Ses Türkiye tam istediğim gibiydi , çok eğlenceli , çekişmeli reytinglerdede rakiplerine fark atmış , ben Hadise veya Hülya Avşarın kazanmasını istiyorum , Karadayı iyi oranlar alabilir ama abde 11 alan yapımı geçemez.

Yorumum;
O Ses Türkiye pazartesi gününe damgasını vurdu , yarışma her 2.gruptada açık ara lider oldu , tüm kişilerde 7.48 reyting alarak 20 shareyi geçmeyi başardı , ab grubunda ise 11.66 reyting 30 share ile fark attı.

Arka Sokaklar totalde 5.49 reytingle 2.sırada yer almayı başardı , ama ab grubunda geçen hafta göre yükselmesine rağmen yine 3 reytingle 5.sırada yer aldı bence bu reytingler abde KANAL dyi mutlu etmez.

Yer Gök Aşk totalde 4.95 reytingle 3.olmayı başardı , abde yine 4.58 reytingle 3.sırada yer aldı

Recep İvedik totalde 4.34 reytingle bu hafta 5.sıraya düştü , ab grubunda 3.65 reytingle 4.oldu

Babalar Ve Evlatlar totalde 1.35 reytingle 40.sırada , ab grubunda 2.04 reytingle 23.sırada yer aldı.

Bu arada STAR TV ; Pazartesi , Çarşamba , Cumartesi ve Pazar zirveyi ele geçirdi , tahminim doğru çıktı STAR TV haftada 4 gün zirvede olacak bu hafta Salı günü de olacak.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy