30 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

30 Eylül Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Krem de basarili sonuçlar elde etmis..

bu ne ya . daha dizi başlamadan en son fragmanı izleyip yazmıştım . abzürlüğün de içinde bir mantık olur bu dizide hiç bişey yok kafamıza ne saçma şey geliyorsa yazalım denmiş. harem beklentilerin çok altında kaldı. olan kreme oldu harem altında ezildi. neyse haftaya haremi kimse izlemez kreme yine eski günlerine döner

Harem iyi gitmiş. Klasik Gani bey dizisi. Kalitesizlikte sınır tanımayan ama izlenen. TNS`de daha düşük çıkar. Ama FOX adına sevindirici

bu ne ya . daha dizi başlamadan en son fragmanı izleyip yazmıştım . abzürlüğün de içinde bir mantık olur bu dizide hiç bişey yok kafamıza ne saçma şey geliyorsa yazalım denmiş. harem beklentilerin çok altında kaldı. olan kreme oldu harem altında ezildi. neyse haftaya haremi kimse izlemez kreme yine eski günlerine döner

Oyunculuklar nasil olmus beyazsoy? Nurseli Idiz, Belma CANCIGER falan ?

20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 5.73 , 2) KANALD: 4.4 , 3) STV: 3.28 , 4) SHOW: 2.54 , 5) ATV: 2.48

- - - Ekleme - - -

20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 5.73 , 2) KANALD: 4.4 , 3) STV: 3.28 , 4) SHOW: 2.54 , 5) ATV: 2.48

Ben Bilmem Eşim Bilir 21.30dan sonra gazlanıyor. Oyunlar daha iyi bir hal alyor çünkü. Bu yüzden bölünmeli :D

Ben Bilmem Eşim Bilir Başlıyor, ilerliyor, bitti bitecek, bitiyor diye :d