Yaşamak için 1 saatiniz var..ve sadece 1 telefon hakkınız var.kimi ararsınız?

Kimi Arardınız?

• Ailem

Oy: 3 30.0%
  • Sevgilim

Oy: 1 10.0%
  • En Yakın Arkadaşım

Oy: 2 20.0%
  • Diğer(belirtin)

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Sorumuz gayet açık hadi bakalım :)

Kardeşim kadar sevdiğim arkadaşımı arardım. Kalan 1saatte konferans görüşmesi yapıp 40 kişiyle daha görüşürüz ama :D

Tamam tek kişiyi arar diğerlerini konferansa davet ederim genelde öyle yapıyorum 1 taşla çok kuş oluyor. :J

1 Telefon edip herkesi telefon başına toplardım ve herkesle konuşurdum 1 saat. Nasılsa öleceğim fatura derdi yok :applouse:

Namaz kılardım.Dua ederdim.
Öleceğimi Facebooka ve Twittera yazardım.Sonra haberlere filan çıkardım kesin :D
Annem babam yanımda olur zaten.En yakın arkadaşımın babası da imam :D Yani bunlar olmaz.Ablama haber veriridim.İşten izin alıp gelsin diye :D

Son düzenleme:
Berkan ne yaptın sen ya resmen senaryo kurdun he.Tek telefon hakkın var bunları tek telefonla mı yapacaksın :D

Ben 911 arar "-alo santral sunu numarayı bağlarmısınız? " derdim :)) konferansımıda yapardım poliside arardim nasılsa tek arama hakkı olan hakkımı santralı arayarak kullanırdım :X

Allah korusun düsünmek bile istemiyorum.. Yarabbim siz koruyun..

Kardeşim gibi olan arkadaşımı ararım.Çünkü anamı arasam telefon başında kalp krizinden gider,sevgilimi arasam o da kız dayanamaz. :D Kardeşim erkek olduğu için dayanıklıdır onu ararım sevdiklerim sana emanet derim ölürüm. :D

Şu an 1 saat sonra ölebilirim.Ama kimseyi arama gereği duymuyorum.Yani bilsemde yine kimseyi aramazdım.