Vadi'nin Yeni Bölümü 21.45'e Alındı, Kim Milyoner Olmak İster Kaldırıldı!

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
991
Puanı
285
Evet Arkadaslar daha 1 saat önce Atv nin yayin akisinda:

20-23.45 arasi KVP
23.45 de Kim Milyoner olmak ister yaziyordu simdi ise:

20-23.50 KVP
23.50 de Huzur Sokagi tekrar Bölümü yaziyor

vadinin maç günü yayınlanmayacağı tahmin ediliyordu reytingi yarıya düşecekti kesinlikle bazı arkadaşlar kabul etmesede geçen senelerde her maç haftası vadi yayından kaldırılmıştır ..normal bir durum vadi için :))

Ya arkadaslar sadece basligi okuyup yorum atmayin Vadi nin bu aksam yeni Bölümü var sadece Saati 21 den 21.45 alindi

Ya arkadaslar sadece basligi okuyup yorum atmayin Vadi nin bu aksam yeni Bölümü var sadece Saati 21 den 21.45 alindi
adam akıllı baslık bulamadınmı yayın saati değişti fln die bilirdin baslığa göre hareket ettiğimizde vadi yeni bölüm yok anlaşılıyo :))

saat 20 de basliyor 23.50 de bitiyor yani yeni Bölüm mactan sonra baslayacak :)

en iyisini yapmış atv maçın bitim saati 21:45 ... maçla aynı ana gelse vadinin reytinler çok kötü etkilenecekti akıllıca bir hareket ATV için ..

- - - Ekleme - - -

gece yarısında kim huzur sokağını izler ki :D
1 reyting alırsa iyidir

ben o diziyi 24 saatlik dilimin hiçbirinde izleyemiyorumki geceyarısı izleyeyim :))

@Emre ve destere bu sabaha kadar yayin akisinda 20.00-23.00 arasi KVP ve 23 den itibaren Kenan Isik yaziyordu ama su anda 20.00-23.50 KVP yaziyor ve ondan sonra Huzur Sokagi. Sizce durup dururken mi Vadi nin süresi 50 dakika uzadi? Yeni Bölüm 21 de baslasa toplamda 3 saat sürer. Bence mantikli düsünün

@destere ben de izlemiyorum huzur sokağını. bu yıl tvde pek izlediğim bir yapım yok.izlediklerimi de zaten star pt-1225325 koydu :(