Beren Saat Yeni Yılda Yeni Bir Diziyle Tekrardan Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Son yıllarda güzellikleri ve başarılarıyla birbirine rakip gösterilen 2 ünlü kadın dizi yıldızından Tuba Büyüküstün'den sonra Beren Saat'in de ne zaman ekrana döneceği belli oldu.

Altı yıldır hiç ara vermeden hepsi 2'şer yıl süren "Hatırla Sevgili", "Aşk - ı Memnu" ve son olarak "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizilerinde başrol oynayan Saat, "Çok yoruldum" diyerek bir süre yüzünü dinlendirmek için çalışmama kararı almıştı.

Geçen yaz çekilmesi planlanan ve anlaşmasını imzaladığı "Yasemenler Tüter Mi Hâlâ?" filminin de iptal edilmesi nedeniyle geçen haziran ayından beri setlerden uzak olan Saat, bu sürede çok sayıda yapımcıdan teklif aldı.

Gelen teklifleri değerlendiren Saat, yeni yıl itibariyle ekrana dönme kararı aldı. Saat'in D Productions'ın 2013'te çekileceği yeni dizisi için görüştüğü öğrenildi. Kenan Doğulu ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Saat'in Kanal D'de ekrana gelecek olan yeni dizisindeki partnerinin ise Mert Fırat olduğu konuşuluyor.

çok güzel bir haber bereni dört gözle bekliyorum .. yalnız mert fırat yerine başka birini bulsalar daha iyi mert fırat hafif kalıyor ..

mert firat berenin partneri olmamali bence..

Vadi aşkı memnuyu az ezmedi :D Fatmagül 10 la final yaptı devam etse fark yicekti sbt de 14 göremedi

Vadi aşkı memnuyu az ezmedi :D Fatmagül 10 la final yaptı devam etse fark yicekti sbt de 14 göremedi

sbt dede agbd de fatmagül 80 bölümün 78 inde vadiye fark attı .. aşk-ı memnununda ikinci yılı vadiyi ikiye katladı .. berenle aşık atamaz vadi.. berenin ismi yeter sadece ismi 15 reyting alır:))

Vadi aşkı memnuyu ezdi ne sallıyon 3 ay ara verdi sonra aşkı memnu biraz geçti fatmagül ise agb şikesinde iyiydi sbt de 13 aldı en yüksek finali zar zor 10 aldı :d

Vadi aşkı memnuyu ezdi ne sallıyon 3 ay ara verdi sonra aşkı memnu biraz geçti fatmagül ise agb şikesinde iyiydi sbt de 13 aldı en yüksek finali zar zor 10 aldı :d

çok güvendiğin vadiye çalışan sbt de yılda kaç hafta vadi bereni geçti hesapladınmı 80 bölümden sadece iki hafta vadi öndeydi.. 78 hafta beren fark attı o da sbt de.. yani torpilli olduğunuz halde yıkıldınız hem atv de yayınlanırken hem tnt de yayınlanırken durum değişmedi her hafta beren lider.. :))

Tnt de hiçbir dizi 10 u geçemez vadi 14 gördü tnt de ilk sezon şike 2.sezon tnt şimdi koşullar eşitlendi fatmagül yok :d

Demiştim Kanal D'nin projesi vardır diye. Furkan da çok biliyomuş gibi lagaluga yapmıştı. :D

İşte bu! :)
Beren anlaşılan 4 yıl yetmez diyip tekrar Perşembeyi ele geçirecek :) Kanal D adına iyi bir haber. Ocaktan sonra iyice arayı açar diğer kanallarla :)

@takas Fatmagül SBT`de en fazla 13 aldı demişsin. Daha fazla reyting aldığını göstereyim mi yoksa hatanı kabul ediyormusun?

süper haber perşembeye konsun vedadan çok ümidim yok:D
beren her gün zirveye oynar çarşmba hariç:D
mert fırat gayet iyi bir seçim engin akyürek de çok iyi bir seçim gibi durmuyordu 2 sene önce:D