acunun düşeceği belliydi adam show ile özdeşleşmiş bir de gittiği kanala star resmen attan inip eşşeğe bindi,
lale devri gene iyi gitmiş
alemin kralı umarım yükselir
Cumartesi ve Pazar maçlardan başka izlenicek birşey yok
benzetme yanlış emre....acun eşekten inip ata bindi bence)
cumartesi dediğinde haklısın ama pazar KREM var)
bence tersi starda eski oranlarını yakalaması zor
Ne Kremi destere
kalite reytingle ölçülmüyorki .. star ile show arasında kalite olarak çok fark var star açık ara önde .. show da hiçbişey yok var olan bir iki diziyide sattı zaten şimdi dımdızlak ortada kalmış... artık bu gün ne giysemin yumoşuyla ivanasına bırakmış kanalı ..)
- - - Ekleme - - -
yarın izle atv de hanı tombul kız krem sürünce manken oluyor ya o dizi )
Sihirli annem kokusu aldım izlemem
başkalarının projelerini alarak da kaliteli olunmuyor ona hazıra konmak deniyorkalite reytingle ölçülmüyorki .. star ile show arasında kalite olarak çok fark var star açık ara önde .. show da hiçbişey yok var olan bir iki diziyide sattı zaten şimdi dımdızlak ortada kalmış... artık bu gün ne giysemin yumoşuyla ivanasına bırakmış kanalı ..)
- - - Ekleme - - -
yarın izle atv de hanı tombul kız krem sürünce manken oluyor ya o dizi )
başkalarının projelerini alarak da kaliteli olunmuyor ona hazıra konmak deniyor
show batıyosa diğer kanallar çoktan batmış o kadar kayba rağmen ilk 3 te halanasıl olunmaz bir kanalı kötü proğramlarından arınıp iyi proğramlar koyuyorsa diğer kanal bir iki iyi proğramını da satıp tam boş çuvala dönüyorsa iki kanaldan biri akıllıca transfer yapmış oluyor diğer kanal ise batmak üzere hamleler yapıyor .. kaliteli transferlerle kanal kaliteli olur yoksa kanal kendi kendine dizi çekecek değil
cem yılmazın dediği gibi (hazır burda yapılmışı var) onu alırım diyor )
show batıyosa diğer kanallar çoktan batmış o kadar kayba rağmen ilk 3 te hala
En Büyük Show şahane bir program yakın zamanda Acunu geçecektir
En Büyük Show şahane bir program yakın zamanda Acunu geçecektir
program güzeldi diyelimevet kızlar güzeldi bahsettiğin buysa eğer))
evet aga beğendim ben sen izledin mi?