14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
10.00-14.00 arası reytingler konuya eklendi.

Küçük Sırlar devam ediyor :) Umarım yine AB`de güzel reyting alır. 34 dakika reklamlı yayına rağmen harika gidiyor

Emir, cinsellik objesi olarak kullanılmaya devam edildikçe zirveden inmez. :d

Fragmanı gördüm Emir yine çıplak. Çocuk her fragmanda çıplak, bir türlü giydiremediler. :D

Show Tv de anladı, Emir'in kıyafetleri çıkmadan bu reytingler devam etmez...
aga 3-4 bölüm sonra o da fayda etmeyecek :d

- - - Ekleme - - -

ve bugun gunlerden KAYIP SEHIR!! mukkemmel bi dizi olacak bence..
bakalim kayip sehir kac alabilecek.. umarim guzel reytingler alir..
totel ; 5 - 8 ARASI
AB ; 5 - 9 ARASI ALABILIR..

AMA bugun saatlikler de cok buyuk bi rekabet ve heycan olacakk :) biran once gelsin 8! :)

bugün günlerden kayıp şehir demen çok komik olmuş :d

saat 10 ila 13 arası yine atvde müge anlı show var.. sabah kuşağında 3 saatlik dilimi zaptetmiş ..

- - - Ekleme - - -

10.00 - 11.00 1) ATV: 1.68 , 2) TRTCCK: 1.29 , 3) YMRCAK: 1.13
11.00 - 12.00 1) ATV: 2.53 , 2) TRTCCK: 2.05 , 3) SHOW: 1.65
12.00 - 13.00 1) ATV: 2.66 , 2) TRTCCK: 1.93 , 3) SHOW: 1.76

arkadaşlar mrb yeni üyeyim ıkı yıldır burayı takip ediyorum.özellikle perşembe akşamı tatlı tartışmalarınızı beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

16:00 - 17:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 2.18 , 2) FOX: 2.01 , 3) TRTCCK: 1.28

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar mrb yeni üyeyim ıkı yıldır burayı takip ediyorum.özellikle perşembe akşamı tatlı tartışmalarınızı beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

Hoşgeldin, keyifli forumlar dilerim. :)

hoşgeldin arkadaşım..
iki aslan bey oldu biri arslan biri aslan:)) bir foruma iki aslan fazla kanarya lazım bir kaç tane :)

Cumalarin Reyting Sultani Rekortmeni AFK yi izliicem :) Herzamanki gibi Zirve onun...