14-15 Çöktü Galiba 5 Dakika Oldu Çıkmadı .
aga 3-4 bölüm sonra o da fayda etmeyecekEmir, cinsellik objesi olarak kullanılmaya devam edildikçe zirveden inmez.
Fragmanı gördüm Emir yine çıplak. Çocuk her fragmanda çıplak, bir türlü giydiremediler.
Show Tv de anladı, Emir'in kıyafetleri çıkmadan bu reytingler devam etmez...
ve bugun gunlerden KAYIP SEHIR!! mukkemmel bi dizi olacak bence..
bakalim kayip sehir kac alabilecek.. umarim guzel reytingler alir..
totel ; 5 - 8 ARASI
AB ; 5 - 9 ARASI ALABILIR..
AMA bugun saatlikler de cok buyuk bi rekabet ve heycan olacakk biran once gelsin 8!
Kayıp Şehir Totalde 1. Ab de 3. Olur
Dila Hanım Ab de 1. Totalde 2. Olur
A.D.F Emirin Y. Totalde 2. Ab de 2. Olur
arkadaşlar mrb yeni üyeyim ıkı yıldır burayı takip ediyorum.özellikle perşembe akşamı tatlı tartışmalarınızı beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
Arslan beyin nesi oluyosunarkadaşlar mrb yeni üyeyim ıkı yıldır burayı takip ediyorum.özellikle perşembe akşamı tatlı tartışmalarınızı beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
arkadaşlar mrb yeni üyeyim ıkı yıldır burayı takip ediyorum.özellikle perşembe akşamı tatlı tartışmalarınızı beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
kanaryalıyımbakma adımın aslan olduğunahoşgeldin arkadaşım..
iki aslan bey oldu biri arslan biri aslan) bir foruma iki aslan fazla kanarya lazım bir kaç tane