xBUGRAx
Süper Emekli
Annemde öyle düşündüama ben saçma buldum
Açıkçası Banunun bebeğini merak ediyorum, Berna onu kaçırmış ama diziden çıktı şimdi onu nasıl bulacaklar
O hemşire birşeyler yapar
Annemde öyle düşündüama ben saçma buldum
Açıkçası Banunun bebeğini merak ediyorum, Berna onu kaçırmış ama diziden çıktı şimdi onu nasıl bulacaklar
Hapiste bence biri bıçaklandı Pelinde onun şokunda benceO hemşire birşeyler yaparonun vasıtası ile olur belki canım benim'i özliycem
![]()
![]()
kişiye göre değişiyorNe yapıyorsun diye sorulduğunda "hiç" mi dersin yoksa ne yaptığını mı söylersin ?
nasıl kastım ama![]()
SevindimEfsun ve Demir'in çıkmasına sevindin mi? Ben çok sevindim![]()
Sağ el, futbolda ise her iki ayağımıda kullanıyorumsağ elini mi yoksa sol elini mi kullanıyorsun
Sarışınlar daha sexsi oluyorlarkızlarda; sarışın mı esmer mi yoksa kızıl mı ?
Sevdiklerimin yanımda olmamasıhayatta en çok seni ne üzer
İyim, hemen söyle aga merak ettim şimdiNaber?tüyom var deniz yıldızından
![]()
İyim, hemen söyle aga merak ettim şimdi![]()
Pelin esmer, Sarp sarışın alakası yok yakışmazlar kiPelin ve Sarp sevgili olacakmış![]()
Hayır merakımda yok zatenHiç araba kullandın mi![]()
Pelin esmer, Sarp sarışın alakası yok yakışmazlar ki
Dizide Melih Görgün diye biri var o ne zaman dahil olacak acaba?Sarp'ın facebook sayfasında demişler 1 tane sayfa var zatenjeneriktede yanyana gelmişler bakalım izleyelim
![]()
Dizide Melih Görgün diye biri var o ne zaman dahil olacak acaba?![]()
Fark ettinmi Pelinin çok sevgilisi oldu ama hiç biri Pelini sevmedi bak ilk Melihle sevgiliydi ama Melih onu hep aldattı falan ayrıldılar, sonra dizide bi çocuk vardı Peline ders veriyordu o sıra yakınlaşmışlardı birtek o çocuk sevmişti Pelini ama ayrıldılarPsikolog olabilir Banu onun hastası olur yakınlaşırlar![]()