9 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

9 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Gişe Memuru (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
usturayı izlemeyler meraktan bir yarım saat baktı sanırım sonra anladılarki dandik bişey hemen çevirdiler başka kanala... 2 ye düşmüş istavrit kemal:))

Ben Şu Anda Demir Adam Bakıyorum.Bu Bölüm Süper Bir Bölüm.Mutlaka İzleyin:DÖzellikle Savaş Sahnesi Çok Mükemmel.Ve Şu Andan İtibaren Demir Adam Güçleniyor ve Birazdan Savaş Başlıyacak:) Şeytan Üçgeninde:D

Ya Şimdi Demir Adam Tadı Hindistan Cevizli Metal Gibi Vay Be Ah Diyecek Orası Süper ya:D Eskiden Örümcek Adam Seyrederdim:D Demir Adam Geldi En Sevdiğim Kahraman Demir Adam:D Adam Süper Oynuyor Resmen:D

- - - Ekleme - - -

Hindistan Cevizli Metal Gibi Dedikten Sonra Film Başlıyor.Sonra İşte Demir Adamın Koruması Natalie den süper hareketler izleyecez:D Sonra İşte 20-25 tane robotla savaşacak Şeytan Üçgeninde.Ortak da Arkadaşı Olacak Beraber Savaşacaklar:D Neyse Filmin Heyecanı Kaçmasın:D

- - - Ekleme - - -

En Sevdiğim Yer:D

- - - Ekleme - - -

Off Daha Gelmedi Hindistan Cevizli Metal Gibi:D

- - - Ekleme - - -

Birazdan %100 reklam girecek:D

- - - Ekleme - - -

Ahanda Geldi:D

- - - Ekleme - - -

Geliyor Son Ki Üç Dört Ve Geldi:D

Krem bu pazarda zirveden inmeyecek , Ustura Kemalin tekrarı 4 reytingi geçmiş yarın 3.5 reyting alır.

Ya Şimdi Demir Adam Tadı Hindistan Cevizli Metal Gibi Vay Be Ah Diyecek Orası Süper ya:D Eskiden Örümcek Adam Seyrederdim:D Demir Adam Geldi En Sevdiğim Kahraman Demir Adam:D Adam Süper Oynuyor Resmen:D

- - - Ekleme - - -

Hindistan Cevizli Metal Gibi Dedikten Sonra Film Başlıyor.Sonra İşte Demir Adamın Koruması Natalie den süper hareketler izleyecez:D Sonra İşte 20-25 tane robotla savaşacak Şeytan Üçgeninde.Ortak da Arkadaşı Olacak Beraber Savaşacaklar:D Neyse Filmin Heyecanı Kaçmasın:D

- - - Ekleme - - -

En Sevdiğim Yer:D

- - - Ekleme - - -

Off Daha Gelmedi Hindistan Cevizli Metal Gibi:D

- - - Ekleme - - -

Birazdan %100 reklam girecek:D

- - - Ekleme - - -

Ahanda Geldi:D

- - - Ekleme - - -

Geliyor Son Ki Üç Dört Ve Geldi:D

reklam oldu da oğlum niye filmi anlatıyorsun ben ilk defa izliyorum heyecanı kaçıyor :)