BesaleT'ten Yeni Bir Tartışma Programı "Yorum Farkı"

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,898
Puanı
1,061
Evet arkadaşlar her konuda bi tartışmadır gidiyor o yüzden böyle bi etkinlik yapayım dedim :) Bu programda 2 grup olacak mavi ve kırmızı takım ve bir de konu olacak bu konu spor, dizi, güncel, siyaset olabilir. Mesela " Dershaneler kalkar mı " diye bi konuda tartışılabiliriz. Herkes istediği takıma geçebilir ondan sonra da istediğini savunacak yada bir başka örnek "Perşembe günü hangi dizi daha başarılı olur KVP mi Veda mı" KVP'yi savunanlar bi takım Veda'yı savunanlar bi takım olarak tartışacak bu konuda, yada güncel konu olarak "Ülkemizde Nükleer Santral kurulsun mu" gibi tartışma konuları olabilir.

fark2.png

Kurallar:

1-) İstenildiği kadar mesaj yazabilir üyeler SERBEST.
2-) Saygı çerçevesinde olacak tartışmalar hiçbir şekilde hakarete tahammül yok.
3-) Hafta içi konu belirlenecek ve o konu hakkında hangi üyeler istiyorsa yorum yapmak katımak istediklerini beyan edecekler. Cuma günü tartışma başlayacak. Pazar günü de GALİP GELEN TAKIM açıklanacaktır.

NOT: Bu sadece bi proje gerçekleşip gerçekleşmemesi üyelerin tepkilerine göre belirlenecektir :)

Bu Yarışma RTÜK`ten çok ceza alır ama reyting rekorları kırar :F

OzaN caps yarışması bitmeden başka etkinlik yapılmasın dedi ama ben katılırım :D ben Çağlar'ın takımındanım yalnız :D

Bu Yarışma RTÜK`ten çok ceza alır ama reyting rekorları kırar :F

RTÜK takmıyoruz burda hakaret hariç her şey serbest :D Maksat herkes neyi savunduğu bilsin :)

OzaN caps yarışması bitmeden başka etkinlik yapılmasın dedi ama ben katılırım :D ben Çağlar'ın takımındanım yalnız :D

Hadi ya haberim yoktu zaten daha sadece düşünce aşamasında :) Her hafta takım değişecek yalnız :D Kim neyi savunuyorsa o takımda olacak.

Güzel bir fikir sevdim gerçekten :)
İlk Fragman da benden olsun :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
RTÜK takmıyoruz burda hakaret hariç her şey serbest :D Maksat herkes neyi savunduğu bilsin :)

Hadi ya haberim yoktu zaten daha sadece düşünce aşamasında :) Her hafta takım değişecek yalnız :D Kim neyi savunuyorsa o takımda olacak.

Bizim düşüncelerimiz aynı değil mi zaten :D

Güzel fikirde kurtlar vadisi mi veda mi olayı olmasın çünkü nerdeyse her konuda bütün diziler kurtlar vadisi ile karşılaştırılıyor aynı şeyleri okumak istemiyorum ya da istemiyoruz :)

Güzel fikirde kurtlar vadisi mi veda mi olayı olmasın çünkü nerdeyse her konuda bütün diziler kurtlar vadisi ile karşılaştırılıyor aynı şeyleri okumak istemiyorum ya da istemiyoruz :)
Katılıyorum zaten Vadicilerle dalaşmak gereksiz artık. Sabaha kadar dalaşırlar ama haklısın demezler. Artık idmanlıyım

Yukarıdakiler sadece örnek :) Bi sürü örnek olacak ve hangi konuyu tartışacağımıza da üyeler karar verecek anketle spor mu siyaset mi yoksa dizi mi diye :)

Ankete sunacağız yada belli bi jüri olabilir hangisi uygun olursa :) Ama anket olayı daha iyi gibi geliyor bana :)
Anket iyi bir fikir değil bence. Vadiciler çoğunluğu var forumda. Hep kendilerini haklı çıkarırlar. Survivorda bile kimi istiyorlarsa elediler. Bence OzaN ve bir kaç mod olsun jüri

Tamam hayırlı uğurlu olsun programın ama ozan dün polemik çıkarmayın diye bize kızıyor. Siyaset koyarsan ben susman söylerim :)