Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdilik hiçbir diziyi sürekli takip etmicem ama kuzey güney suskunlar kurtlar ve zengin kız fakir oğlani izlemeyi düşünüyorum ayrıca kuzey güney hariç üçü aynı gün şimdilik sürekli takip ettiğim tek dizi işler güçler
Muhteşem Yüzyıl
1 Erkek 1 Kadın
İşler Güçler
Fatih
Yalan Dünya (Senaryoya göre)
Veda (Belki)
Dila Hanım (İlk böüme bakacağım)
Atlılar
Son Yaz (Hazal Kaya için mutlaka bakacağım)
*Ustura Kemal'i de izlerdim ama Son Osmanlı Yandım Ali'nin tıpa tıp aynısı olmuş o yüzden denk gelirsem izlerim.
*Yazılı olmadığı zaman da Pis Yedili'ye bakarım belki.
*Ustura Kemal'i de izlerdim ama Son Osmanlı Yandım Ali'nin tıpa tıp aynısı olmuş o yüzden denk gelirsem izlerim.
*Yazılı olmadığı zaman da Pis Yedili'ye bakarım belki.
L&M, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Seksenler, Vadi, Zengin Kız Fakir Oğlan, Yalan Dünya, Işler Güçler, Şefkat Tepe. Ilk bölümlerine bakarak karar vereceklerimde Karadayı ve Fatih. Bunların dışında Iki Dünya Arasında, Kendimize Doğru, Stv'nin yeni dizilerine bakacağım.
Yeni dizilerden sadece heycanla beklediğim dizi 20 Dakika onun dışında beni çeken bir dizi olmadı.Suskunlar,Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye bakarım yine
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.