Yeni Sezonda Yer Yerinden Oynayacak! Hangi Dizi Gün Birincisi Olacak?

revan dalga mı geçiyon ya vadiyi hangisi geçecek bunlardan :d veda nın oyuncu kadrosu imkanıyok yetmez geçmeye babalar ve evlatları vedayı geçecek bakın görün vadi hepsine fark atar
Tamam takas. Zaten az once daha iyi anladim seni. Alıntı yaparken mesajımı degistirip kendin istedigin mesaji yazmissin. Bunu neden yaptigini once istersen kendine itiraf et. Sebebini bul.
Sen kendin Vadinin 4cu olacagini yazmistin.
Vadiciler mesajlari degistirip kendi istediklerini yaziyorlar. Vay bu dunyanin haline...
Hayat insana dizi yuzunden ne haraketler yaptirtiyor

Tamam takas. Zaten az once daha iyi anladim seni. Alıntı yaparken mesajımı degistirip kendin istedigin mesaji yazmissin. Bunu neden yaptigini once istersen kendine itiraf et. Sebebini bul.
Sen kendin Vadinin 4cu olacagini yazmistin.
Vadiciler mesajlari degistirip kendi istediklerini yaziyorlar. Vay bu dunyanin haline...
Hayat insana dizi yuzunden ne haraketler yaptirtiyor

ne mesaj değiştirmesi ne diyon sen ben orda senle dalga geçiyon beni affet vadiyi geçer falan deyip hey Allah ım ya

bence de.Totalde vadi,ABde muhtesem yuzyil birinci olur.belki ab de de gecer...
Ya siz hep boyle konusun , yani Vadi Muhtesem'i her 2.grupta'da gecer , tamam yukselec dediysek en fazla 5 reyting yukselir , ab'de Muhtesem 2 kati aliyo , total'de 5 reyting fazla , bukadar'da cok fazla , tartisma istemiyorum'da cok fazla yukseltiniz , Vadi'yi

Son düzenleme:
Ya siz hep boyle konusun , yani Vadi Muhtesem'i her 2.grupta'da gecer , tamam yukselec dediysek en fazla 5 reyting yukselir , ab'de Muhtesem 2 kati aliyo , total'de 5 reyting fazla , bukadar'da cok fazla , tartisma istemiyorum'da cok fazla yukseltiniz , Vadi'yi

kim kimi 2ye katliyor?muhtesemle aralarinda 2 reyting fark var sadece.

muhteşemyüzyıl bak bunu 80 kez söyledim birşey söylerken genel konuşun 1 bölüme bakmayın vadi yaza doğru düşüş yaşıyo genel ortalamaya bakarsak aralarında 2 reyting fark var ne abartıyon geçen biri konu açmıştı dur onu bulim ortalama yıl boyunca aldığı reytingler vardı

- - - Ekleme - - -

hele şükür buldum :D
bak aralarında 2 reyting bile yokmuş
https://fav10.net/f498/2012-ilk-6-ayin-en-cok-izlenen-dizileri-146662/

muhteşemyüzyıl bak bunu 80 kez söyledim birşey söylerken genel konuşun 1 bölüme bakmayın vadi yaza doğru düşüş yaşıyo genel ortalamaya bakarsak aralarında 2 reyting fark var ne abartıyon geçen biri konu açmıştı dur onu bulim ortalama yıl boyunca aldığı reytingler vardı
Tamam senin dedigin gibi olsun , daha onceye bakalim yine 4 reyting yani bi fark yok sonalara dogru Muhtesem Yuzyil fark atmis , bak istersen oncekilere , yaza dogru duserse banane , Muhtesem Yuzyil'da dusmus ama 4-5 reyting fark var son bolumler'de istersen oncekilerine bak yine ayni fark.

- - - Ekleme - - -

Yani oncekilere baktim Vadi 7-8 reyting , Muhtesem 12 aliyomus , yine 4-5 reyting yanlis mi?

sana kanıt gösteriyom hala 4-5 reyting diyon arada 2 reyting bile yok ortalamada

- - - Ekleme - - -

vadi ne zaman 7-8 aldı ya bu kadar da sallanmaz ki illa bana tablo gösterttireceksin bekle bekle

Takas , sen bana dedin neden 1 bolum gosteriyosun , tamam ondan oncekilere baksana vadi 7.85 , Muhtesem Yuzyil 12.5 yani fark 4-5

- - - Ekleme - - -

Yani ondan once 7.85 almis , sonra 9.5'larda dolasmis , ilk yani gecen sezonun ilk gunlerinde iyidi bilmiyorum ilk mi diye ama 14 aldii vardi , ama yani sonlarda hep 7-8-9 larda dolasdi , Muhtesem 12 lerde yani isterse 5 olmasa'da , Vadini ortalamasi 10 nedense ilk baslarda cok iyidi ama sonlarda degil , o yuzden yuksek cikiyo.

sana kanıt gösteriyom hala 4-5 reyting diyon arada 2 reyting bile yok ortalamada

- - - Ekleme - - -

vadi ne zaman 7-8 aldı ya bu kadar da sallanmaz ki illa bana tablo gösterttireceksin bekle bekle

Artık bunun uzeribe laf edeceksen pes derim. Be zaman 7ye dustu diyorsun. 5i bile gordu. Fatmagulun ozeti far atmış. Dur cevabını tahmin edeyim şike var şike :A

1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 21:00:01 1:30:27 16,58% 41,08%
2 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 19:59:23 0:49:41 9,14% 24,00%
3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 20:52:15 1:39:57 5,85% 14,56%

Takas , sen bana dedin neden 1 bolum gosteriyosun , tamam ondan oncekilere baksana vadi 7.85 , Muhtesem Yuzyil 12.5 yani fark 4-5

- - - Ekleme - - -

Yani ondan once 7.85 almis , sonra 9.5'larda dolasmis , ilk yani gecen sezonun ilk gunlerinde iyidi bilmiyorum ilk mi diye ama 14 aldii vardi , ama yani sonlarda hep 7-8-9 larda dolasdi , Muhtesem 12 lerde yani isterse 5 olmasa'da , Vadini ortalamasi 10 nedense ilk baslarda cok iyidi ama sonlarda degil , o yuzden yuksek cikiyo.
Muhteşem Yüzyıl tnt de olsaydı en fazla alacağı reyting 4-5

1.işin gücün milleti kışkırtmak ben kışkırtırsam iyi olmaz :D
2.CEVABI KENDİN VERMİŞSİN ŞİKE VAR DİYE BU AGB REYTİNGİ VE AGB ŞİKE YAPTIĞI GEREKÇESİYLE REYTİNGLERİ ÖLÇEMİYOR ATILDI :d
3.TOTALDE KURTLAR VADİSİ TARİHİ BOYUNCA 7 NİN ALTINA DÜŞMEMİŞTİR
revfan esori anlayışın üst düzey :D

- - - Ekleme - - -

arkadaşım insanları yalan dolanlarla kandırıp kışkırtma sonra da gözlerini boymaya bırak bu işleri sen böyle yaptıkça ben asla ve asla peşini bırakmam sen bu forumda olduğun müddetçe yakandayım aklında bulunsun rahatlık yok sana :D

- - - Ekleme - - -

REVAN AGB NİN ŞİKELİ REYTİNGLERİNİ KOYMAN KALİTENİ GÖSTERİR :D
ben şimdi koyarım buraya tekrarımızın 15 aldığı bölümleri apzınız açık bakarsınız vadi reytingine :D

Neyse , ne takas , sen benim ne dedigimi anlamiyosun , bak simdi Vadi 14 reyting aldi , ama cok onceydi , yani simdiye bakmamiz gerekiyo sonlar'da 7-8-9 reyting aldi , Muhtesem 12 yani , Vadi s.f'nde 14 alsaydi yeni sezonda ucardi , ama 8 aldi , Muhtesem 13 yani en son reytingler bunlar , Vadi ortalama 10 nedense daha onceki reytingleri daha yuksekti , ama sonlarda dustu , ve yeni sezona'da daha az reytingle girecektir demek siz diyosunuz ab'de bile gecer , yani bence her 2.grupta'da gecemez , ben cikiyorum simdi , ama sen yine kendini akli cikarirsin.