Kurtlar Vadisi Pusu İzleyici Kitle Sayısı 500 Milyon !

SBT'de de tutuyor. Be fark etti ki? Yine Kanal D açık ara zirede. Doğan o kadar güçlü olsaydı Starı da satmadan once 2ci kanal yapardı
o kadarını yapamaz şimdi kanal d nin halini görüyoruz 15 i geçen dizisi yok yeni dizileri batıcak hepsi iddaalı dizisi yok tns de ne yapacak acaba :D

Sen ne cevap verecen bana cevap veremezsin zaten :D yahu attığın mesaj orada sana attığım mesajlarımla kanıt orada senin cevabın nerede?

Daha cevap yok :d

- - - Ekleme - - -

@Alem To sen Polis misin de kanalı suçlama hakkını kendinde buluyorsun? Neyse zaten soz hep haklısınız

Görende ben çıkardım sanacak 15 diziden 13 Kanal D dizisini ben soktum tabi listeye ben mi çıkardım şikeyi ortaya ben mi haberleri yaptım

Beli filan konuşma bu 1😉 Sbt'de yarı yarı düştü :F 20 reyting üstünden ne hallere düştü Tns'de bakalım ne olacak bu sefer Kanal D dizileri her seferinde tutarsa yuh diyeceğim

SBT geldikten sonra da OBGZK 20 aldı rahat ol. Sonradan dustu bu da senaryo ile ilgiliydi. SBT'de OBGZK 20 almadi mi? Almadi desen pes derim artık.
Ayrıca ben ne yerine yanlislikla be yazdim. Beli yazmadim rahat ol

SBT geldikten sonra da OBGZK 20 aldı rahat ol. Sonradan dustu bu da senaryo ile ilgiliydi. SBT'de OBGZK 20 almadi mi? Almadi desen pes derim artık.
Ayrıca ben ne yerine yanlislikla be yazdim. Beli yazmadim rahat ol

Sbt güvenim tam diyen yok bu kadarına pes diyorum ! İşte şişirme reyting ile suçlanan diziler - Sayfa 1 - Sabah - Galeri - Yaşam - 20 Ağustos 2012 bu haberleri ben mi çıkardım 15 diziden Kanal D'nin dizilerinden 13 dizisini ben mi soktum listeye 😉

kanal d dizileri hepsi şişirme öbgzk sittin sene 27 almaz la ne 27 si :d :d 15 i geçecek dizi değil

1 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ KANAL D 20,22 46,49
27 aralık SBT reytingleri AB
Totale de bakabilirsiniz 17 reyting de orada almış. Hata bir az onceler bakrsanız totalde de 20 reyting aldigini gorursunuz. Yoksa SBT de mi şikeci?

1 yılda hiçbir dizi 27 den 11 e düşmez 16 reyting uçtuuu gittii :D

Totale de bakabilirsiniz 17 reyting de orada almış. Hata bir az onceler bakrsanız totalde de 20 reyting aldigini gorursunuz. Yoksa SBT de mi şikeci?
1 yılda 27 den 11 düştü 16 reyting uçtu gitti vay be :D bizde kekoyuz yicez bunu :D

- - - Ekleme - - -

Vadi de 6yı geçecek dizi değil ama 8 alıyor. Ne yapalım yani? :d
doğrudur 30 reytingi geçmiş dizidir zamanında :D bu ülkede en çok izlenen dizi kurtlar vadisidir var mı itirazın :D

Konuyu değiştirme :D ÖBGZK birşey diyen oldu mu şimdi 😉 sen benim mesajlarıma cevap yazmıyorsun ! Sbt şikeci diyen yok konuyu değiştirme sen ilk önce benim mesajlarıma cevap yaz 😉

- - - Ekleme - - -

Sbt güvenim tam diyen yok bu kadarına pes diyorum ! İşte şişirme reyting ile suçlanan diziler - Sayfa 1 - Sabah - Galeri - Yaşam - 20 Ağustos 2012 bu haberleri ben mi çıkardım 15 diziden Kanal D'nin dizilerinden 13 dizisini ben mi soktum listeye 😉
Daha bunada cevap yok şu 2 mesajıma cevap bekliyorum o giidp ÖBGZK 27 reytinginden bahsediyor

1 yılda 27 den 11 düştü 16 reyting uçtu gitti vay be :D bizde kekoyuz yicez bunu :D

Tamam. Cevap verince bile susmuyorsunuz. Suz hep haklısınız zaten. Bir kere de yanlışınızı kabul edin yahu. Neyse boşa kürek çekiyorum. Zaten haksız olduğunuzu kabul etmezsiniz. Gerekli cevaplar verildi. Yoruldum valla her gun ayarlardan. Siz konuda Vadiyi herkes izliyor diye avutun bir-birinizi. :d

Tamam. Cevap verince bile susmuyorsunuz. Suz hep haklısınız zaten. Bir kere de yanlışınızı kabul edin yahu. Neyse boşa kürek çekiyorum. Zaten haksız olduğunuzu kabul etmezsiniz. Gerekli cevaplar verildi. Yoruldum valla her gun ayarlardan. Siz konuda Vadiyi herkes izliyor diye avutun bir-birinizi. :d
Hani cevabın şu anda 2 mesajıma cevap veren yok ne yorulması ne cevap yazdın ki sen bize avutunmuş yahu tek mesajını göster şuna cevap yazdım sen şunu dedin diye 😉

@96. mesaja bak :biggrin: yorumlarımızı kendine göre çeviriyorsun sonra cevap yazamıyorsun :wink:
Konuyu değiştirme :biggrin: ÖBGZK birşey diyen oldu mu şimdi :wink: sen benim mesajlarıma cevap yazmıyorsun ! Sbt şikeci diyen yok konuyu değiştirme sen ilk önce benim mesajlarıma cevap yaz :wink:

- - - Ekleme - - -

Daha bunada cevap yok şu 2 mesajıma cevap bekliyorum o giidp ÖBGZK 27 reytinginden bahsediyor
Sbt güvenim tam diyen yok bu kadarına pes diyorum ! İşte şişirme reyting ile suçlanan diziler - Sayfa 1 - Sabah - Galeri - Yaşam - 20 Ağustos 2012 bu haberleri ben mi çıkardım 15 diziden Kanal D'nin dizilerinden 13 dizisini ben mi soktum listeye :wink:
Daha bunlara cevap gelmedi helede 1.mesajıma dünden beri cevap yok

aga şike olur mu hiç ya 16 reyting kayboldu arama çalışmaları başladı yakında bulunacak :d

game of thrones dediğiniz dizi vadinin yanından geçemez türkiye de değil sadece genelde de vadi geçer o diziyi 500 milyon boru değil :D bırakın yabancı hayranlığını çizgi film igbi dizileri göklere çıkarıyosunuz ülkemizde kimse iplemiyo o söylediğiniz dizi babama söylsem ne küfür ediyon lan deyip döver yemin ediyom :d