Kızlar Neden Sevdigi Halde Çıkmak Istemez ?

?

• Güvenmedigi için

Oy: 1 14.3%
  • Gerçekten Sevmedigi için

Oy: 0 0.0%
  • Korktugu için

Oy: 6 85.7%

• Kullanılan toplam oy
    7

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kızlar Neden Sevdigi Halde Çıkmak Istemez ?

Korktukları içindir bence. Erkeklere karşı soğuk duruyorlardır, başlarından talihsiz olaylar geçmiştir. Diğer türlüsünü düşünelim, korkusuzca hareket ederler. :)

Bazı kızlar vardır alışkanlık hale gelmiştir liseliler kesmez daha büyüklerine bakarlar bazı kızlar vardır o yönlerde gözü yoktur evden okula bazı kızlarda vardır ki açılamıyordur korkuyordur .Benim çıktığım kızlar şimdi kendini aşmış

Bazı kızlar vardır alışkanlık hale gelmiştir liseliler kesmez, daha büyüklerine bakarlar bazı kızlar vardır, O yönlerde gözü yoktur, evden okula bazı kızlarda vardır ki açılamıyordur korkuyordur. Benim çıktığım kızlar şimdi kendini aşmış.

Alper'den iyi bir analiz. Günümüzün gençleri böyle oluyor. :)

Bazı kızlar vardır alışkanlık hale gelmiştir liseliler kesmez daha büyüklerine bakarlar bazı kızlar vardır o yönlerde gözü yoktur evden okula bazı kızlarda vardır ki açılamıyordur korkuyordur .Benim çıktığım kızlar şimdi kendini aşmış

bazı kızlarda vardır ki açılamıyordur korkuyordur

Görmüş olarak söylüyorum genellikle kızlar eski çıktığını görünce panikler niyese bazılarıda hava atar gibi birşeyler yapmaya çalışır. :D

Ben pek yaşamadım ama gördüm böylelerini. Amaçlarını anladığımı söyleyemem. :D

Moderatörün son düzenlenenleri: