Pes! Muhteşem Yüzyıl ne alaka bu konuda? Diyorum ki, acaba Muhteşem Yüzyıl sevgini sadece ona ait konularda göstersen. Böyle izleyenleri de bıktırıyorsun. Kusura bakma kreys ama Yeminle Yeni Sezon heyecanı falan kalmadı bende
sen izlemesende olur
Pes! Muhteşem Yüzyıl ne alaka bu konuda? Diyorum ki, acaba Muhteşem Yüzyıl sevgini sadece ona ait konularda göstersen. Böyle izleyenleri de bıktırıyorsun. Kusura bakma kreys ama Yeminle Yeni Sezon heyecanı falan kalmadı bende
Bak kreys kalbini kırmak istemem ama Muhteşem Yüzyıla bu kadar ilgi gösterip her konuda onunla alakalı, ama konuyla alakasız mesajlar yazman dizi izliyenlerini bıktırır.sen izlemesende olursen zaten kuzey güneyi izliyorusun yeme bizi ikiye katlar yine muhtesem
![]()
Bak kreys kalbini kırmak istemem ama Muhteşem Yüzyıla bu kadar ilgi gösterip her konuda onunla alakalı, ama konuyla alakasız mesajlar yazman dizi izliyenlerini bıktırır.
Ayrıca ben Çarşambaları Muhteşem Yüzyıl izlerim. Kuzey Güneye reklamlarda ve daha sonra nette bakarım. Ama böyle devam ederse gerçekten galiba ben de sıkılacağım muhteşemden. Sevmene bir şey diyemem. Ben de çok severim. Ama böyle yaparak diziden soğutuyorsun
dizinin reytingleri düşebilirde düşmeyebilir iyi yazılan bir senaryo ve iyi bir yönetmen ile
selam arkadaşlarr...)) güzel ama yoğun bi YAZ geçirdim şimdi yine 10 ay sizlerleyim.. ilk yorumumu da en sevdiğim dizim Öyle Bir Geçer Zaman Ki hakkında yapayım dedim.
ilk olarak geçen sezon finalinin olduğu gün size 12 eylül darbe dönemine değinecekler demiştim ve öyle olacak büyük ihtimallee.. vee fragmanlar süperr ötesi olmuşş!!! ilk olarak dizi en önemli 2 karakterini kaybetti ali kaptan ve aylin! evet bu dizi için dezavantaj kesin olacaktır bunu hepimiz biliyoruz, ama senaryo ve yeni oyuncuların performansı da aynı oranda çok önemli, ( yönetmeni daha katmıyorum çünkü o fevkalade!) yeni osmana bende tam ısınamadım açıkçası ama oyunculuğuda çok önemli, görsel olarak bizi belki kendine çekmesede oyunculuğu eğer çok iyiyse ki ( öbgzk gibi bi diziye alındıysa kötü değildir.) o zamn herkezi kendine yaklaştırır. sonerin aşık olacağı kadın da çok önemli zaten hekez, aylinin yerine geçeceği kıza takmış durumda en küçük bi antipatiklikte feci takarlar kıza![]()
ilk sezon büyük performans gösterdi ve sadece aile dramında kalmadı ama 2. sezon sadece aile dramında kaldığı için bi sıkılma olmuştu çoğu kişide ama 3. sezonunda darbe dönemi ve aile dramı geçen sezonu gölgeleye bilir sıkılanların gözünde...
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 3. sezonunda mükemmell olacakk!!! ( bence)
selam arkadaşlarr...)) güzel ama yoğun bi YAZ geçirdim şimdi yine 10 ay sizlerleyim.. ilk yorumumu da en sevdiğim dizim Öyle Bir Geçer Zaman Ki hakkında yapayım dedim.
ilk olarak geçen sezon finalinin olduğu gün size 12 eylül darbe dönemine değinecekler demiştim ve öyle olacak büyük ihtimallee.. vee fragmanlar süperr ötesi olmuşş!!! ilk olarak dizi en önemli 2 karakterini kaybetti ali kaptan ve aylin! evet bu dizi için dezavantaj kesin olacaktır bunu hepimiz biliyoruz, ama senaryo ve yeni oyuncuların performansı da aynı oranda çok önemli, ( yönetmeni daha katmıyorum çünkü o fevkalade!) yeni osmana bende tam ısınamadım açıkçası ama oyunculuğuda çok önemli, görsel olarak bizi belki kendine çekmesede oyunculuğu eğer çok iyiyse ki ( öbgzk gibi bi diziye alındıysa kötü değildir.) o zamn herkezi kendine yaklaştırır. sonerin aşık olacağı kadın da çok önemli zaten hekez, aylinin yerine geçeceği kıza takmış durumda en küçük bi antipatiklikte feci takarlar kıza![]()
ilk sezon büyük performans gösterdi ve sadece aile dramında kalmadı ama 2. sezon sadece aile dramında kaldığı için bi sıkılma olmuştu çoğu kişide ama 3. sezonunda darbe dönemi ve aile dramı geçen sezonu gölgeleye bilir sıkılanların gözünde...
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 3. sezonunda mükemmell olacakk!!! ( bence)
Hosgeldin Yakup , sence kac reyting alir 4 Eylul'de , zirve'de olacagi kesin ama sence nekadar alir?
Yeni Osman'ın yüzlerce kişi arasından seçildiği söyleniyor, Zeynep Günay Tan ilk sezonun da, ikinci sezonun da cast'ını çok güzel seçmişti, ben hata yapacağını düşünmüyorum.
Macit Koper faktörünü de unutmamak gerek.. Torpilin olduktan sonra..
Evet , zaten tum diziler cogu biraz dusuk baslayip sonra'dan yukseliryo , bence 10 veya 9 diyorum.4 Eylül henüz yazın devamı, havalar da sıcak olacak muhtemelen, 10'un altında açılışı yapar bu nedenle, o hafta kimse 10''u göremez...
27 reytinge çıktığı bölüm Ali Kaptan Ölüme Gidiyoruz diyen Mete ve o sahne süper ötesidi ben bile izledim (internetten ).O zamanlarda ki bölümlerle bu zamanlarda ki bölümler bir olmadığı belli.Dizinin önemli oyuncular çıktı vadidende bir sürü önemli oyuncu çıktıda ama dahada güçlendi sadece 9.sezon sen demişin 8.sezon Atv'de düştü diye 18 reyting aldı Atv aldığımız ortalama 12-13 üzeri
Dizi bir zamanlar 27 reytinge çıktığına göre kapasite var. Eğer bu insanların sadece 15-16 %-i merak edip baksa, 1 % de yeni izleyici kazansa uçar dizi![]()
Bak kreys kalbini kırmak istemem ama Muhteşem Yüzyıla bu kadar ilgi gösterip her konuda onunla alakalı, ama konuyla alakasız mesajlar yazman dizi izliyenlerini bıktırır.
Ayrıca ben Çarşambaları Muhteşem Yüzyıl izlerim. Kuzey Güneye reklamlarda ve daha sonra nette bakarım. Ama böyle devam ederse gerçekten galiba ben de sıkılacağım muhteşemden. Sevmene bir şey diyemem. Ben de çok severim. Ama böyle yaparak diziden soğutuyorsun
Valla benim gözlemlediğime göre sezonu açarken düşük reytingler alıyor diziler.15 derken sonları düşünmedim, geçen sezonun başlarını kıyasladım, zaten 15'i ilk ay için söyledim, sezon boyu 15 ile devam etse geçen sezondan daha iyi bir sezon çıkar, onu demek istemedim.
Diziler yeni başlarken özlenmiş oluyor, o nedenle yüksek başlıyor, 15 ilk bölümler için düşük sayılabilir.