Öyle Bir Geçer Zaman Ki Yeni Sezon Tanıtımları

Pes! Muhteşem Yüzyıl ne alaka bu konuda? Diyorum ki, acaba Muhteşem Yüzyıl sevgini sadece ona ait konularda göstersen. Böyle izleyenleri de bıktırıyorsun. Kusura bakma kreys ama Yeminle Yeni Sezon heyecanı falan kalmadı bende

sen izlemesende olur :D sen zaten kuzey güneyi izliyorusun yeme bizi ikiye katlar yine muhtesem :D

sen izlemesende olur :D sen zaten kuzey güneyi izliyorusun yeme bizi ikiye katlar yine muhtesem :D
Bak kreys kalbini kırmak istemem ama Muhteşem Yüzyıla bu kadar ilgi gösterip her konuda onunla alakalı, ama konuyla alakasız mesajlar yazman dizi izliyenlerini bıktırır.
Ayrıca ben Çarşambaları Muhteşem Yüzyıl izlerim. Kuzey Güneye reklamlarda ve daha sonra nette bakarım. Ama böyle devam ederse gerçekten galiba ben de sıkılacağım muhteşemden. Sevmene bir şey diyemem. Ben de çok severim. Ama böyle yaparak diziden soğutuyorsun

Bak kreys kalbini kırmak istemem ama Muhteşem Yüzyıla bu kadar ilgi gösterip her konuda onunla alakalı, ama konuyla alakasız mesajlar yazman dizi izliyenlerini bıktırır.
Ayrıca ben Çarşambaları Muhteşem Yüzyıl izlerim. Kuzey Güneye reklamlarda ve daha sonra nette bakarım. Ama böyle devam ederse gerçekten galiba ben de sıkılacağım muhteşemden. Sevmene bir şey diyemem. Ben de çok severim. Ama böyle yaparak diziden soğutuyorsun

fragmanlar baslasada ısınsak :D

selam arkadaşlarr... :))) güzel ama yoğun bi YAZ geçirdim şimdi yine 10 ay sizlerleyim.. ilk yorumumu da en sevdiğim dizim Öyle Bir Geçer Zaman Ki hakkında yapayım dedim. :)

ilk olarak geçen sezon finalinin olduğu gün size 12 eylül darbe dönemine değinecekler demiştim ve öyle olacak büyük ihtimallee.. vee fragmanlar süperr ötesi olmuşş!!! ilk olarak dizi en önemli 2 karakterini kaybetti ali kaptan ve aylin! evet bu dizi için dezavantaj kesin olacaktır bunu hepimiz biliyoruz, ama senaryo ve yeni oyuncuların performansı da aynı oranda çok önemli, ( yönetmeni daha katmıyorum çünkü o fevkalade!) yeni osmana bende tam ısınamadım açıkçası ama oyunculuğuda çok önemli, görsel olarak bizi belki kendine çekmesede oyunculuğu eğer çok iyiyse ki ( öbgzk gibi bi diziye alındıysa kötü değildir.) o zamn herkezi kendine yaklaştırır. sonerin aşık olacağı kadın da çok önemli zaten hekez, aylinin yerine geçeceği kıza takmış durumda en küçük bi antipatiklikte feci takarlar kıza :)
ilk sezon büyük performans gösterdi ve sadece aile dramında kalmadı ama 2. sezon sadece aile dramında kaldığı için bi sıkılma olmuştu çoğu kişide ama 3. sezonunda darbe dönemi ve aile dramı geçen sezonu gölgeleye bilir sıkılanların gözünde...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 3. sezonunda mükemmell olacakk!!! ( bence :) )

Hosgeldin Yakup , sence kac reyting alir 4 Eylul'de , zirve'de olacagi kesin ama sence nekadar alir?

ya yine boş boş konuşmuş bazıları reytingle uzaktan yakından alakanız yok bana cevap yamışlar yok vadi 8 aldı öbgzk 11 aldı nasıl geçecek falan filan madem o kadar anlıyonuz vadinin 1 haftada 3-4 reyting artacak dizi olduğunu tnt den atv ye geçtiğini 10.yılı ve final sezonu olduğunu bilmiyolar mı acaba memati varya memati öbgzk yi tek başına silip süpürecek adam kendinize gelin :D öbgzk 1 sezonda 10 reyting kaybediyo vadi kaç reyting kaybetti çok biliyonuz ya revan vadi atv de 2-3 defa 10 un latına düştü 8 gördü falan demişsin 8 gördü 1 defa 8.85 ama 18 de gördü 15 i defalarca geçti kafanıza göre atıp tutmayın vadi geçen sezon finalini atv de 9.81 ile yaptı sezon içinde tnt gibi berbat bi kanalda 14 ü geçti anladınız mı laf yapmayın fazla :D

selam arkadaşlarr... :))) güzel ama yoğun bi YAZ geçirdim şimdi yine 10 ay sizlerleyim.. ilk yorumumu da en sevdiğim dizim Öyle Bir Geçer Zaman Ki hakkında yapayım dedim. :)

ilk olarak geçen sezon finalinin olduğu gün size 12 eylül darbe dönemine değinecekler demiştim ve öyle olacak büyük ihtimallee.. vee fragmanlar süperr ötesi olmuşş!!! ilk olarak dizi en önemli 2 karakterini kaybetti ali kaptan ve aylin! evet bu dizi için dezavantaj kesin olacaktır bunu hepimiz biliyoruz, ama senaryo ve yeni oyuncuların performansı da aynı oranda çok önemli, ( yönetmeni daha katmıyorum çünkü o fevkalade!) yeni osmana bende tam ısınamadım açıkçası ama oyunculuğuda çok önemli, görsel olarak bizi belki kendine çekmesede oyunculuğu eğer çok iyiyse ki ( öbgzk gibi bi diziye alındıysa kötü değildir.) o zamn herkezi kendine yaklaştırır. sonerin aşık olacağı kadın da çok önemli zaten hekez, aylinin yerine geçeceği kıza takmış durumda en küçük bi antipatiklikte feci takarlar kıza :)
ilk sezon büyük performans gösterdi ve sadece aile dramında kalmadı ama 2. sezon sadece aile dramında kaldığı için bi sıkılma olmuştu çoğu kişide ama 3. sezonunda darbe dönemi ve aile dramı geçen sezonu gölgeleye bilir sıkılanların gözünde...

Tekrardan hosgeldin Yakup.. Gözlerimiz yollarda kalmisti..

Yeni Osman'ın yüzlerce kişi arasından seçildiği söyleniyor, Zeynep Günay Tan ilk sezonun da, ikinci sezonun da cast'ını çok güzel seçmişti, ben hata yapacağını düşünmüyorum.

Takas , niye bu kadar buyuk tepkigosteriyosun ki , biz sadece OBGZK - 11 , KVP - 8 reyting ile cikti dedik , tamam hadi diyelim total'de gecti , ama OBGZK , ab'de nerdeyse 2 kati almis orada nasil gececek , birden 6-7 reyting mi yukselecek?

Yeni Osman'ın yüzlerce kişi arasından seçildiği söyleniyor, Zeynep Günay Tan ilk sezonun da, ikinci sezonun da cast'ını çok güzel seçmişti, ben hata yapacağını düşünmüyorum.

Macit Koper faktörünü de unutmamak gerek.. Torpilin olduktan sonra..

Dizi bir zamanlar 27 reytinge çıktığına göre kapasite var. Eğer bu insanların sadece 15-16 %-i merak edip baksa, 1 % de yeni izleyici kazansa uçar dizi :):)
27 reytinge çıktığı bölüm Ali Kaptan Ölüme Gidiyoruz diyen Mete ve o sahne süper ötesidi ben bile izledim (internetten ).O zamanlarda ki bölümlerle bu zamanlarda ki bölümler bir olmadığı belli.Dizinin önemli oyuncular çıktı vadidende bir sürü önemli oyuncu çıktıda ama dahada güçlendi sadece 9.sezon sen demişin 8.sezon Atv'de düştü diye 18 reyting aldı Atv aldığımız ortalama 12-13 üzeri

Konuya gelirsek düşersede süpriz olmaz çıkarsada çünkü 70'lerde ki olayları anlatacaklarından net yorum yapamıyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sen diziden soğusan ne olacak

Moderatörün son düzenlenenleri:
ab den bizene biz daha fazla izlenmenin derdindeyiz yani total isterse ab de 15 fark yesin mesele total

Benim yorumu kim sildi!? .Edngame hakkında yaptığım yorumu adamlara bakın tam tersi çıkıyor dedim mesaj silinmiş ayrıca orada uzun uzun yorum attım boşuna mı yazdım !

15 derken sonları düşünmedim, geçen sezonun başlarını kıyasladım, zaten 15'i ilk ay için söyledim, sezon boyu 15 ile devam etse geçen sezondan daha iyi bir sezon çıkar, onu demek istemedim.

Diziler yeni başlarken özlenmiş oluyor, o nedenle yüksek başlıyor, 15 ilk bölümler için düşük sayılabilir.

KVP`nın son sezonu oluyor da ne oluyor? Sen sezonunda dizi mi yükselir? Aksine düşer. Yaprak Dökümü neden yükselmemişti. Memati de gitti. Düşmesine kesin gözle bakıyorum. Pardon yükselmesine zaten düşükdü

- - - Ekleme - - -

15 derken sonları düşünmedim, geçen sezonun başlarını kıyasladım, zaten 15'i ilk ay için söyledim, sezon boyu 15 ile devam etse geçen sezondan daha iyi bir sezon çıkar, onu demek istemedim.

Diziler yeni başlarken özlenmiş oluyor, o nedenle yüksek başlıyor, 15 ilk bölümler için düşük sayılabilir.
Valla benim gözlemlediğime göre sezonu açarken düşük reytingler alıyor diziler.

Forum İstatistikleri

Konular
176,520
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem