Ağır Roman'dan İlk Kare

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miss.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

miss.

Konu Sahibi
bxfgw.jpg

Yeni sezonda Star Tv'nin en çok güvendiği dizilerden biri olan Ağır Roman'ın çekimleri bugün Balat'da başladı.Başrollerinde Taner Tıraşoğlu,Sumru Yavrucuk,Onur Saylak,Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un olduğu dizinin ilk gün çekimlerinin oldukça keyifli geçtiği gözlemlendi.Ağır Roman Eylül Ayında Star Tv'de başlıyor

Cennet Mahallesindeki mahalle :D eskisen merdiven yoktu yukarı doğru şimdi yapmışlar :D

Basarili bir dizi olacaktir bence.

Bekliyoruz tanitimlarini..

Taner Tıraşoglu kim ? arattiğmda kimse cıkmıyor, cıkmadiği gibi bunu mu demek istediniz diyor.Ne kadar ünsüzmüş bu böyle!!

tutmaz bence cennet mahallesindeki ev :D pempe nin evi arkadaki :D

cennet mahallesi kopy paste ama türkler akasya duragi cennet mahallesi gibi basit anlanabilir dizileri izliyor tutabilir tutmayadabilir orta kararda gidebilir bence

cennet mahallesi kopy paste ama türkler akasya duragi cennet mahallesi gibi basit anlanabilir dizileri izliyor tutabilir tutmayadabilir orta kararda gidebilir bence

bak aga buna imzamı atarım işte doğru dedin yüksek reyting almasa da orta karar gidebilir dediğin gibi

bak aga buna imzamı atarım işte doğru dedin yüksek reyting almasa da orta karar gidebilir dediğin gibi

haci 20 reyting alcak hali yok :d katılmana sevindim 😉

4 5 reyting alsa pt2 de kanalı mutlu eder pt1 de yayınlamaz star tv saçma biseye benziyor ama saçma seyler tutuyor genelde .

Haberde de öyle yazıyor "Taner" diye ismi sürükle bırak yapmiştim.Genede Tamer diye arattiğimda da kimse cıkmıyor çok ilginç.İlk projesi mi ?

Haberde de öyle yazıyor "Taner" diye ismi sürükle bırak yapmiştim.Genede Tamer diye arattiğimda da kimse cıkmıyor çok ilginç.İlk projesi mi ?

Haberde yanlış yazmışlardır. 'Taner' yazdığında hiç çıkmıyor ama 'Tamer' yazdığında çıkıyor. Bu arada 'Tamer Tıraşoğlu' ile ilgili pek bir bilgi yok. :)

Dizinin adi "Ağır Roman Yeni Dünya" olacaktir.

FavoriForumum.NET | Özel Duyuru