6 Ağustos 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,299
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Son düzenleme:
hayatımın rolü 0.56 reyting kaybı yasamıs sultan 1 reyting oranında yükselmis .

hayatımın rolü bekledigim müzik daha yeni geldi umarım yükselise geçer ab de ki zirve bu hafta çok tehlikeye girdi.

hayatımın rolünde iş yok kışın hayatta devam edemez

Total'de Ben Bilmem Esim Bilir , ab'de yine Ben Bilmem Esim Bilir zirvenin sahibi olacak.

Hayatımın Rolü yeni sezon da çok daha düşer

babalar ve evlatlari gelicek pt2 geçeçekir tecavüz sahnesi çekilmiş dedikoducu çocuk twitterdan yazdi umarım 20 25 reyting alir dizi süper mahsum yaparda güzel olmazmı kesin tutacak görende foxun dedemin dolabi gibi 2 reyting aldi zanneder 2.66 ab de 4 almıştır :d :d

arayıcının efsanesi :d :d

babalar ve evlatlari gelicek pt2 geçeçekir tecavüz sahnesi çekilmiş dedikoducu çocuk twitterdan yazdi umarım 20 25 reyting alir dizi süper mahsum yaparda güzel olmazmı kesin tutacak görende foxun dedemin dolabi gibi 2 reyting aldi zanneder 2.66 ab de 4 almıştır :d :d

arayıcının efsanesi :d :d
çocuk hiç bir şey sölememiş nie panikliyosun ki her olayıda foxa bağlama durduk yeere huzursuzluk çıkarma.

çocuk hiç bir şey sölememiş nie panikliyosun ki her olayıda foxa bağlama durduk yeere huzursuzluk çıkarma.

:d :d h.rolü dahada düserse dedemin dolabi batar bence :d yükselince yoklarda olup düstügünde ötersen böle olur iste beyazsoy bunu çok yapiyodu simdi yok forumda :d

düstügü an dahada düser diodu arttıgı zaman 2 gün foruma girmiyodu :d

bazen seni anlamıyorum kardesim nie die sorarsan adam demiş ki h.rolü yeni sezonda dahada düser sen ise işin içine saçma bir şekilde dedemin dolabını katmıssın ne alakaysa her yorumlarda bölesin