Forumun Dikkatine!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
Böyle konuları açtığımı fazla görmediniz ama biraz gerçekleri yazmam şart oldu.

Forumun son zamanlarda biraz kötü durumda olduğunu fark ettim. 'Kötü durum' dememi biraz açayım. Saygısızlık ön planda, gereksiz konu açılıyor ve gereksiz mesaj yazılıyor. Yani biraz kalitesizlik var işin ucunda.

'Yeni Mesajlar' butonuna tıkladığımızda mutlaka şikayet ve ceza görüyoruz. Bunun önüne geçilmesi şart. Bu kadar iyi bir ortamı olan forumda, bunların olmaması lazım. Bazı üyeler, bazı üyelere düşman olmuş. 'Saygı' denilen kavramın, ne denli önemli birşey olduğunu herkes biliyordur. Üyelerin birbirine olan saygısı biraz düşmüş sanki.

Gereksiz konuların açıldığını ve gereksiz mesajların yazıldığını görüyorum son zamanlarda. Gereksiz konular ve mesajlar yine ön planda. Ben böyle işlemlere 'post kasma' adı veriyorum. Gereksiz birşey için konu ve mesaj yazanlar var. Çok kısa mesajlar yazanlar var. Konuya ":)", ":D" yazıp geçenler var. Bunlar yapılmamalıdır. Konuya alakasızca şeyler yazanlar var.

Ben bunların hepsinin öne geçilmesini, üyelerin ceza almasını istemiyorum. En azından daha az ceza almasını istiyorum. Belki söylediklerim, bazı kişiler tarafından tepkiyle karşılanacak ama malesef durum böyle. Böyle ortamı iyi olan bir forumun; Kötü şeylerden kaçıp, İyi şeyler yapacağına inanıyorum.

Saygılar. :)

Son düzenleme:
Soylediklerine katiliyorum ama bana haksizlik yapiliyor. Ben "Allah İslah Etsin" dedigmde hakaretten ceza alirken bir baskasi sadece uyari aliyor. Bu sizce haksiz degil mi?

Bazı komik resimlere ":)" yapanlardan biride benim ama bazen duygularını yazamıyorsun. Zaten bana söylemiyorsundur. Kayıt olma tarihime ve mesaj sayıma bakılırsa. Sana katılmıyorum bu işin adminleri var zaten. :)

Katılmıyor olabilirsin, bu benim kendi görüşlerim. Ben bu söylediklerimde genelleme yaptım. Kayıt olma tarihin ve mesaj sayın ayrıca hiçbirşeyi değiştirmez. :)

Bazı komik resimlere :) yapanlardan biride benim ama bazen duygularını yazamıyorsun. Zaten bana söylemiyorsundur. Kayıt olma tarihime ve mesaj sayıma bakılırsa. Sana katılmıyorum bu işin adminleri var zaten :)

- - - Ekleme - - -

Alper nerelerdesin panpa sen ya :)

Buralardayızda tanıyamadım seni:D:D:D

kvp1905 ve beyazsoy gibi bende bırakıcam forumu yarına kesin ban yerim zaten bu kadar saçmalayan bi yönetim olamaz

bazı cezalar çok saçma :D
bazı yorumlarda mesela aynen aga lafını bir konuda 20 kere tekrarlamak eğer birine katılıyorsan bir kere de yeter:D

adam bize köpek diyor cevap veriyoruz aynı puanı alıyoruz
foruma öneri veriyoruz 3 puan
konu açıyoruz ceza

daha sayayım mı kvpye gitme dediydim ama adam haklıymış. bu forumda yancı olmayıp online olan kesim yakında bırakır zaten

bazı cezalar çok saçma :D
bazı yorumlarda mesela aynen aga lafını bir konuda 20 kere tekrarlamak eğer birine katılıyorsan bir kere de yeter:D

O saçma cezalar mesela hangileri ? Aklına gelen senin kriterlerinde saçma dediğin ceza varsa söyle hemen inceleyip çözüme ulaştıralım :)