Onur_35
Favori Üye
Forumda en fazla kaç saat online oldun ? ben bu gün online rekorumu kırdım sabahtan akşama kadar buradaydım 6 saat oldu
Ağzını burnunu kırmayı bırak karaca Ahmete gönderirimSevgiline Bir Erkek Yaklaşsa Asılsa Naparsın Ağzını Burnunu Kırarmısın??
- - - Ekleme - - -
Bende Şahidim
Bugün 12 saat oldu (03:00 kadar buradayım yine onuda hesaba kattım) en fazla online olduğum süreForumda en fazla kaç saat online oldun ? ben bu gün online rekorumu kırdım sabahtan akşama kadar buradaydım 6 saat oldu
Hangi sınavda deneme sınavlarında mı? Deneme sınavısa 11.sınıf Finale Doğru-3 sınavında 322 puan aldım .Okul sınavı diyorsan 6.sınıfta dinden 06 aldım (Şerefsiz hoca çok kazık sorular sormuştu )2.sınavda 90 aldımda sözlülerle zar zor 3 düştüSınavda en az kaç puan aldın ? )
Kimse yapmadı daha söylemek için erkenBu sezon Süper Lig'de en iyi transferi hangi takım yaptı?
Bazı kişiler hariç değilim neden değilim dersen çoğu yönetici neredese forumda 30 dakika bile göremiyorumff yönetiminden memnun musun ?
1-Vadiİzlediğin diziler hangisi ?
1-Vadi
2-Suskunlar
3-Kanıt
Başka yok
Daha önceden cevaplamıştım.Genellikle televizyondan bakmam dizilere netten bakalım çünkü çoğu zaman evde olmam.Evde olduğumda televizyondan vadiye bakıyorum netten suskunlara.Genellikle ikisinide netten bakarımVadi ve Suskunlar ayni gunde. Nasil takip ediyorsun her ikisini.
YazmadımHiç şiir yazdın mı?
Hatırlıyamadım ama öyle çok kötü anım yokhayatında en kötü anın neydi ?