Beni Affet Dizisinin Başarısı Diğer Dizileri Kıskandıracak Nitelikte

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Medya Takip Merkezi'nin (MTM) medyaloji.net için hazırladığı, 18 ' 24 Haziran dönemini kapsayan 'en çok reklam alan diziler' araştırmasına göre, uzun süredir zirveyi zorlayan 'Beni Affet' adlı dizi, bu hafta ilk sıraya yerleşmeyi başardı. Star TV'de hafta içi her gün 5 yeni ve 5 tekrar bölümüyle ekranlara konuk olan dizi, toplamda 506 adet reklam spotunu izleyicisiyle buluşturdu.
Reklamverenlerin tercih listesinde yer alan bir diğer dizi ise, 'Yer Gök Aşk' oldu. Bu hafta 9 bölümle izleyicisinin karşısına çıkan dizi, 441 adet reklam ile listenin ikinci sırasında yerini aldı. Bu diziyi, yine FOX TV'de hafta içi her gün yayınlanan 'Unutma Beni' izledi. Unutma Beni, 400 reklam spotunu hedef kitlesine ulaştırmaya çalıştı.

Dizi tekrarları revaçta…

MTM'nin analiz sonuçlarına göre, yaz aylarının gelmesiyle, birçok dizinin sezon finali yaptığı veya final bölümleriyle ekranlara geldiği şu haftalarda, dizilerin tekrar bölümlerinin televizyonlarda dönmeye başladığı belirlendi. Özellikle bu hafta, Melekler Korusun, Aşk-ı Memnu ve Unutulmaz adlı yerli diziler, yayınlanan tekrar bölümleriyle reklamverenlerin tercihleri arasına girerek, listenin de üst sıralarına kadar yükselmeyi başardılar.

Unutma Beni artık bozdu. Yaprak Dökümündeki Oğuzdan beter ettiler Aliyi. Deniz Yıldızı da aynı şekilde. Deniz ve Mert gitti dizi çöktü. Ama Beni Affet çok daha iyi. Unutma Beni ve Deniz Yıldızı Beni Affetin olduğu yerde olurken yani daha 180ci bölümü yayınlanırken 2-3 reytingle çok az reklam alıyordular. Unutma Beni ve Deniz Yıldızı her yıl seyirci kazandılar ama hikaye bozunca kaybettiler. Ama Beni Affet hala kazanma yolunda :)

Unutma Beni artık bozdu. Yaprak Dökümündeki Oğuzdan beter ettiler Aliyi. Deniz Yıldızı da aynı şekilde. Deniz ve Mert gitti dizi çöktü. Ama Beni Affet çok daha iyi. Unutma Beni ve Deniz Yıldızı Beni Affetin olduğu yerde olurken yani daha 180ci bölümü yayınlanırken 2-3 reytingle çok az reklam alıyordular. Unutma Beni ve Deniz Yıldızı her yıl seyirci kazandılar ama hikaye bozunca kaybettiler. Ama Beni Affet hala kazanma yolunda :)

Beni affetin reklamı yapılırken unutma beni senaristlerinden denildi beni affet ve unutma beni kıyaslanamaz 5 sezon devam edebilirmi beni affet

Beni affetin reklamı yapılırken unutma beni senaristlerinden denildi beni affet ve unutma beni kıyaslanamaz 5 sezon devam edebilirmi beni affet
Neden devam etmesin? Unutma Beni 180ci bölümde 3 reyting alıyordu, Beni Affet ondan daha iyi durumda. Unutma Beni bozdu bu bir gerçek. Düşme yolunda ama Beni Affet yükselişte. Lütfen kanal fanatikliği yapıb da haksız yorumlar yapmayalım. Deniz Yıldızı ve Unutma Beni nasıl yükseldilerse Beni Affet de öyle yükseliyor hatta daha hızlı

Olamam daha 150 bölüm yayınlanmış beni affet ile Türkiye'nin en uzun yayınlanan 2. dizi gelecek sezon bizim evin hallerinden zirveyi alacak Unutma Beni kıyaslanıyor senaryo tabiki değişecek FOX ve seyirci unutma beniye sahip çıktı ilk sezon reytingsiz devam etmese su an ne beni affet ne deniz yıldızı dinle sevgili canımın ici hiç biri yayınlanmazdı

Olamam daha 150 bölüm yayınlanmış beni affet ile Türkiye'nin en uzun yayınlanan 2. dizi gelecek sezon bizim evin hallerinden zirveyi alacak Unutma Beni kıyaslanıyor senaryo tabiki değişecek FOX ve seyirci unutma beniye sahip çıktı ilk sezon reytingsiz devam etmese su an ne beni affet ne deniz yıldızı dinle sevgili canımın ici hiç biri yayınlanmazdı

150 deil 181

Kısa olsun da bozmasın. Ayrıca Beni Affetin kaç bölüm yayınlanacağını bilemeyiz. Deniz Yıldızı ve Unutma Beni gibi uzanıp bozmasında kaç bölüm yayınlanırsa yayınlansın

Beni Affet, Unutma Beni ve Deniz Yildizi dizilerini tebrik ederim.

Siz de maşallah bütün günlük dizileri izliyorsunuz. :D Dikiş nakışa da başladınız mı? :D

Siz de maşallah bütün günlük dizileri izliyorsunuz. :D Dikiş nakışa da başladınız mı? :D
Hayır ben devamlı izlemiyorum. :D Sadece konu hakkında bilgiliyim. Ama boş vakit buldukca Beni Affeti izliyorum. Bunun dikiş nakışla ne alakası var? Günlük dizileri sadece kadınlar izleyecek diye bir şey yok. Sadece her bölümünü kadınlar izleyecek diye bir şey var. Boş vakitlerde izlenebilecek bir dizi. Eskiden Deniz Yıldızını da seyrederdim boş vakitlerimde ama şimdi onu izlemek bile boş vakit geçirmek gibi

Ne biliyim Unutma Beni bozmuş, ordaki adamın teki Yaprak Dökümü'ndeki Oğuz'a benzemiş, Beni Affet iyi gidiyormuş falan. Bölüm sayılarını bile biliyorsunuz. :D Böyle yorumlar yapabilmek için uzun süredir devamlı izleyici olmak gerekir herhalde. :)

Ne biliyim Unutma Beni bozmuş, ordaki adamın teki Yaprak Dökümü'ndeki Oğuz'a benzemiş, Beni Affet iyi gidiyormuş falan. Bölüm sayılarını bile biliyorsunuz. :D Böyle yorumlar yapabilmek için uzun süredir devamlı izleyici olmak gerekir herhalde. :)
Yok Unutma Beninin bölüm sayısına googledan baktım :D Bozduğunu da görmemek mümkün değil. Bir bölüm bir kadınla, diğer bölüm onun ablasıyla. Zaplarken bile anlaşılıyor :D

Bence herkes izlemek istedigi diziyi izlemekte özgürdür. Türkiye'de kadin dizisi - erkek dizisi ayrimciligi yapmak bence dogru degil.

ya bak revan kardesim deniz yıldızını izlemeden saçma diyosun ve bunu izlemeden senaryo saçmaladı diyosun aksine senaryo gayet iyi ilerliyor simdi deniz olsa dizide osıl sen zomn saçmalığı görürdün eğer hatırlıyosan deniz mehvese söle bisey demisdi... Ben demirden hoslanıyorum die ve mert bunu duydu kagva ettiler feelaan smdi deniz olsa bi demirle çıkıcaktı bi mertle işte sende şimdi bu sebebden bırakacaktın diziyi! saçmaladı diyeektin... ama beni affet te nolluyo o onunla çıkıyo öbürü baskasından hamile oluyo.. ya geç bunları düşecek illaki bu dizi görüceksiniz.