Kuzey Güney Sezon Finali Yorumları

ernkrbyk

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
427
Puanı
195
Buradan yorum yapabilirsiniz

Çok basarili bir sezon finali olacaktir. Burada daha özet verilmektedir.

Süper başladı ferhatı aldı polis geçmişe dönükte anlatıldı dizi ekibi müthiş daha neler olacak neler bugün baya erken başladı

Süper diyecek yok barış cemreye evlenelim dedi.Banuyla güney müthiş bir sahneyle ayrıldı.Zeynep Kuzeyi Kıskandırıyor brezilyalı mankenle. Ferhat planı yaptı kuzeyin başı derde girecek bomba bir bölüm oluyor bakalım daha neler olacak!!

ferhat olayı yine zorlama kardeşim madem senin en sevdiğinin ölüme sebep oldu sende en sevdiğini oldur kurtul ne böyle tuzaklar . çok komik oluyor

- - - Ekleme - - -

hem bunlar neden kuzeyin sesini duymadan haraket ediyorlar. daha önce bunlara ferhat tuzak kurmamışmıydı. neden mesajla hareket ediyorlar

mükemmel bi bölüm oldu ali öldü heralde. ama ölürse dizi reyting kaybeder güney den çok gözüküyodu

Of of süper bi bölüm. Biz cemre güney ya da zeynep zannederken ali gitti

Senaryoda kurgu hatası Ali kuzeyin zeyneple buluşacağını bildiği halde aynı saatlerde kuzeyle buluşmak için garaja gidiyor

ali dizinin 2. karakteriydi bence, güneyin gösterilmediği bölümlerde ali oynuyordu. ferhatta çok büyüdü bakalım nolacak

dizi an itibari ile bitti

- - - Ekleme - - -

en iyi 2-3 bölümden biriydi ya ali ölmemeli bence. sonda çalan müzikte çok iyidi. kuzey ve alide baya iyi oynadılar bu bölüm

Böyle süper bir sezon finali olamaz oyunculuklar yönetmen herkesi kutluyorum ya helal olsun ali nasıl öldü inanmıyorum müthiş bir dizi harika

- - - Ekleme - - -

Kıvanç süper ötesi bir oyuncu kim ne derse desin alide öyle harika bir sezon finali

ali dizinin 2. karakteriydi bence, güneyin gösterilmediği bölümlerde ali oynuyordu. ferhatta çok büyüdü bakalım nolacak

dizi an itibari ile bitti

- - - Ekleme - - -

en iyi 2-3 bölümden biriydi ya ali ölmemeli bence. sonda çalan müzikte çok iyidi. kuzey ve alide baya iyi oynadılar bu bölüm

can gox haydar haydar sarkı :)

Sezonun en iyi ve sürpriz sezon finalini yapan dizi oldu Kuzey Güney ben Zeynep ölür diye bekliyordum ama Ali gitti.Kuzey Ali dostluğunu yeni sezonda izleyemeyecek olmak üzücü
Yanlız Kıvanç'a oyuncu değil diyenler bu bölümdeki performansını izlemeliler resmen oynamadı yaşadı müthişdi

en iyi sezon finalini en beklenmediği kuzey güney yaptı diğerleri biliniyordu bi şekilde ama kimse alinin öleceğini tahmin etmemişti.

kuzey hemen mafya olamaz bi tane yaşlı adam vardı ya yardım ediyodu onun yanında başlar fragmanda yeni sezonun çıktı

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06