beni gördüğün içinmi mutlusun ))) sanmıyorum ama neyse yinede sevindim mutlu olduğuna ))
Esprisi orada zaten
- - - Ekleme - - -
Prncss kararını değiştirirsen her zaman kapım açık istediğin zaman özel mesaj olarak söylersin
beni gördüğün içinmi mutlusun ))) sanmıyorum ama neyse yinede sevindim mutlu olduğuna ))
destere gelmis alem to vadici aga ona göre
Takas kanıtın varsa caps yap.Şahidin var mı haxballda admine küfür ettiğime dair?
- - - Ekleme - - -
Takas kanıtın varsa caps yap.Şahidin var mı haxballda admine küfür ettiğime dair?
Esprisi orada zaten
- - - Ekleme - - -
Prncss kararını değiştirirsen her zaman kapım açık istediğin zaman özel mesaj olarak söylersin
aynen agaAga gitmeden önce anlaşamazdık destere ile ondan öyle dedim ne kadar mutluyum anlatamam diye .Vadiciyim ama her vadiyi eleştirene birşey demem lakin Vadi düşmanlığı olmadıktan sonra
Beyler sakiiinkanıt çok merak etme sen daha deminde küfrettin bana alemtoya adminde gördü kardeş benim sinirim bozulursa kendimi kaybederim haberin olsun o kadar küfüre bişey demedim eğer sustuğum için devam edersen ben suçlu olmam tamam mı
Sabah akşam farketmez istediğin zaman söylersin ,acele etmene gerek yok
Olmaz çok beklersin 😛
Beyler sakiiin
Sabah akşam farketmez istediğin zaman söylersin ,acele etmene gerek yok
haxball da küfretti bana ve alemtoya ana bacı
adminde gördü.
Aga gitmeden önce anlaşamazdık destere ile ondan öyle dedim ne kadar mutluyum anlatamam diye .Vadiciyim ama her vadiyi eleştirene birşey demem lakin Vadi düşmanlığı olmadıktan sonra
destere gelmis alem to vadici aga ona göre
ben alemtoyu çok iyi tanıyorum.. az mı ceza yedik karşılıklı eski cezaların hatrına selam vereyim dedim ))
Ben görmedim yok nick mickSöylersin sende o geleceği gördüm
ben alemtoyu çok iyi tanıyorum.. az mı ceza yedik karşılıklı eski cezaların hatrına selam vereyim dedim ))
takılıom seni severim zaten destere bir çok konuda ortagiz 3D falan anladın sen
aga artık dikkatiyiz bazılari tahrik ederler ama sakın kapılmıyoruz edenleri şikayet ediyoruz grup çok güçlendi güzel