Pis Yedili "Sezon Finali" ne zaman?

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Show Tv'nin sevilen gençlik dizisi Pis Yedili 26 Haziran'da sezona giriyor. Sezon Finalinde; Cimbom ve Bayrampaşalı olacakmış.

sezon finali değilde tam final yapsa daha iyi olmazmı ..

Çok geç sezon finali, daha erken olabilirdi. "Sezon Finalinde; Cimbom ve Bayrampaşalı olacakmış." Bu cümleyi biraz açar mısın? :)

Tabii :) Cimbom ile Bayrampaşalı sevgili olucaklar aldığım bilgiye göre. Hüzünlü bir Sezon Finali olucak.

- - - Ekleme - - -

sezon finali değilde tam final yapsa daha iyi olmazmı ..

Reyting iyi bitmesi saçma olur :) ama bazı sahneleri çok sıkıyo eskisi gibi zevkli değil ben şahsen son yarım saatini izlemiyorum Uçurum'u izliyorum, ve de bu reytinglerle 3 yıl daha devam eder bence :D

- - - Ekleme - - -

Yani daha sezon finali ne 5 Bölüm var, Bence cok gec bir tarih

Zaten birçok dizi Haziran'ın sonlarında Sezona giriyor.

1 hafta daha erken 19 Haziranda sezon finali yapabilirdi bence..

yazın şöyle sıkmayacak yeni bir dizi lazım özellikle yahşi cazibe türünden bir dizi olursa iyi iş çıkarır ..

The Harem Gani Müjde'nin yeni komedi dizisi merakla bekliyorum bakalım tabi daha kadro felan belli değil ama Yahşi Cazibe'nin oyuncularından birkaç tanesi kesinlikle oynar o dizide. Birde Babam Sınıfta kaldı var onuda merak ediyorum :)

The Harem Gani Müjde'nin yeni komedi dizisi merakla bekliyorum bakalım tabi daha kadro felan belli değil ama Yahşi Cazibe'nin oyuncularından birkaç tanesi kesinlikle oynar o dizide. Birde Babam Sınıfta kaldı var onuda merak ediyorum :)

bu dediklerin yayınlanırsa izlenirde yaza yetişmez ama sanmıyorum kadro daha belli değilse epey bir zaman alır ..

Konuyada sevgili olacaklar diye yazsaydın keşke, böyle ne olduğu belli olmuyor :)

Sezon Finalinde; Cimbom ve Bayrampaşalı olacakmış.
Haklısın :)

- - - Ekleme - - -

ama benim özellikle beklediğim the haremdi absürd komedileri severim tabi kaliteli olması şartıyla ..

İşte bende oyüzden çok merak ediyorum bende seviyorum o tür dizileri, bu arada The Harem Eylül-Ekim gibi, Babam Sınıfta Kaldı Temmuz ayında başlanması bekleniyor. :)

Haklısın :)

- - - Ekleme - - -

İşte bende oyüzden çok merak ediyorum bende seviyorum o tür dizileri, bu arada The Harem Eylül-Ekim gibi, Babam Sınıfta Kaldı Temmuz ayında başlanması bekleniyor. :)

desene yeni sezona kalıyor .. umarım günü istediğim gibi olur çarşamba ve perşembeye gelirse hiç izleyemem diğer günler olabilir :))

Fox The Harem'i Cuma veya Pazar yayınlar diğer günler dolu çünkü.

her iki günde uyar bana .. süper olur gerçi gelecek sene fatmagül yok perşembede olabilirde yalnız kanal D yine perşembeye kaliteli bir dram dizisi koyar onun için perşembe olmasını istemiyordum ..

her iki günde uyar bana .. süper olur gerçi gelecek sene fatmagül yok perşembede olabilirde yalnız kanal D yine perşembeye kaliteli bir dram dizisi koyar onun için perşembe olmasını istemiyordum ..

Aa ben seni Kvp izliyosun zannediyordum hacı :D