- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
Show Tv'nin sevilen gençlik dizisi Pis Yedili 26 Haziran'da sezona giriyor. Sezon Finalinde; Cimbom ve Bayrampaşalı olacakmış.
Show Tv'nin sevilen gençlik dizisi Pis Yedili 26 Haziran'da sezona giriyor. Sezon Finalinde; Cimbom ve Bayrampaşalı olacakmış.
Yani daha sezon finali ne 5 Bölüm var, Bence cok gec bir tarih
Çok geç sezon finali, daha erken olabilirdi. "Sezon Finalinde; Cimbom ve Bayrampaşalı olacakmış." Bu cümleyi biraz açar mısın?
sezon finali değilde tam final yapsa daha iyi olmazmı ..
Yani daha sezon finali ne 5 Bölüm var, Bence cok gec bir tarih
Malesef 26 Haziran
yazın şöyle sıkmayacak yeni bir dizi lazım özellikle yahşi cazibe türünden bir dizi olursa iyi iş çıkarır ..
The Harem Gani Müjde'nin yeni komedi dizisi merakla bekliyorum bakalım tabi daha kadro felan belli değil ama Yahşi Cazibe'nin oyuncularından birkaç tanesi kesinlikle oynar o dizide. Birde Babam Sınıfta kaldı var onuda merak ediyorum
The Harem biraz geç başlıcak ama Babam Sınıfta kaldı yaz dizisi deniliyordu...bu dediklerin yayınlanırsa izlenirde yaza yetişmez ama sanmıyorum kadro daha belli değilse epey bir zaman alır ..
Tabii Cimbom ile Bayrampaşalı sevgili olucaklar aldığım bilgiye göre. Hüzünlü bir Sezon Finali olucak.
The Harem biraz geç başlıcak ama Babam Sınıfta kaldı yaz dizisi deniliyordu...
HaklısınKonuyada sevgili olacaklar diye yazsaydın keşke, böyle ne olduğu belli olmuyor
Sezon Finalinde; Cimbom ve Bayrampaşalı olacakmış.
ama benim özellikle beklediğim the haremdi absürd komedileri severim tabi kaliteli olması şartıyla ..
Haklısın
- - - Ekleme - - -
İşte bende oyüzden çok merak ediyorum bende seviyorum o tür dizileri, bu arada The Harem Eylül-Ekim gibi, Babam Sınıfta Kaldı Temmuz ayında başlanması bekleniyor.
desene yeni sezona kalıyor .. umarım günü istediğim gibi olur çarşamba ve perşembeye gelirse hiç izleyemem diğer günler olabilir )
Fox The Harem'i Cuma veya Pazar yayınlar diğer günler dolu çünkü.
her iki günde uyar bana .. süper olur gerçi gelecek sene fatmagül yok perşembede olabilirde yalnız kanal D yine perşembeye kaliteli bir dram dizisi koyar onun için perşembe olmasını istemiyordum ..
Aa ben seni Kvp izliyosun zannediyordum hacı