Gold Film'den Yeni Dizi!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' dizisinde rol alan Musa Uzunlar dizinin bitmesiyle yeni sezonda da farklı bir dizide rol alacak.

Gold Filmle Anlaştı !

Yeni sezonda Gold Filmin çekeceği ''O BENİM BABAM DEĞİL'' dizisinde kötü bir adamı canlandıracak olan usta oyuncu rolüne neredeyse pek hazırlanmadan gidecek. Dizide İclal Aydınında ismi geçiyor.

Dizinin genel konusu şöyle; Geçmiş yıllarda zengin bir adamla fakir ve kimsesiz bir kadın aşk yaşar ve bu ilişkiden zengin adamın ailesi rahatsızdır. İş evliliğe gittikçe aile evladını parasından mahrum eder. Evlenen çiftlerin yaşamı giderek zorlaşırken zengin adam kamyon şoförlüğü yaparken kaza geçirir ve adam ölür. Yaklaşık 3-4 ay sonrada bir kızı olur. Aradan 15 yıl geçer... Kadın evi ve parası olmadığı için yaşlı, sarhoş ve kötü bir adamla evlenir. Bu süre zarfında kocasından çok dayak yiyen ve acı çeken kadın vereme yakalanır. Bir süre sonra hastalığa dayanamayan kadın ölür. Onun arkasından annesinin evlendiği adamı gerçek babasını olmadığını bilen kız sürekli kendini 'O BENİM BABAM DEĞİL' diyerek sakinleştirmeye çalışır.

İclal Aydın yeni dizisinde verem hastası ve kocasını kaybetmiş bir anneyi canlandıracak. Show TV
'de başlaması planlanan dizinin yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu, senaristliğini ise Elif Usman yapacak.

545059_364778046910294_100001343054389_968194_1811008150_n.jpg

Son düzenleme:
ilk defa show tvde başlayacak olan bi diziyi izlemicem.. :d bu ne biçim bi dram tarzıdır ya? eski türk filmi gibi..

Konusunu klise buldum fakat basarili olabilir bence. Tanitimlarini begenirsem izleyecegim ilk bolumunu.

Adını Feriha Koydum'da çok çok klişe bir konu ama sen en büyük fanlarından birisin dizinin.:)Bu bir çelişki midir?:)
ya BuraK Adını Feriha Koydum konusu değil burası.. klişe buluyosan o senin sorunun.. ona bakarsan Fatmagülün suçu neside bi klişedir ya da hayat devam ediyor..

ya BuraK Adını Feriha Koydum konusu değil burası.. klişe buluyosan o senin sorunun.. ona bakarsan Fatmagülün suçu neside bi klişedir ya da hayat devam ediyor..

Bana karşı bu almış olduğun tavrı anlamakta güçlük çekiyorum ama her neyse.Sildim mesajı mutlu olmuşsundur umarım.

Bana karşı bu almış olduğun tavrı anlamakta güçlük çekiyorum ama her neyse.Sildim mesajı mutlu olmuşsundur umarım.

ya bende sizi anlamakta güçlük çekiyorum.. hadi destere neyse o yaptığı yanlışı anlayıp özür diliyoda ya sen? sen daha yaptığın yanlışı bilmiyosun

ya bende sizi anlamakta güçlük çekiyorum.. hadi destere neyse o yaptığı yanlışı anlayıp özür diliyoda ya sen? sen daha yaptığın yanlışı bilmiyosun

Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum çünkü.Bilmediğim birşeyden nasıl özür diliyim?Sen söyle neyi yanlış yapmışım haksızsam özür dilerim zaten.:)

Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum çünkü.Bilmediğim birşeyden nasıl özür diliyim?Sen söyle neyi yanlış yapmışım haksızsam özür dilerim zaten.:)
haksızsam?? :d ayy yani bide haklı olcaktın.. neyse bak bunun konusu burası değil.. ben bu konuyu ne burada nede başka bi yerde tekrar tartışmak istemiyorum.. insan dediğin gittiği yolu bilecek... arkasında bıraktığı izleride..

haksızsam?? :d ayy yani bide haklı olcaktın.. neyse bak bunun konusu burası değil.. ben bu konuyu ne burada nede başka bi yerde tekrar tartışmak istemiyorum.. insan dediğin gittiği yolu bilecek... arkasında bıraktığı izleride..

Tamam tamam neyden kızdığını biliyorumda özelden cevap versen düzeltebilirdik ya...:(

Tamam tamam neyden kızdığını biliyorumda özelden cevap versen düzeltebilirdik ya...:(

senin yaptığın yanlışı ben bile senden beklemezdim açıkçası aslında zen beni engellemişmisin ne? sen bana kendi profilimden msj atıyosun ama ben sana atamıyorum.. yani ziyaretçi msjı olarak attğın msjlara cvb veremiyorum..

senin yaptığın yanlışı ben bile senden beklemezdim açıkçası aslında zen beni engellemişmisin ne? sen bana kendi profilimden msj atıyosun ama ben sana atamıyorum.. yani ziyaretçi msjı olarak attğın msjlara cvb veremiyorum..

Arkadaş olarak ekli değilsindirde ondan.:)

musa uzunlar çok yetenekli bir oyuncu hangi rol olursa hakkını verecektir ama bu adamı kötü karakterler daha çok yakışıyor:))

musa uzunlar çok yetenekli bir oyuncu hangi rol olursa hakkını verecektir ama bu adamı kötü karakterler daha çok yakışıyor:))
şekerim yeni sezonda da kötü olacakmış zaten.. cümleyi öyle bi kurmuşsun ki sanki iyi bir rolle ekrana gelecek :d