Muhteşem Yüzyıl'da Valide Sultan Kahrından Öldü!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,655
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl'da sezon finaline yaklaşılırken beklenen ayrılıklar gelmeye başladı. Dizinin Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüne Valide Sultan'ın ölümü damgasını vurdu.

İbrahim Paşa'nın Nigar Hatun'u hamile bırakmasını duyan Hürrem, hasta yatağındaki Valide Sultan'a herşeyi anlatır. Hürrem anlattıklarıyla, Valide Sultan'ın ölümüne sebep oldu.

Sarayda Valide Sultan'ın ölmesiyle Harem'i kimin yöneteceği ve sarayda dengelerin nasıl değişeceği ise önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

624_valide-sultan-oldu.jpg

mahidevran sancağa gitmesi gerek olması gerekn bu heralde şu borç olayı ve gülfem in hünkara anlatmasıyla gider artık

Dün akşam izledim diziyi ben bunun kitabını okudum ama hiç böyle entrikalar dönmüyordu şaşkınım hala :D

:D
dizi ile gerçeği hala karıştıranlar var
Sen kendin demişin diziyle gerçeği karıştırmayın diye:D

dizi ile gerçek aynı değil tabikide ama ana hatarıyla uymaları lazım ve mahidevran çoktan gitmeliydi :T:

Gerçekle alakası olmadigi ve gittikce kabak tadı verdigi icin bu sezon izlemedim gecen sezon bakıyordum kuzey cok daha heyecanlı

bana 40 bile uzun geliyo hepsi how ı met your mother gibi kısa olsa ne güzel :D

cemre-zeynep-bir de öteki kız hepsi kuzeye aşık tek aksiyon ferhat gelip gidince oluyor muhteşemin özeti varken onn özetini izliyorum

- - - Ekleme - - -

bence 40 azdı tudors a 6 karısı vardı hepsi 10 bölüm olsa 60 bölüm en az:F

Muhteşemin heyecanı nerde savaşlar zaten yok senaryo belli ondan sarmıyo pek