18 Mayıs 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 3 30.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

• Düşler Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 10.0%
  • Acayip Hikayeler (Star)

• Taşıyıcı 2 (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 20.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu...

Son düzenleme:
Millet nereye dagildi kimse yok Bugün xD
ADINI FERIHA KOYDUM yine herzamanki gibi tahtinda :D

Adını Feriha Koydum müthiş bir bölümle Totalde açık ara zirvede. AB`de 2ci sırada. Ve ilk kez Adını Feriha Koydumun özeti Totalde Yalan Dünyanın özetini geçmiş. Yalan Dünya her zaman her iki grupta en çok izlenen özet oluyordu
Hayat Devam Ediyor 2 grupta da düşmüş. Totalde Yalan Dünya ila aralarıdaki fark 1 reytingden de az. AB`de 2ci kez 4 reytinge düştü
Yalan Dünya AB`de açık ara zirvede. Ama AB`de düşüş var. Totade ise Yakında 2ci sıraya yüksele bilir.
İki Yaka Bir İsmailin tekrarı yeni bölümden çok izlenmiş
1 Erkek 1 Kadın uzun süresine rağmen Ab`de iyi gitmiş

Anlik reytinglerde yukselen HDE nasil olduysa dusus yasamis? SBT dengesizligi devam ediyor. Feriha beklendigi gibi total'I almis, Yalan Dunya'da AB'yi almis. Herzamanki cuma olmus. Tek ariza SBT, gitsede kurtulsak.

Adını Feriha Koydum ve Eve Düşen Yıldırım'ı izledim şimdi netten Yalan Dünya izliyorum :)

Taşıyıcı 2 iyi gitmiş. Bu demek oluyor ki kaç kez yayınlanan Taşıyıcı bile bu oranları almışken Avatar ilk 5'te olur gibi

Son düzenleme:
Basrollerini Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Çagatay Ulusoy gibi basarili oyuncularin paylastigi ve Meyapim (Fatih Aksoy)'un yapimciligini üstlendigi "Adini Feriha Koydum" dizisi TOTAL grubunda 1.olurken, A/B grubunda 2.oldu. Diziyi tebrik edip, son bölümlerinde basarilar dilerim.

atv'de yayinlanan ve Antalya Televizyon Ödüllerinde 10 kategoride aday gösterilen "Hayat Devam Ediyor" dizisi TOTAL grubunda 2.olurken, A/B grubunda geride kalarak 5.olmus. Dizinin ilerleyen haftalarda yükselip yükselmemesi merak konusu.

Kanal D'de ekrana gelen ve senaristligini Gülse Birsel'in yaptigi "Yalan Dünya" dizisi A/B grubunda 1.olarak, hem yapimcisi D Productions'un yüzünü, hem kanali Kanal D'nin yüzünü güldürmeyi basardi. Dizi, su an Türkiye'nin en çok izlenen komedi dizisi.

Show Tv'de PT-2'de ekrana gelen "Eve Düsen Yildirim" dizisi iki gruptada 7.olarak yine basarili sonuçlar elde etmeyi basardi.

adam4 Günün Yorumu :

SHOW TV:
Adını Feriha Koydum TOTAL'de yine zirvede sadece 0,07 reyting kayıp yaşamış.
Adını Feriha Koydum A/B'de 0,55 reytinglik bir kayıp yaşamış ama hala yerini koruyor.
Eve Düşen Yıldırım TOTAL'de 1 reyting kaybederek 5. sıradan 7.sıraya düşmüş
Eve Düşen Yıldırım A/B'de yarım reytinglik bir kayı yaşamış ama yerini korumayı başarmış.

Show TV Genel Olarak Cuma günlerini bu iki diziyle çok iyi kapatıyor.

ATV:
Hayat Devam Ediyor TOTAL'de yarım reytinglik bir kayıp yaşamış ve yerine korumuş.
Hayat Devam Ediyor A/B'de ise 1 reyting kaybetmiş ve yerine korumayı ise bilmiş.

KANAL D:
Yalan Dünya TOTAL'de her hafta oldugu gibi 3. olmuş ve çok az bir reyting kaybı yaşamış.
Yalan Dünya A/B'de ise çok büyük bir kayıp yaşamış ve 2reyting kaybetmiş.Ama zirveyi korumuş.
Beyaz Show her iki gruptada tabiki düşmüş ama A/B'de yerini yinede korumuş.

STAR TV:
1 Erkek 1 Kadın 2 gruptada reytinglerini korumuş ve özellikle A/B'de başarısını sürdürmüş.
Acayip Hikayeler TOTAL'de 0,04 reytin düşmüş ve 2 sıra gerilemiş.
Acayip Hikayeler A/B'de ise 0,03 reyting kaybetmiş ama 2 sıra yükselmiş.
Düşler Sineması Kuşağı'nda ise Canavarlar Yaratıklara KArşı çokta iyi gitmemiş.

Focus günlük dizileride başarısını sürdüyor.
En büyük düşmeyi Yalan Dünya A/B'de yaşamış.Ciddi bir yükselme yok hiç bir dizide.Genelde azda olsa düşmüşler veya sabit kalmışlar.

Günlük Diziler;
Unutma Beni; 0,42 gibi bir oranla Totalde düne göre artmış.
Beni Affet; düne göre dizi 0,34 oranla düşmüş
Canımın İçi; dizi günü 0,24 oran geriliyerek düşüşte tamamlamış.
Deniz Yıldızı; dizi bugün aldığı oranla düne göre sadece 0,2 reyting kaybetmiş.
Dinle Sevgili; düne göre 0,2 oranla artmış.

2 Yaka Bir Ismail her iki grupta'da 3 reytingi gecerek cok basarili olmsu , ve bence Pazar aksami 5 reyting'i bile gecebilir.

hayat devam ediyor düşmüş bu çok doğal bi bölüm süper oluyo diğer bölüm acayip durgun geçiyo zaten dün izlemedim

AFK Finale dogru yine iyi bir cikis yakaladi iki haftadir 10 Reytingin altina düsmüyor, AB de bu hafta biraz düsüs yasamis ama Final bölümüyle AB de zirveyi alacagini düsünüyorum.

Hayat Devam Ediyor Total de yine 7 Reyting de kalmis, AB de ise 4 Reytinge kadar düstü. Bu sezon bitti sayilir ama önümüzdeki sezon Senaristler kesinlikle baska seyler üretmeli.

Yalan Dünya Total de 6 Reyting almis bu oranlar AB de zirveyi korudukca Total de yeter bu dizi ye, AB de gecen haftaya göre yaklasik 2 Reyting düsmüs ama zirvede yeri saglam.

Eve Düsen Yildirim AFK nin da sayesinde iyi bir sekilde yola devam ediyor. Acaba Show Tv AFK dan sonra bu diziyi PT1 e alacakmi?

Beyaz Show Total de orta karar, AB de 5 Reyting le 4. sirayi alarak yine cok iyi gitmis.

2 Yaka bir Ismail in dün gece yayinlanan tekrari bence gayet iyi oranlar almis dizi gece gec saatte olmasina ragmen hatta Beyaz Show ve EDY gibi rakiplerine ragmen iki grubtada 3 Reyting almayi basarmis.

yalan dünya ab grubunda hafif düşmüş gibi totalde sıralama aynı

hayat devam ediyoru izlediğim için ondan bir kığpırdama bekliyorum ama istikrarlı bir ikincilikle devam ediyor ..

diğer proğramlarda arka sıralarda yer kapmış..

Hayat Devam Ediyor Ab'de çok düşmüş... Totalde de Feriha'yla arasındaki fark açılmış...Artık biran önce senaryonun toparlanması gerek...