Turkiyenin En Kalitesiz Dizileri Hangileri?

evet pek kaliteli dizi yok :D

Her Zaman Ki Gibi Destere Geliyor.Konuma Laf Atiyo.Bi De Bakiyosun Konu Felc.Ama Ben Yine De Seviyorum.Bu Adami.Iyi Insan.

Türkiye'nin En Kaliteli Dizileri

Ö.B.G.Z
Kurtlar Vadisi Pusu
Muhteşem Yüzyıl
Behzat Ç.
Adını Feriha Koydum
Yalan Dünya
Hayat Devam Ediyor
Fatma Gülün Suçu Ne?
Arka Sokaklar

Şuan Yayınlanan Diziler Arasında En Çok Konuşulan ve KAliteli Dizilerdir. Yani Sosyal Medyada Görüyoruz

bırakalımda biraz kalitesi düşsun kvpnin 10.yılına giriyor. ama hala ayakta senaryo bozuk diyenler iyi düşünsun artık adamlar kendileri sıkıldı devlet millet silah adamlar aşka sarıyor konu değiştiriyor artık kvp sürekli risk alıyor + kanal riskide alıyor. yapsın diğer dizilerde görelim :D ö.b.g.z yayınlasın 10 yıl + kanal değişsin sürekli görelim noluyo :DD:D

Taklas Reytinglerde Halkimiz Dizi Programlari Bize Onu Gosteriyor Ki VADININ DEVRI BITTI.

aslında turkiye cogu dizi kalitesiz. cunku cogu dizinin konuları aslında birbirine yakın yada daha oncede cekilmis bir dizinin benzeri. hep aynı konular üzerinden ilerliyor. suan aklıma gelen kalitesiz diziler turkun uzayla imtihanı, adını feriha koydum, arka sokaklar, akasya duragı, lale devri, yer gok ask, dinle sevgili,firar, pis yedili, bir cocuk sevdim,arka sıradakiler . yani gordugunuz gibi ekranlar gordugumuz cogu dizi kalitesiz .

hadi bunu gectim de gizli gizli akasya duragımı izliyorsunuz anlamadım ki. herkes isyanlarda ama reytinglere bakınca isler tersine donuyor :D

aslında turkiye cogu dizi kalitesiz. cunku cogu dizinin konuları aslında birbirine yakın yada daha oncede cekilmis bir dizinin benzeri. hep aynı konular üzerinden ilerliyor. suan aklıma gelen kalitesiz diziler turkun uzayla imtihanı, adını feriha koydum, arka sokaklar, akasya duragı, lale devri, yer gok ask, dinle sevgili,firar, pis yedili, bir cocuk sevdim,arka sıradakiler . yani gordugunuz gibi ekranlar gordugumuz cogu dizi kalitesiz .

hadi bunu gectim de gizli gizli akasya duragımı izliyorsunuz anlamadım ki. herkes isyanlarda ama reytinglere bakınca isler tersine donuyor :D

Akasya Durağı'nı çocuklar ve orta yaş üstü seviyor. Gençlere ve yabancı dizi, film izleyen kitleye hiç uymuyor. :)

Halkimiz C.Mahalles A.Duragi C.Taksi Tarz Dizileri Severek Izliyor.

Ya Bu Forum Ne Istiyoor Bu Akasya Duragindan?Anlamiyorum ki?

Akasya Durağı'nı çocuklar ve orta yaş üstü seviyor. Gençlere ve yabancı dizi, film izleyen kitleye hiç uymuyor. :)

turk yapımları kaliteli olsaydı yabancı dizi izlemekdik adminim sende biliyorsun :) turkiyede basarılı birseyler olmadıgı icin yabancı tv ve de sinema sektorune donduk. :)

turk yapımları kaliteli olsaydı yabancı dizi izlemekdik adminim sende biliyorsun :) turkiyede basarılı birseyler olmadıgı icin yabancı tv ve de sinema sektorune donduk. :)

türk dizileri kalitesiz ve berbat oldugu icin mi asya da, orta dogu da, balkanlarda izlenme rekorlari kiriyor.

Rica Ederim Dizilerimiz Hakkinda Boyle Acimasiz Elestiriler Yapmayin.

Kalitesiz demek kotu bir dizi demek degil.Vadi kalitesiz bir dizi ama kotu degil.