"Umutsuz FavoriForumum Kızları" | Tanıtım Fragmanı - Jenerik Müziği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
UMUTSUZ
FavoriForumum
KIZLARI

11 Mayıs Cuma ilk bölümüyle saat 22:00'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
:T: ilk benim ismim yazılmalıydı :T: furkan yandın bukadar kızın kaprisi çekilmez :d

Diğer dizilerinizi anladık tamam da bu basbaya Umutsuz Ev Kadınları'nı taklit gibi olmuş gibi değil taklit etmişsin yanlış mıyım :(

ayyy.. alahhım yapılır mı bu bana... birde en sona koymuş bni 5 kadın arasından.. yada 6 her neyse.. Valla furki gözlerime inanamıyorum..

@Frank Woods Müzik ayni ne olmus yani? :)

@BesaleT Böyle daha güzel bence :)

@primavera Polyanna, alfabetik siralamasina göre daha önce :d

@xdragxx tesekkürler

@dizi kolik "Aforizma" alfabetik siralamasina göre daha önce:D :d

birde dikkat ettimde müzik bnm ismim gelince böyle bi hırçınlaşıyo.. :d nedir bu benm çektiklerimm...

hahahha, dikkat ettigin seylere bak. alemsin esra :d
ayrıca dizide sende oynuyomuşun... :d bi tek sürpriz bu oldu... ama bnm ismimin en sonda olması gerçekten bni en çok üzen şey oldu.. alfabetik sırada olsa gam yemezdim 2. olmya yine razı olurdum ama en sona koymuşsun beni.. alacağın olsun...:sorrow:

ayrıca dizide sende oynuyomuşun... :d bi tek sürpriz bu oldu... ama bnm ismimin en sonda olması gerçekten bni en çok üzen şey oldu.. alfabetik sırada olsa gam yemezdim 2. olmya yine razı olurdum ama en sona koymuşsun beni.. alacağın olsun...:sorrow:

Dizide sana çok güzel bir sürpriz yapacagim. Ne bu alinganlik Esraaa :d

Dizide sana çok güzel bir sürpriz yapacagim. Ne bu alinganlik Esraaa :d
Valla son iki haftada bnm çektiklerimi sen çeksen bırak alınganlığı boğardın resmen.. :d ama şu sürprzi merak ediyorum.. eğer öyle bi sürpriz yoksa Valla dizi bitene kadar çekceğin var bnden haberin olsun.. :F

Valla son iki haftada bnm çektiklerimi sen çeksen bırak alınganlığı boğardın resmen.. :d ama şu sürprzi merak ediyorum.. eğer öyle bi sürpriz yoksa Valla dizi bitene kadar çekceğin var bnden haberin olsun.. :F

11 Mayis'i bekle :d

jenerik müziği güzel olmuş ama daha orjinal bir müzik olsaydı daha iyi olurdu gibi ...:)

isimler konusunda bişey demiyorum tabiki kızlar başrolde olacak ama o sondaki veeeeeee fks 14 veeeee endgame kısmına gıcık oldum :))))))))))