Annem- Yeni Dizi-İlk Bölüm 12 Mayıs Cumartesi 18.00

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
149479_162665417196108_100003579521079_216405_1677166566_n.jpg

Annem - bir dram dizisidir. Benim ilk dizim. Çoktandır düşünüyorum aslında ama hikayeni tamamile oturtmak istedim. Dizi 10 bölüm devam edecek. İlk bölüm 12 Mayıs Cumartesi 18.00`da forumda olacak. 30 Haziran Cumartesi 18.00 ise Final olacak. İşte karakterler:

Münevver: Hikayenin başladığı anda 26-li yaşlarda evli bir kadın
Hikmet: Hikayenin başladığı anda 29 yaşında Münevverin kocası. Evine bağlı çalışan biri.
Kaan: 3 yaşında. Münevver ve Hikmetin oğlu
Lale: Münevverin en yakın arkadaşı. En kötü zamanlarında bile hep yanında olmuştur
Niyazi: Lalenin kocası
Rza bey: Hikmetin ve Niyazinin patronu
Zeynep (2012 yılında Kaanın karısı olacaktır)
Arzu ve Cem (2012 yılında Kaanın çocukları olacaktır)
Hikaye bundan 21 yıl önce başlamıştır. Sene 1991. Münevver, Hikmet ve Kaan çok mutlu bir şekilde Ayvalıktaki evlerinde yaşamaktadırlar. Hikmet inşaat sektöründe arkadaşı Niyazi ile birlikte çalışmaktadır. Münevver ise ev kadınıdır. En yakın arkadaşı Lale`ye çok bağlıdır. Münevver Ankara Üniversitesi mezunu. Asıl mesleği öğretmenlik. Ama Kaan doğduktan sonra öğretmenliyi bırakmıştır. Kaan 1988 doğumlu. Uslu bir çocuk. Hikaye 1992-ci yılda başlıyor. Münevver ve Kaan`ın Hikmeti kaybetmesinden sonra onlar için hayat hiç de eskisi gibi olmayacaktır. Hikmetin ölümü aslında en çok Münevver ve Kaanın arasına uçurumlar sokar. 2012 yılında yolları kesişen Anne ve Oğul için hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Kaan Annesi sayesinde hayata bakabildiğini anlar. Ama son pişmanlık fayda etmez...

Son düzenleme:
Demek ki, sende dizini 10 bölüm yapacaksin. Benim baslattigim düsünceyi, diger üyelerde yapmis olmasi beni gururlandirdi.

Yeni dizin hayirli ugurlu olsun, takip edecegim. :)

Çok teşekkürler Emre ve Furkan. Evet senin fikirini beğendim. Zaten çok uzatınca tadı kaçıyor. Bölümler de kısa olacak :)

duygusal ağırlıkta bir dizi olacak sanırım anne oğul ilişkisi anlatılıyor bugüne kadarki hikayelerden farklı bir dizi ben başlangıcı sevdim devamını takip edeceğim .. başarılar revan ...

hayırlı olsun bende 15 bölüm sürdüreceğim beğenilirse daha devam edicek şimdi biraz beğenildi 18 - 19 gibi final olucak :) maksimum 50 benim dizimde yine gerilemiş :( bir önceki bölüm 100 kez okunmuş bu bölüm 30 :( bekliyoruz