3. Antalya Televizyon Ödülleri | 20-21 Nisan 2012 | Yorum Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
erkek odulu acık ara alı aTayındı resmen rezalet olgun sımsek dıger dızılerınde ne oynuyorsa ısıtıp onumuze koymus jurı bunu farkında ama ... :))))))))))))

Bence de Ali Atay'ın hakkıydı da Olgun Şimşek ilgili eleştirine kesinlikle katılmıyorum. Bence daha önceki hiçbir dizisine benzemiyor Selahattin karakteri. Üstelik tamamen farklı olan Ahmet karakterini de aynı anda canlandırıyor. Bence çok başarılı ama Ali Atay daha da iyiydi...

Xemrexxx' Alıntı:
bu törenden atv-fox-trt ye ödül
çıkmıcak gibi

foxun odul alacak yapımı olsaydı alırdı foxa tavır yok da dıgerlerı acık ara on yaegılı ben jurının atv ve trt fox ızledıgınıde sanmıyorum :)))))))))))

Geçen sene Geniş Aile'ye yapılan haksızlık bu sene Leyla ile Mecnun'a yapıldı.

Sevgılı ozan sımdı sana cavap yazmak zor bır kelımeme takıp ceza verırsın ama neyse :)))))) olgun sımsek selahatın rolunde hep vıy vıy dıyen adamı oynuyor ttnet reklamı 7 numara karsınını oynuyor ıste sadece bu adam bunların bıyıklı adamı ve baba rolunde okadar ondan harakeylerı sert okadar

2012 En Iyi Komedi Senaryo: Burak Aksak (Leyla ile Mecnun)

* Gülse Birsel hakediyordu bu ödülü kanimca..

Sevgılı ozan sımdı sana cavap yazmak zor bır kelımeme takıp ceza verırsın ama neyse :)))))) olgun sımsek selahatın rolunde hep vıy vıy dıyen adamı oynuyor ttnet reklamı 7 numara karsınını oynuyor ıste sadece bu adam bunların bıyıklı adamı ve baba rolunde okadar ondan harakeylerı sert okadar

İstediğin her oyuncuyu önceki rollerine benzetirsin ona bakılırsa. :)

7 numaradaki rolünü Beşik Kertmesine benzetsen hakkın vardı ama Selahattin karekteriyle alakası yok.:)TTNET reklamındaki karakterlede oldukça farklılar.:)Benzer değil yani.Hem reklama bakamayız.Önemli olan dizileridir bana göre.En son kapalı çarşıda oynadı ve o oynadığı karakter Selahattin'den çok çok çok farklı.:)Hatta OzaN adminle onun konuşmasını yapmıştık.Şu türküyü:

Selahattin söylesede nasıl olur diye.:D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ozancıgım her oyuncu benzemez tembel ve kotu oyuncu eskı rolllerıne benzer

2012 En Iyi Komedi Yönetmen: Jale Atabey ÖZBERK (Yalan Dünya)

* Süper! :)

Sevgılı burak kapalı carsı drama artık onada benzeyecekse camdan atsın kendını :))))))