20 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 20.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

• Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - Y.S. (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Acayip Hikayeler (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 2 10.0%
  • Bulutların Ötesi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de Yalan Dünya zirvede.

Adını Feriha Koydum, totalde zirvedeki yerini korumasına rağmen A/B'de sert bir düşüş yaşayarak 7 reytingin altında kalarak 3. sıraya geriledi.

Hayat Devam Ediyor totalde 2. sıradaki yerini korurken A/B'de de yükselişe geçti ve oranlarını arttırarak 5. oldu.

Yalan Dünya, bu hafta iki grupta da yükselişte. Dizi, totalde yeniden 7 reytingin üstüne çıkarak üst sıralara yaklaştı. A/B'de ise açık ara fark atarak ilk iki sırayı kapattı.

Beyaz Show, bir haftalık aranın ardından ciddi yükselişe geçerek geri döndü. A/B'de 4. olarak son dönemdeki en iyi sonuçlarından birine imza attı.

Eve Düşen Yıldırım, A/B'de gerilese de iki grupta da üstlerde yer alarak başarısını sürdürdü.

1 Erkek 1 Kadın, uzun bir aradan sonra A/B'de ilk 10 içerisine girerek dikkat çekti.

Acayip Hikayeler ikinci bölümüyle de iyi sonuçlar almasına rağmen A/B'de düşüş yaşadı.

TRT 1'in yeni dizisi "Bulutların Ötesi" çok kötü başlayarak 2 sharede kaldı!

Son düzenleme:
stv birinci helal:D müge anlı düşmüş galiba
trt4 ün yanında yumurcak tv de atağa kalkmış geliyor

Saat 15:00 itibariyla #anlikreyting 'ler; 1.) KANAL D : 2.25 , 2.) FOX : 1.69 , 3.) YUMURCAK TV : 1.3

saat 12:00 sonuçları niye çıkmamış acaba sabahki izlenme oranları değişmiyor aşağı yukarı aynı

Saat 16:00 itibariyla #anlikreyting 'ler; 1.) FOX : 5.13 , 2.) KANAL D : 3.06 , 3.) CARTOON NETWORK : 1.13

Bu akşam 3 farklı dizinin rekabeti olacak.afk,hde ve yd ama ben harry potter ve azkaban tutsağını izlicem geçen hafta en sevdiğim bölüm oynadı bu bölümü de seviyorum ama ateş kadehi de çok güzel

bence böyle daha iyi oldu

zaten anlık reyting gerçek sonuçları vermekten uzaktı tam saat başı bir filmin en heyecanlı yeridir diğeri reklamdadır o anki oran yanıltıcı olur ama ortalama 1 saatlik reyting zaten gerçek reyting oranına yakın çıkar .. umarım 1 saatlik reyting ortalamasını devamlı yayınlar sbt..

işte budur şimdi reytingleri kesin sonuçlarla öğrenebilecek anlık sistem olmamıştı biri reklam giriyo biri oynuyo öyle olmaz dün başlasalardı keşke :D şimdi akşam kesin reytingleri öğreniriz