19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
bu sonuçları görünce artık hatasını kabul eder bizden özür diler.. siz haklıymışsınız der fatmagül vadiyi her hafta yeniyor der:))))
hele bi yapsın :D
takas öyle bir şey yaparmı hiç ? vadi her hafta fatma'yı yeniyor ama türkiyenin her tarafında yapılsa vadiyi 50'yi geçmiş olarak görürüz reytinglerde

takas öyle bir şey yaparmı hiç ? vadi her hafta fatma'yı yeniyor ama türkiyenin her tarafında yapılsa vadiyi 50'yi geçmiş olarak görürüz reytinglerde

Arkadaşlar gerçek dışı yorumlarda bulunmayın, rica ediyorum, uydurma oluyor ve mesajınızın kalitesini sıfırlıyor. :)

kurtlar vadisi mematiyi öldürsede daha da reyting artmaz :)))))))) çünkü kurtlar vadisinin devri bitti. bundan 5 yıl önce mit emniyet polat vari( yanındaki adamlar hariç) kulanmış onlara iş yaptırmış ama herkes biliyorki artık bu tip adamlar kalmadı hepsini polis tutup hapse tıktı yada tahtalı köyü boyladı bırakaincirlikteki amerikan üstünü basıp sag salim adam kaçırmak öyle ellerini kollarını sallayarak sokakata gezemiyorlar. böyle durumda kurtlar vadisi karikatür kaçıyor ancak çocuklar ve ergenler diziye inanıyor izliyor onlarda bir ama oldugunda hemen diziyi bırakıyor :)))))))))))

Son düzenleme:
kurtlar vadisi mematiyi öldürsede daha da reyting artmaz :)))))))) çünkü kurtlar vadisinin devri bitti. bundan 5 yıl önce mit emniyet polat vari( yanındaki adamlar hariç) kulanmış onlara iş yaptırmış ama herkes biliyorki artık bu tip adamlar kalmadı hepsini polis tutup hapse tıktı yada tahtalı köyü boyladı bırakaincirlikteki amerikan üstünü basıp sag salim adam kaçırmak öyle ellerini kollarını sallayarak sokakata gezemiyorlar. böyle durumda kurtlar vadisi karikatür kaçıyor ancak çocuklar ve ergenler diziye inanıyor izliyor onlarda bir ama oldugunda hemen diziyi bırakıyor :)))))))))))

kurtlar vadisi amacı reyting olsaydi büyük kanallar çoktan kapmıstı starda 15 16 alido showdada atv geçti dizi batti

Hep aynı muhabbet ya nereye 50 reyting alıyo.:D Birkaç yüzyıl sonra tüm Türkiye'nin reytingini ölçmeyi başarırlarsa yeni nesiller görür zaten vadinin reytingini. Ne de olsa bu gidişle vadi birkaç asır daha devam eder.:D

olur olur bak beni affet yine geçmis büyük konusma :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:28:39[/TD]
[TD]18:36:55[/TD]
[TD]01:00:13[/TD]
[TD]4,67[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]17:07:26[/TD]
[TD]18:51:23[/TD]
[TD]01:26:11[/TD]
[TD]4,64[/TD]
[TD]18,10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ksry abi 0,03 fark var yani her zamanki gibi abartmakta ustasın.:D Arka sokaklar tekrarıyla beni affeti bu kadar düşürüyorsa kim bilir beni affetin tekrarı olsaydı beni affet kaç yüzüncü olacaktı.:D

reytingler hayal ürünü artık takmıyorum bile gülün geçin arkadaşlar gerçeği herkes biliyo detaylı yorumum 1-1.5 saat sonra

ksry abi 0,03 fark var yani her zamanki gibi abartmakta ustasın.:D Arka sokaklar tekrarıyla beni affeti bu kadar düşürüyorsa kim bilir beni affetin tekrarı olsaydı beni affet kaç yüzüncü olacaktı.:D

beni affet hep artiyor kardes show reytinglerine bak 3. 4 arasi abde 2 reyting aliyodu adamlar yapmis diziyi geçtimi geçti maliyeti tataravasi yapma bana :) dün nededin affet beni fark yemis al sana sonuc

arka sokaklar yenilmis

beni affet hep artiyor kardes show reytinglerine bak 3. 4 arasi abde 2 reyting aliyodu adamlar yapmis diziyi geçtimi geçti maliyeti tataravasi yapma bana :) dün nededin affet beni fark yemis al sana sonuc

arka sokaklar yenilmis

Kreys bir tekrarla yeni bölümü kıyaslıyorsun. Eğer bir tekrar Beni Affet'in yeni bölümünü yakalıyorsa çok başarılı demektir Arka Sokaklar. :)

Kreys bir tekrarla yeni bölümü kıyaslıyorsun. Eğer bir tekrar Beni Affet'in yeni bölümünü yakalıyorsa çok başarılı demektir Arka Sokaklar. :)

hayir canim ona bisi demiom dün dediya arka sokaklar fark atmis o reytinglerde beni affet reklamdaydi gerçek sonuclarda beni affet kazanmıs hem total hem ab de

ewt hak yerini buldu

ozan admin adaletine güvenimiz sonsuz resimde bunun pekistirmesi oldu hayirli ugurlu olsun