FF Sorgu Odası - Hafta 9- Sorgudaki İsim: primavera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulunduğun ortama aykırı düşeceğini bilsen bile fikrini söylermisin

yolda para bulsan cebinemi atarsın sahibinimi ararsın:))

bulunduğun ortama aykırı düşeceğini bilsen bile fikrini söylermisin

yolda para bulsan cebinemi atarsın sahibinimi ararsın:))

söylerim bi kere felsefe dersinde nerdeyse dayak yiyecektim :D

bilmiyorum yaa bazen inancım ağır basıyo geçiyorumda aradada insanın cebine atası geliyo sanırım o anki parasal durumuna göre değişiyo :D

söylerim bi kere felsefe dersinde nerdeyse dayak yiyecektim :D

bilmiyorum yaa bazen inancım ağır basıyo geçiyorumda aradada insanın cebine atası geliyo sanırım o anki parasal durumuna göre değişiyo :D

süper bir cevap çok içten olmuş aynı soru bana sorulsa aynısını derdim hatta para olayında daha hızlıyım direk cebe atarım:)))

derli toplu birimizin dağınık birimisin sabah uyandığında çorabının tekini hiç aradığın oldumu:)) tam yolu yarılamışken mutlak yanında olması gereken şeyleri evde unutup tekrar eve dönüş yaptığın oldumu:))

En son ne zaman hastalandın ? :D Şuan ben hastayım da :(:D

hafif atlattıklarım oldu geçen bikaç hafta ama ocak-şubat arası bir aralıkta çok fena hastalanmıştım günde 7-78 ilaç felan içiyodum hem grip hemde üstüne ne olduğunu bilmediğim bir hastalık beni bitirmişti
bi sabah uyandığımda sesim bir fısıltı kadar bile çıkmıyodu :D
süper bir cevap çok içten olmuş aynı soru bana sorulsa aynısını derdim hatta para olayında daha hızlıyım direk cebe atarım:)))

derli toplu birimizin dağınık birimisin sabah uyandığında çorabının tekini hiç aradığın oldumu:)) tam yolu yarılamışken mutlak yanında olması gereken şeyleri evde unutup tekrar eve dönüş yaptığın oldumu:))
toplu olunmasını severim ama ben hiç toplu değilimdir . çorap aradığım olmuştur :d ohoooo kaç defa döndüm öyle eve :D

Toplu taşıma araçlarından favorin hangisi ? Tren-tramvay-otobüs-metro-vapur-dolmuş-metrobüs vs.

Toplu taşıma araçlarından favorin hangisi ? Tren-tramvay-otobüs-metro-vapur-dolmuş-metrobüs vs.

treni şehirler arasında kullanıyorum 😛 tramvaya kaç yıldır binmem ..metroda anadolu yakasında yok ,vapuru severim keyifli bir yolculuk oluyo dolmuş-minibüs nefret ederim otobüs en sık kullandığım minibüsle kıyaslarsak çok severim :D metrobüste hayat kurtarıcı :D

kısaca en çok kullandığım otobüs olduğu için onu seçiyorum :D

hafif atlattıklarım oldu geçen bikaç hafta ama ocak-şubat arası bir aralıkta çok fena hastalanmıştım günde 7-78 ilaç felan içiyodum hem grip hemde üstüne ne olduğunu bilmediğim bir hastalık beni bitirmişti
bi sabah uyandığımda sesim bir fısıltı kadar bile çıkmıyodu :D

7 ile 78 arasında büyük bir fark yok mu ? :D

Bir de 78 ilaçtan sonra komaya girmedin mi? :D

Hangi şehirlere gittin? Oralarda ne kadar kaldın ?

Şekil şekil gruplandırarak anlatırsan bir zahmet. :D

Bir ağaç diyagramında gösterilebilirse süper olur. :D

uğraştırma beni :d

çanakkaleye gittim,balıkesire gittim, izmire gittim,denizlide pamukkaleye gittim, muğlada bodruma gittim ,antalyaya gittim ,eskişehire gittim, kayseriye gittim , nevşehire gittim ataladığım yok sanırım :D bunların arasından eskişehire trenle kayseriyede 1 kere trenle gittim :D

hepsi benim bebeklerim hepsinin anısı ayrı ayrım yaptırma bana :d ama eskişehir diyelim arkadasımın yanına gitmiştim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy