8 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 5 19.2%
  • Survivor (Show)

Oy: 14 53.8%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 3 11.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 15.4%
  • Demir Adam - Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 5 19.2%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 3.8%
  • Farklı Desenler (STV)

Oy: 2 7.7%
  • Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Umutsuz ev kadınları orjinal senaryo ile yayınlanıyor yani bölümler aynı konu uzatma olamaz şu an yayınlanan bölümler 2.sezonun ilk bölümleri yani daha gelişmeler olmadı

Basta emin değildim ama artık eminim. Bu SBT kesinlikle şikeci. En heyecanlı Survivor bile bu kadar reyting almamisdir.
UEK kesinlikle bu kadar dusemez. Dizide hiç bir degisiklik yok. En azından farkli desenlere yenilecek kadar düşmedi. Bu Muhteşem Yüzyılın Turkun uzayla imtihanına yenilmesi kadar saçma. Kesinlikle SBT yanlış

Basta emin değildim ama artık eminim. Bu SBT kesinlikle şikeci. En heyecanlı Survivor bile bu kadar reyting almamisdir.
UEK kesinlikle bu kadar dusemez. Dizide hiç bir degisiklik yok. En azından farkli desenlere yenilecek kadar düşmedi. Bu Muhteşem Yüzyılın Turkun uzayla imtihanına yenilmesi kadar saçma. Kesinlikle SBT yanlış

Harfiyen katiliyorum

behzat ç ilk sezonki gibi degil. suanki durumlarda diger polisiye dizilerden bir farkı kalmadı. kesik parmak cinayetleri bende dahil kimseyi dizinin icine cekemedi.1. sezon cok cok basarılı bir isti. oda nejat isler farkı olsa gerek .

3 hafta kaldı TNS reytinglerine. Fakat yaz gelmeye başladığı için orada da bir çok dizi düşük reytingle başlayacak. :)

3 hafta kaldı TNS reytinglerine. Fakat yaz gelmeye başladığı için orada da bir çok dizi düşük reytingle başlayacak. :)

Peki TNS gelince SBT'yi bırakacak mıyız ? Yoksa ikisine de mi yer vereceğiz ? Öyleyse yorumu hangisine göre yapacağız ?

En geç Eylül'de bırakmak lazım ama, tam kadro yayında olan resmi bir şirketle, daha az veriye sahip gayri resmi bir şirket bir tutulmamalı.

Engame senin için farketmese gerek. nasıl olsa tahminlerin hep yanlış çıkıyor :))))))

yalnız tns eylüle kadar 3500 kişilik denege anca ulaşacağı için sbt o zamana kadar daha güvenilir olacak

m.yüzyil özeti bile iki katagoride türkün uzayla imtihanini geçti

m.yüzyıl karsisinda kıyaslanamaz t.u.i

Survivor'u izledim en iyi bolumuydu diebilirim reytinglere'de yansimis resmen 2'ye katlamis rakiplerini.

survivor müthiş bölümüyle fark atmış.farklı desenler süper oranlarla 3.olmuş çok doğal.umutsuz ev kadınlarının bence 5 reytingi bile fazla bence 2-3 reytinglik bi dizi

Valla forumun başından o kadar geç kalktımki ancak survivorun son yarım saatine denk geldim... izlediğim kısımdanda anladığım kadryla gönüllüler ödülü kazanmış.. şansın hafızasını kaybetmiş ünlülerde dokunulmazlığı kazanmış... gülenmi hayimmi deiyecek olursak... bence hayim gitsin.. gülen olmazsa gönüllüler çok sus pus olur... :D hayata gülümeseyede baktım... programın bi kaç bölümünü izlememiştim ama program yavaş yavaş daha iyi bi hale gidiyor... ratingleride bence çok iyi... umarım hep böyle devam eder..

Farklı Desenler sürpriz yapmaya devam ediyor.

Behzat Ç. bu sezon Final yapar bence.

Survivor beklediğim reytingleri almış millet yavaş yavaş ısınıyo o adadaki insanlara ilk başlarda herkes bu kadro tutmaz işe yaramaz felan diyodu..zamanla dahada reytinglerini arttırabilir çünkü birleşme olduğunda herkes bireysel olacak o zmn Survivor çok daha farklı bi yarışmaya dönüşüyo bence..Farklı Desenlere de baktığım kadarıyla gerçekten güzel bi dizi otur başına izle sıkılmadan heyecanla izliyosun o da hakettiği yerde totalde..U.E.K zaten 10 dk ya izlemişimdir ya izlememişimdir ne anlattığı belli olmayan bi dizi gibi geliyo bana Türk kültürüyle çoğuda benzeşmiyo zaten hemen fark ediliyo dizinin orjinal olmadığı o yüzden totalde düşmesi çok normal takan yok bu diziyi ama Ab deki reytingler çok fazla bence bu diziye:s

ÖBGZ, M.Y, FSN, yine zirvede tebrik ediyorum üç diziyide..