Yürü git qız 😱😱
ah işte yine saflığım tuttu
Oylamaya göre olacak gibi görünüyor ama yönetim olarak karar vereceğimiz için olmayacaktır
Cevaa'nın konuları +13'dür!Bu bölümün açılması şart, Ceva'nın konuları +18 bırak artı 20lik falan.
Üyelerin her dediği olsaydı ooooburdan çoğunluk çıkıyosa yönetimde bunu göz önüne almak zorunda aksi takdirde üyelerin görüşlerinin hiç bir önemi yoksa burda durmanın ne anlamı var!
Üst düzey yönetim kabul etmeyin
Cevaa'nın konuları +13'dür!
iyi o zaman konuyu kitleyip çöp kutusuna taşıyın madem sizin görüşlerinizle oluyo sadece bu işler boşuna anket yapmayada gerek yok!
Pardon ama çıplak kadınların neresi +13?
Pardon ama çıplak foto yok!Pardon ama çıplak kadınların neresi +13?
Benim düşüncem bu sizin düşünceniz o ama son kararı OzaN admin vereceği için konuyu kilitlemek bana düşmez.
Abartma poly ne çıplak kadını
Pardon ama çıplak foto yok!
Ayriyeten küfürlü resim mi paylaşacaksınız
[/URL]girin painte çok mu zor
orayı kapatsakta sen ne olduğunu anlamıyomusun ve bu mu senin terbiyeni bozup seni kötü etkiliyo bırak Allah aşkına!
Eee niye bunun için +18 konusu açalım ki açık açık paylaşalım anlamadım zaten karar üst düzeyin ben ne diyeyimorayı kapatsakta sen ne olduğunu anlamıyomusun ve bu mu senin terbiyeni bozup seni kötü etkiliyo bırak Allah aşkına!
Bas baya göğsünün ucu kapalı diye giyinik kadın mı oluyor o şimdi? öyle dizilerde gezsinler bakalım +13 yazan ne oluyor. :5:
Eee niye bunun için +18 konusu açalım ki açık açık paylaşalım anlamadım zaten karar üst düzeyin ben ne diyeyim