+18

+18 bölümü olmalımıdır?

• Evet

Oy: 12 66.7%
  • Hayır

Oy: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işin cıkı çıkar

Oylamaya göre olacak gibi görünüyor ama yönetim olarak karar vereceğimiz için olmayacaktır

orayada belli kurallar konacak bi süre geçtikren sonra iyice düzene girer o süre içindede bikaç konu fazla kapatmış olursun gerekirse :D

Oylamaya göre olacak gibi görünüyor ama yönetim olarak karar vereceğimiz için olmayacaktır

burdan çoğunluk çıkıyosa yönetimde bunu göz önüne almak zorunda aksi takdirde üyelerin görüşlerinin hiç bir önemi yoksa burda durmanın ne anlamı var!

iyi o zaman konuyu kitleyip çöp kutusuna taşıyın madem sizin görüşlerinizle oluyo sadece bu işler boşuna anket yapmayada gerek yok!

Pardon ama çıplak kadınların neresi +13?
Pardon ama çıplak foto yok!
Ayriyeten küfürlü resim mi paylaşacaksınız
42wjf.jpg
[/URL]girin painte çok mu zor

Pardon ama çıplak foto yok!
Ayriyeten küfürlü resim mi paylaşacaksınız
42wjf.jpg
[/URL]girin painte çok mu zor

orayı kapatsakta sen ne olduğunu anlamıyomusun ve bu mu senin terbiyeni bozup seni kötü etkiliyo bırak Allah aşkına!

orayı kapatsakta sen ne olduğunu anlamıyomusun ve bu mu senin terbiyeni bozup seni kötü etkiliyo bırak Allah aşkına!
Eee niye bunun için +18 konusu açalım ki açık açık paylaşalım anlamadım zaten karar üst düzeyin ben ne diyeyim

Bas baya göğsünün ucu kapalı diye giyinik kadın mı oluyor o şimdi? öyle dizilerde gezsinler bakalım +13 yazan ne oluyor. :5:

Sonuçta bir yeri görünmüyor. Hem çıplak dediğin konuların hitleri önemli benim için biyeri görünmüş görünmemiş ona bakmam

özellikle karikatürler için böyle bir bölüm olmalı ...
çıplaklıkla alakalı değil ama behzatç, nin küfürleri bipsiz yayınlanmalı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...