FF Futbu Ligi 11.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
Sonuçlar belli oldu.

Galatasaray 2-3 Kayserispor
Orduspor 0-0 Fenerbahçe
Antalyaspor 0-0 Samsunspor
Eskişehirspor 3-2 İBB
Ankaragücü 1-2 Gaziantepspor
Trabzonspor 5-1 Manisaspor
Beşiktaş 1-1 Gençlerbirliği
Sivasspor 2-1 Bursaspor
Karabükspor 0-0 Mersin idman yurdu

Son düzenleme:
galatasaray la oynuyorum işim zor bakalım :D

gs yi deplasmanda 3-2 yenmişim hedef şampiyonluk :D takım müthiş toparlandı :D

yine diger maclarımdaki gibi rakibe karsı ustun oynamısım ama 2-1 lik sok bir maglubiyet aldık. fenerbahceninde puan kaybetmesi isimize yaradı diyebiliriz.2. lik icin daha cok bastırıcaz

Sivas ve Kayseri sürpriz yapmış.

Galatasaray'ın kadrosu aslında çok iyi neden bu kadar kötü sonuçlar aldığını anlayamıyorum.

Karabükspor olarak biz ise çok kötü gidiyoruz ama bunu hakediyoruz. Oyuna girdiğim zaman sorun düzeltmeye çalışmaktan ilgilenemiyorum takımla doğru düzgün :D

Galatasaray'ın kadrosu aslında çok iyi neden bu kadar kötü sonuçlar aldığını anlayamıyorum.

Karabükspor olarak biz ise çok kötü gidiyoruz ama bunu hakediyoruz. Oyuna girdiğim zaman sorun düzeltmeye çalışmaktan ilgilenemiyorum takımla doğru düzgün :D

evet galatasaray iyi kötü sonuç alıyor g.antep'in ise fazla iyi değil ama süper gidiyorlar :S

evet galatasaray iyi kötü sonuç alıyor g.antep'in ise fazla iyi değil ama süper gidiyorlar :S

Gaziantep iyi yönetiliyor. Bursa ve Beşiktaş'la birlikte en iyi yönetilen takım bence. Oyuncularının yetenekleri çok fazla değil ama kondisyonlar çok dengeli. Moraller zaten yerinde :)

Gol bulmakta son zamanlarda ciddi sıkıntılar çekiyoruz. Haftaya da birçok oyuncumuz cezalı duruma düştü. İşimiz zor, Allahtan bizi takip eden rakiplerimiz de puan kaybetmiş :) Ayrıca Sow ile yollarımızı ayırabiliriz.

Ankaragücü'nün durumu çok fena ya, ilk haftalardan sonuncu olmayı garantiledik. :(

ben baya bi toparlandım ilk 6-7 hafta puanım yoktu nerdeyse yeni transferlerle takım iyice güçlendi.artık hedefim üst sıralar keşke galatasaray ı ben alabilseydim bu kadar müthiş bi kadro değerlendirilemiyor.

bende anlayamıyorum :D selcukla melo 101 oldu bu hafta.yine yenilirsek başka birine verelim takımı :D