Akasya Durağı Yeni Bölümleri ile Kanal D'de!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
kanal d stara postaladıgı diziyi foxa gitmekteyken bir mevarayla tekrar geri almış...

Son düzenleme:
Akasya duraği kanal d'de

images

şimdi gördüm altyazı geçti: Türkiyenin en meşhur durağı yola çikti geliyor akasya durağı yakında kanal d'de!!!

Son düzenleme:
Nilgün Belgün twitter;
Soranlar icin..Akasya Duragi yeni bolumleriyle haftaya KANAL D de...

Çok büyük bir sürpriz oldu. Madem geri alacaktınız niye final yaptırdınız ? O finalden sonra nasıl geri dönecek çok merak ediyorum. Kanal D'nin Cumartesi akşamlarını kurtaracaktır ama işin kalite boyutu düşünülecek olursa hatalı bir karar tabii ki...

Günün en büyük sürprizi oldu. Tekrarlarının izlendiğini düşündü Kanal D. Ama Kanal D kalite olarak diğer kanallardan daha önde. Şimdiye kadar bir tek Kurtlar Vadisi`ni almıştı. O günden bu yana Kanal D hiç dizi transfer etmedi. Aslında Akasya Durağı da bir nev`i transfer sayılır. Sonuçta başka kanalda bir kere yayınlandı. Eskiden Küçük Sırlar ve Geniş Aile tekrar Kanal D`ye dönsün diye ne kadar istenilmişti ama böyle bir şeyin kesinlikle olmayacağı bildirilmişti. Ama Kanal D Cumartesi akşamı eski konumuna gelmek istiyor. Ah bir de Küçük Sırlar başlasa :(

Kanal D, televizyon işinden anlıyor! İyi reytingler alır bence.

RevaN iyi hatırlattın bu kanaller full reyting istiyor. Eğer birazcık kalite isteseydi komedi yönünden Kanal D Geniş Aile tekrar başlardı:(

kanal d sbt ye bakıp tansfer etmiş :)))))))))))) yazık ya biliyorsunuz kanal d nin yönetimi değişti ondan böyle dandik adımlar atıyorlar

Eğer bir sürpriz yapıb Melek Baykal diziye tekrar gelirse eskisi gibi 9-10 reytingli günlerine geri döner. Ama tekrar söylüyorum Kanal D`nin bu işi şaşırttı beni. Kurtlar Vadisinden sonra bir daha transfer yapmaz diyordum. Ne diyeyim Kanal D tekrar aldığına göre Akasya Durağı dizisine ancak baş eyerim

Eğer bir sürpriz yapıb Melek Baykal diziye tekrar gelirse eskisi gibi 9-10 reytingli günlerine geri döner. Ama tekrar söylüyorum Kanal D`nin bu işi şaşırttı beni. Kurtlar Vadisinden sonra bir daha transfer yapmaz diyordum. Ne diyeyim Kanal D tekrar aldığına göre Akasya Durağı dizisine ancak baş eyerim

Pek transfer sayılmaz bu bence. Akasya Durağı zaten Kanal D'nin dizisiydi ve geri dönmüş oldu kendi kanalına. :)

Melek Baykal dönmez geri. Dizideki rolünden memnun değildi. :)

yok artık bende şoktayım akasya durağı o akdar raydan çıktıki kanal d nin tekrar alması büyük bi süpriz.reytingleri kötü olacak görürsünüz

Pek transfer sayılmaz bu bence. Akasya Durağı zaten Kanal D'nin dizisiydi ve geri dönmüş oldu kendi kanalına. :)

Melek Baykal dönmez geri. Dizideki rolünden memnun değildi. :)

Böyle bir çok dizi oldu. Sonuçta Akasya Durağı 5 reytingle transfer oldu. Geniş Aile zaten transfer olurken 6-7 reyting alıyordu. Yani Geniş Aile`ni almaması tuhaf geldi. Belki de haberler doğrudur. Bu transferler gerçekleşirken Küçük Sırlar, Geniş Aile, Küçük Kadınlar gibi dizileri Kanal D PT2`de yayınlamak istedi ama dizi yapımcıları PT1 istedikleri için Star`a transfer oldu. Şimdi 2 reyting alan Keşanlıyı bitirmeyen Kanal D o zamanlar 6-7 reyting alan Geniş Aileni, PT2`de 5-6 reyting alan Küçük Sırları ve Küçük Kadınları hayatta Stara vermezdi :)