FF Futbu Ligi 8.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
Sonuçlar belli oldu.

Antalyaspor 0-0 Kayserispor
Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe
Karabükspor 2-3 Bursaspor
Eskişehirspor 0-0 Samsunspor
Trabzonspor 2-3 İstanbul BB
Gaziantepspor 3-0 Manisaspor
Sivasspor 2-0 Beşiktaş
Galatasaray 4-3 Gençlerbirliği
Orduspor 2-1 Mersin İdman Yurdu

Son düzenleme:
antalyaspor-kayserispor maç istatistiğine bakın şutum bile yokmuş :D
0
0
0
17
5
0
40

[TD="width: 200, align: right"]0 [/TD]
[TD="width: 300, align: center"]Gol[/TD]

[TD="width: 200, align: right"] 13 [/TD]
[TD="width: 300, align: center"]Toplam Şut[/TD]

[TD="width: 200, align: right"] 5 [/TD]
[TD="width: 300, align: center"] İsabetli Şut[/TD]

[TD="width: 200, align: right"] 14 [/TD]
[TD="width: 300, align: center"] Faul[/TD]

[TD="width: 200, align: right"] 1 [/TD]
[TD="width: 300, align: center"]Sarı Kart [/TD]

[TD="width: 200, align: right"] 1 [/TD]
[TD="width: 300, align: center"] Kırmızı Kart [/TD]

[TD="width: 200, align: right"] 60 [/TD]
[TD="width: 300, align: center"] Topla Oynama Yüzdesi [/TD]

3-4 haftadır deplasmanda kazanan çıkmıyordu bu hafta 3 tane birden çıktı. (Oyunda bu konuyla ilgili bir değişiklik yapmadığım halde. :))

Maalesef epey kötü gidiyoruz. Fakat iyi günler göreceğimize inanıyoruz. Şampiyonluk play-off'unda olacağız biz de. :):)

yeni transferlerle gün geçtikçe daha da güçleniyorum ama alt sıralardan kurtulmak lazım :D

Ligdeki ilk yenilgimizi aldık..

Fakat böyle bir durumun olması açıkcası imkansızdı:)Sivasspor'un %90'ı kondisyonu "0" denilecek kadar az ve morelsiz oyunculardan oluşuyordu.:)Beşiktaş ise her anlamda iyidi ama nasıl olduysa yine bir deplasman maçındada galibiyet alamadık, sorun bendemi yoksa deplasmandamı bilemiyorum..

Ligdeki ilk yenilgimizi aldık..

Fakat böyle bir durumun olması açıkcası imkansızdı:)Sivasspor'un %90'ı kondisyonu "0" denilecek kadar az ve morelsiz oyunculardan oluşuyordu.:)Beşiktaş ise her anlamda iyidi ama nasıl olduysa yine bir deplasman maçındada galibiyet alamadık, sorun bendemi yoksa deplasmandamı bilemiyorum..

Futbolda imkansız yoktur. :)

Bu durumda bence vardı:)İnceleme şansın var takımların durumlarına bak derim çünkü sivasspor oyuncuların adım atmayacak kadar kötü olmaları gerekiyordu:)

İnceledim ama oyunda ev sahibi olmak önemli bir faktör ve tabii şans faktörü de var. Senin için şanssız bir maç olmuş. Yalnız kondisyonun skora etkisi biraz daha arttırabilirim. :)

İnceledim ama oyunda ev sahibi olmak önemli bir faktör ve tabii şans faktörü de var. Senin için şanssız bir maç olmuş. Yalnız kondisyonun skora etkisi biraz daha arttırabilirim. :)

Bu maç öncesi tek namaglup ekiptim:) Bu takıma yenileceğimi tahmin etmezdim ama Ev sahibi faktörü hepsini katlıyor sanırım:)

M.İ.Y Bank Asya'ya:(

Moderatörün son düzenlenenleri: