Akasya Durağı 4 Yeni Oyuncuyla Dönüyor!

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
Akasya Durağı 4 yeni oyuncuyla ekranlara dönüyor!


Star TV'de final yaptığı hafta Fox TVye transfer olan "Akasya Durağı"nın yeni bölümleri başlıyor.

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun patronu olduğu Erler Film'in üstlendiği dizi, yenilenen kadrosuyla Nisan ayında 153.bölümüyle ekran yolculuğuna devam edecek...

Bu hafta çekimleri başlayan dizinin kadrosuna 4 yeni oyuncu daha katıldı...

Zeki Alasya, Levent Ülgen ve Nilgün Belgün gibi usta oyuncuların rol aldığı dizinin yeni bölümlerinde, "Bir Demet Tiyatro"da canlandırdığı Fadıl Fıdıllıoğlu tiplemesiyle akıllarda yer eden Bican Günalan, Bilge Şen, Sefa Tantoğlu ve Mehmet Kurt da rol alacak.

Bir taksi durağı çalışanları ve yakınlarının maceralarını anlatan dizide Bican Günalan, durağın yeni taksicisi olacak...
Bican Günalan, şakacı Arif karekterine hayat verecek...

7948ce05f145701f303339901db7800c.jpg
 
Owwww Yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo başlamasın bu dizi :(
 
Varmısın Yokmusun Fox'ta başladı fakat sunucuyu Asuman yapıyor ve reytingler berbat. Eğer Acun olsaydı çok iyi olabilirdi. Şimdi ise Akasya Durağı Fox'ta başlıyor yeni oyuncular giriyor ve anlaşılan kadrodan ayrılan var eğer önemli kişiler ayrıldıysa bu dizi de yatar. Ayrılan yoksada dizi reytingde ilk 15 için mücadele eder. Yani Fox keske bu iki yapımıda almasaydı diyorum :)
 
olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy akasya durağııııııııııııııııııı huhuuuuuuuuuuu :D
 
Mehmet Kurt'un katılacak olmasına sevindim, tip olarak falan az buçuk Kemal Sunal'a benziyor bence. Akasya Durağı, Kanal D ve Star TV'de gördüğü ilgiyi acaba Fox TV'de görebilecek mi ? İşte bu büyük bir soru işareti olacak. Kadro gerçektende çok iyi ve umarım hep aynı senaryolar üzerinde yürümezler, daha farklı senaryolara yönelirler. Tabi bu söylediğim biraz zor, bir taksi dizisinden farklı senaryo beklemek mümkün değil. Dönüp dolaşacak aynı senaryo ile devam edilecek. Akasya Durağı dizisinin izleyici kitlesi bozulmadan devam ederse büyük başarı olacaktır ve ben buna emin olmaya başladım, Erler Film bu diziyide Arka Sokaklar gibi uzun süre ekranlarda tutmaya çalışacak ama bunda başarılı olacakmı merak ediyorum. Diziyi arada sırada takip ederim, umarım dizinin yeniden başlayacak olması kötü sonuçlanmaz.
 
Umarim Akasya Duragi yeni kanali FOX ta basarili olur
 
Dizinin işi zor olacak. Büyük ihtimalle Osman Ağa, Arif filan ayrılmış. Bayan oyunculardan da ayrılanlar olmuştur büyük ihtimalle.

Mehmet Kurt takviyesi iyi gelebilir belki. Emret Komutanım'da oynuyordu :)
 
Dizinin işi zor olacak. Büyük ihtimalle Osman Ağa, Arif filan ayrılmış. Bayan oyunculardan da ayrılanlar olmuştur büyük ihtimalle.

Mehmet Kurt takviyesi iyi gelebilir belki. Emret Komutanım'da oynuyordu :)
Osman Ağanın ayrıldığı yok :).Kanımca Mehmet Kurt faktörü dizi için faydası olur
 
oha en sondaki şişman kadınla şişman adam kim? :D

cennet mahallesinde görmüştüm adlarını hatırlamıyorum :D
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hiçbirinin ismini duymadım desem nasıl tepki alırım acaba? :D
Fox için hayırlı olsun ama "ağlamak istiyorum" ben. :)
 
fox çok yanlış yaptı. çocuk denek agırlık sbt de akasya duragı yüksek gözükebilirç ama tns geldiğine dizi göçer. gitti fozun paraları :))))))))))))))
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,587
Mesajlar
3,714,730
Üyeler
8,455
Son Üye
daisydove