FF Üyeleri Bir Arada " 56. Bölüm "

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
NOT : 55. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler :smile:

https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-55-bolum-116094/

OzaN : Meryem'i kim kaçırdı acaba ? takas ve Arslan Bey nerede kaldılar ? 1 saat oldu neredeyse, hala gelmediler. 4134'den 4133'e neredesiniz takas ?

takas ve Arslan Bey telsize cevap vermezler. Çünkü Meryem'i takas ve Arslan Bey kaçırmıştır.

OzaN : Bunlarda bir şeyler var. Bekleyelim bakalım.

5 saat sonra...

Okuldan çıkan üyeler eve gelirler.

xdragxx : Kaçırabildiniz mi Meryem'i ?
OzaN : Hayır. Ama takas ve Arslan Bey kayıp. Başlarına bir şey geldi diye korkuyorum.
xdragxx : Bir şey olmaz onlara ya. Yolda sek sek oynayan kızlara takılmışlardır.
BesaleT : Ya da yolda güvercin görüp, güvercinlere yem vermek için durmuşlardır.
OzaN : Bunların olması imkansız. Çünkü aradan neredeyse 6 saat geçti. Bu işte bir iş var ama bekleyelim bakalım.
BesaleT : Şimdi biraz düşünmeye başlayalım bence.

Telefon gelir.

OzaN : Alo.
takas : Ben takas. Meryem'i, Arslan Bey ile kaçırdık.
OzaN : Sen nediyorsun takas, hemen Meryem'i al da buraya gel.
takas : Biz başka güçlere çalışanlarız. 100.000 TL getirmezseniz Meryem'i unutun.
OzaN : Aylardır içimizde kurt beslemişiz demek ki. Biz şimdi 100.000 TL'yi nereden bulalım ? Para üretme makinemiz yok.
takas : Biz anlamayız. Size 2 gün süre. 2 gün sonra vereceğimiz adrese parayı getirin.
BuraK : Lan takas gazozuna ilaç filan atıp uyutmayın Meryem'i. Sakın, sakına.

Telefon kapanır.

OzaN : Neyse Meryem'in babasından isteriz. Ama o da yurt dışında ne olacak şimdi ya.
cevaa : Bir yolu yordamı vardır merak etme.
Fks14 : cevaa bir an için küfür edeceksin sandıydım.

2 gün sonra...

Günlerden Cumartesi'dir.

xdragxx : Şu Pazartesi gelse de şu kızla konuşsak.
Orcun_22 : Gelir gelir merak etme. Gelsinde görüşelim kızla.
xdragxx : O kız benim. Ben onsuz o da bensiz yaşayamaz.
Orcun_22 : Daha kız seni bile tanımıyor. Hemen cıvımaya başlamışsın.
xdragxx : Tamam. Pazartesi gelsin, görüşürüz.
Cenation : Beyler yeni şiir yazdım nasıl olmuş sizce ?
xdragxx : Daha okumadan nasıl bilelim nasıl olduğunu.
Cenation : Tamam, okuyorum.

Dolaşıyorum İstanbul sokaklarında,
Kapattım gözlerimi, dalmışım hayal dünyasına,
Bir de baktım ki cebime,
Gitmiş cüzdanım hemen.

cevaa : İstanbul'u güzel anlatmış.
BuraK : İstanbul yerine başka bir şehir yazabilirdin. Kapattım gözlerimi demişsin ama göz kapaklarını kapatıyorsun. Bunların dışında güzel. Etkileyici bir şiir olmuş. Ay ağlayasım geldi.
Cenation : BuraK fazla ayrıntılara takılma. :D
Danger UA! : Her şey bir şeydir. Bu şiir de güzel bir şey olmuş.
BesaleT : Cenation şiirlerin güzel. Seni sete götürüp yapımcıyla tanıştırabilirim. Bu arada dizimde 10 gün sonra yayınlanacak.
endgame : Dizini merakla bekliyoruz BesaleT. Umarım reytingleri iyi olur.
BesaleT : İyi olmasın reytingleri. Gerekiyorsa bir bölümde kaldırılsın. Bana kadın rol teklifi verdiler.
endgame : Çakma kadın oynayacaksın anlaşılan. Senin yerine başka kadın yokmuymuş ? Afedersin senin yerine bayan oyuncu yokmuymuş ?
BesaleT : Sende beni kız yerine koydun anlaşılan. TV'dekiler de öyle yapacak. Yokmuş demek ki ya da erkek oyuncuyu kadın oyuncu yaparak daha da ilgi çekeceğini sandılar.
endgame : Aslında öyle demek istememiştim. Neyse bırakalım bu işleri.
cevaa : Beyler ben işe gidiyorum.

30 dakika sonra...

cevaa'nın çalıştıği yerde hırsızlık olayı olur ve cevaa'nın üzerine atılır.

OzaN'a ise telefon gelir.

OzaN : Alo.
Arslan Bey : Söylediğim adrese, parayı bırakıp gideceksiniz. Biz parayı alıp, gideceğiz. Polisle gelirseniz, Meryem'i öldürürüz.
OzaN : Tamam.
Arslan Bey : Atatürk mah, Cengiz Topel cad. 00/30 sokak. Muhtarlık yanı. Yanınızda 100.000 TL ile geleceksiniz.

Telefon kapanır.

OzaN : Beyler bir plan buldum.
BuraK : Aslında Meryem'e hiç bir şey yapamazlar.
BesaleT : Ne planı buldun ?

OzaN ne planı buldu ? cevaa ne yapacak ? Orcun_22 mi ? xdragxx mi ? Hangisi kazanacak ?

Hepsi ve daha fazlası 57. Bölümde! 57. Bölüm ilerleyen günlerde sizlerle!

Son düzenleme:
Bu hafta çok gevezelik yapmışım ya, çenemi biraz tutsam iyiymiş. :)

yine çok güzel bi bölüm olmuş özellikle ben ve arslan bey in olduğu yerler çok iyi olmuş :D
OzaN : Hayır. Ama takas ve Arslan Bey kayıp. Başlarına bir şey geldi diye korkuyorum.
xdragxx : Bir şey olmaz onlara ya. Yolda sek sek oynayan kızlara takılmışlardır. :d

OzaN : Aylardır içimizde kurt beslemişiz demek ki.burasını çok iyi düşünmüşsün süper olmuş :D

yine çok güzel bi bölüm olmuş özellikle ben ve arslan bey in olduğu yerler çok iyi olmuş :D
xdragxx : Bir şey olmaz onlara ya. Yolda sek sek oynayan kızlara takılmışlardır. :d

OzaN : Aylardır içimizde kurt beslemişiz demek ki.burasını çok iyi düşünmüşsün süper olmuş :D

Ben de orasına bayıldım, tam alıntı yapacaktım ki sen erken davranmışsın. :)

Bölüm çok iyi emreemreu, kendi repliklerimi de sevdim, genelde üyelerin kişiliklerine sözleri güzel denk getirmişsin. İyi bir gözlem yapmışsın, çok güldüm. :)

BuraK : Lan takas gazozuna ilaç filan atıp uyutmayın Meryem'i. Sakın, sakına.

Bu da çok iyi, hiç Burak'tan beklemezdim böyle laflar. :)

Son düzenleme:
Ben de orasına bayıldım, tam alıntı yapacaktım ki sen erken davranmışsın. :)

Bölüm çok iyi emreemreu, kendi repliklerimi de sevdim, genelde üyelerin kişiliklerine sözleri güzel denk getirmişsin. İyi bir gözlem yapmışsın, çok güldüm. :)

Bu da çok iyi, hiç Burak'tan beklemezdim böyle laflar. :)

Teşekkür ederim :)

Dolaşıyorum İstanbul sokaklarında,
Kapattım gözlerimi, dalmışım hayal dünyasına,
Bir de baktım ki cebime,
Gitmiş cüzdanım hemen.

:D:D

Teşekkürler Orçun :)

Bundan sonraki bölümde ne olacağını görürsünüz artık :D