9 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 40.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 8 32.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 8.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 4 16.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 6 24.0%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 3 12.0%
  • Terra Nova (Fox)

• Babam İçin (Fox)

Oy: 1 4.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Yeşil Yol - Y.S. (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
En büyük sürpriz Beyaz Show'un sert bir şekilde düşüşe geçmesi olmuş. Detaylı yorum birazdan.

adini feriha koydum yukselmis.sevindim.ama herkes soyluyordu ki dusecek.kaliteli diz her hangi bir deyisikliye gorei hic bir zaman hatta saati deyissede bile reytingleri dusmez

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]13[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:55:47[/TD]
[TD]18:50:18[/TD]
[TD]00:46:50[/TD]
[TD]4,30[/TD]
[TD]13,18[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Beni Affet Tam Bir Efsane mükemmel

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]14
[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:08:04[/TD]
[TD]24:15:09[/TD]
[TD]00:47:14[/TD]
[TD]3,46[/TD]
[TD]10,10

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1 Erkek 1 Kadın Twitter Gücünü A/B Kullanmıs Ve 3.46 10 Share geçmis twitter gücüne inandım

yildirim Duse duse beyaz showa dusmus gozukuyor :)))))) eve dusen yildirim cok kotu bir dizi olmasina ragmen sıkıcı beyaz showu altust etmis. iki kotu sey birbirini yemis yani :))))))

eve dusen yildirim lale devrinin ilk zamanlari gibi berbat bi is olmus. bu kadroyla asla bu dizi tutmaz tek faydasi beyaz showu yemesi. beyaz show okadar konuk bazli ki kotu konuk beyazin siradan espiriyle birlesince berbat biseye donuyor. sozde manken a. amrosyoyu getirmesine ragmen (zeynep ozder ondan daha guzel) beyazin butun gelen yabanci mankenlerde ayni espirileri yapmasi sıkıcıydi ustune 3yil once kaset cikaran donuk yalin olunca beyaz show buz kesti.

feriha erken baslayip az reklamdan dolayi birinci oldu. ferihanin sonu izledim komikti feriha ve emiri yemekle zehirleniyor ama okadar berbat oynaniyor ki yanlislikla logoyu gormesem yalan dunyanin oyunculari h.d.e ile dalga gecmeyi birakip ferihayla dalga geciyor sanacaktim :))))))) feriha iki hafta bir hastaneye tasinarak reyting almaya calisiyor :))))))) yazik hastaneye dusmeyen kalmadi :))))))) bide psikopati en bol dizi surekli hortlak gibi psikopat uretiyor dizi :))))))))

Son düzenleme:
Adını Feriha Koydum Totalde Hayat Devam Ediyor`u geride bırakarak zirvede yer aldı. Diziyi tebrik ediyorum
Hayat Devam Ediyor zirveyi takip etdi.
Yalan Dünya Totalde rakiplerine iyice yaklaşarak 3cü oldu. AB`de açık ara zirvede yer aldı. Gelecek haftalarda Total`i de ele geçirirse hiç şaşırmam
Beni Affet Totalde iyi oranlar olmış
1 Erkek 1 Kadın AB`de atağa geçmiş 10 share almış
Bir Çocuk Sevdim bir türlü 3 reytinge ulaşamıyor
Eve Düşen Yıldırım iyi bir başlangıc yaptı. Ama esas olan gelecek hafta. Eğer yükselirse sevilmiş demektir. Düşecekse sonu MUCK gibi olacak

enteresan sonuçlar çıkmış adını feriha koydum aslında yükselmemiş reyting olarak ama hayat devam ediyorun düşüşüyle zirveyi kıl payı almış.yeni başlayan dizi beklediğimden çok daha iyi başlamış ama yakında düşecektir

Basrollerini Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Cekmez ve Cagatay Ulusoyun paylastigi Adini Feriha Koydum Total grubunda zirvede! Dizi dün cok heyecanliydi ve cok begenildi. Bu da dogal olarak reytinglere yansidi.

Pamela Andersonun konuk oldugu ve Gülse Birselin senaryosunu yazdigi Yalan Dünya dizisi, AB grubunda zirvede yer aldi. Dizi Total grubunda da basarili giderek kanalinin yüzünü güldürmeyi basardi.

Hayat Devam Ediyor heyecanli bir fragman yayinlanmasina ragmen Total grubunda zirvede yer alamadi. AB grubunda gerilerde kaldi ama hala ATVnin en cok izlenen dizisi durumunda.

Medyapimin yapimciligini üstlendigi ve sosyal medyada fazla ilgi görmeyen Eve Düsen Yildirim, reytinglere adeta bir yildirim gibi düsmüs! Dizi yayin hayatiyla cok iyi reytinglerle baslamis. Umarim bu basarisini sürdürür.

Günün değerlendirmesi eklendi. :)

Konuya her şeyi yazmışsın, ben eklenecek bir şey görmüyorum. Sadece reytinglerdeki oynamanın nedenleri ve gelecek beklentileri üzerine yazacağım kısaca.

Yalan Dünya'daki beklenen düşüşün nedeni açıktı, birincisi reklamlar gözle görülür şekilde arttı. İkincisi bölüm oldukça absürttü, hitap ettiği kesim küçüldü. Üçüncüsü ise Pamela Anderson 1 dakika bile yer almadı. :)

Feriha'nın yükselmesi tüm analizcileri yanlış çıkarmış oldu. Aslında yükselme ihtimali vardı, çünkü diğer diziler özetteyken yeni bölüm yayınlandı. Ama biz erken saate çok takıldığımız için düşer diyorduk. Bir de reklamların azaldığı iddia ediliyor tabi, o da önemli.

Hayat Devam Ediyor'un düşüşünü de reklama bağlamak yanlış olmaz, reklam çok belirleyici reytinglerde.

Eve Düşen Yıldırım'ın sırası hepimizin beklediği bir yerde. Ama dizi hiç beğenilmediği için haftaya keskin düşüşe geçer. Ben 5-6 haftaya bu hikaye biter diyorum.

Beyaz Show'un düşmesini normal buluyorum. Nedeni bence Eve Düşen Yıldırım değil, bölümün kendisiydi, bölüm boyu Yalın'ın konserini izledik. Ben konseri severim ama herkes benim gibi düşünmeyecek tabi, millet komedi bekliyor. Haftaya eski yerine dönebilir.

Bu arada Yalan Dünya'nın özeti beklediğimiz gibi Feriha'nın yeni bölümü nedeniyle düştü ama A/B'de 7 reyting iyi yine de.

Gündüz kuşağında Evim Şahane dikkat çekiyor, program Bana Her Şey Yakışır'ın kısa süren yükselişine benzer bir ilgiyi çekti gibi.

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]24[/TD]
[TD]EVİM ŞAHANE[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]14:29:53[/TD]
[TD]15:36:31[/TD]
[TD]01:06:38[/TD]
[TD]3,13[/TD]
[TD]15,49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Daha yazılabilecek şeyler var ama artık susayım. Mesaja başlarken Ozan'a her şeyi eklemişsin demiştim ama o sözlerime pek uygun davranamadım. :)

adını ferriha koydum totalde 1 olarak beni şaşırttı ama haftaya hde ile arayı açar çünkü hastane olayları felan olur hayat devam ediyor totalde iyi ab grubunda da iyi ama totale bakınca fark kötü gibi geliyor yalan dünya biraz düşüşe geçmiş ama yine iyi oranlar almış demedi demeyin yakında totali de alır bence . 1 erkek 1 kadın sonunda çıkışa geçti zaten yükselmesi gerekiyordu cuma günleri sadece bu oranları alsa cumartesileri 4 reytingi geçse yayın hayatına rahatça devam eder eve düşen yıldırımın dün tekrarını izledim ve güzel bir dizi inşallah ilerki bölümlerinde düşüş yaşamaz bir çocuk sevdim biraz toparlansada hala yetersiz.

eve düşen yıldırım bi kaç haftaya düşer. dizide konu-zaman uyarlaması yapılamamış.

Yalan Dünya'yı izleyecektim. Düğün dolayısıyla izleyemedim. :( Neyse artık tekrarından bakarız :)

Eve Düşen Yıldırım iyi bir başlangıç yapmış. Bunda en büyük etken Adını Feriha Koydum bence.

Adını Feriha Koydum diğer rakipleri özetdeyken başlayınca oranlarını artırmış ve Totalde zirveyi almış.

Yalan Dünya biraz düşüş yaşamasına rağmen çok iyi oranlar almış. Bu oranlar diziye yeterde artar bile.

Samanyolu'nda yayınlanan Farklı Boyut'u izledim. Geçen haftaya göre 2 sıra yükselmiş.
Böyle giderse ve başka sezonları da olursa yeni bir Beşinci Boyut olacaktır ratingleriyle. :)

Beyaz Show'a da yarım saat kadar baktım. Ama bu sefer durgun gibiydi.
Daha çok telefonla sorular soruldu, yine de fayda etmemiş ratiglere. Tolga Çevik bile kurtaramamış. :)

Eve Düşen Yıldırım sosyal medyada beğenilmemiş.
Diğer bölümler de düşecektir muhtemelen.
Ben de biraz baktım, gerçekten kötüydü.

Show TV
Gerçekten dizi işinden çok iyi anlıyor ve EDY için bence gün olarak en iyi günü seçmiş.AFK'nin desteğiylede iyi reytingler almayı başarmış.
Kanal D
Yalan dünya dünkü bölümü çok iyiydi ve A/B'de rahatlıkla almış zirveyi zaten.
StarTV
1E1K A/B'de iyi gitmiş.Bir Çocuk Sevdimi bence bitirmeli.Kötü olan bir diziyi almıştı zaten.
ATV
HDE iyi gidiyor ama.Yalan Dünya A/B'de ikiye katlamış HDE'yi.

Adını Feriha Koydum sayesinde Eve düşen yıldırım çok iyi gitmiş.
Adını Feriha koydum ise çok iyi gidiyor.
A/B'de ise Yalan Dünya zirvede ve süper gidiyor.
FOX TV, unutma beni ve deniz yıldızı ile yine ilk 10'da fakat 20:45'ten sonra FOX çok kötü gidiyor. Bence FOX tv, yeni diziler yapmalı ya da yeni diziler transfer etmeli. ve bu dizilerde çok iddialı olmalı.. yoksa fox tv, cuma günü düşüşte olmaya devam edecek! :(
Hayat Devam Ediyor, bu hafta totalde düşüş yaşayarak zirveyi kaptırdı. A/B'de ise önemli bir değişiklik yaşamadı.
Bir Erkek Bir Kadın, A/B grubunda iyi giderek 10 share almayı başardı. gerçekten dün kü bölüm çok komiktii :)
Fox'ta yayınlanan yabancı dizi Terra Nova düşük oranlarla devam ediyor. Babam İçin de beklentilerin çok uzağında. Dizi totalde ilk 50'ye dahi giremedi. A/B'de durumu daha iyi olsa da dizinin geleceği parlak gözükmüyor...
Star tv yine berbat gidiyor. Bir Çocuk Sevdim yarışı yine epey gerilerden takip etti.
ARKA SOKAKLAR (TKR)'da günün kazananı olmuş..

FOX ANA HABER ve KANAL D HABER yine süper gitmiş..
BENİ AFFET ise çok iyi gidiyor. kEŞke fox bu diziyi alsaydıı :D

Yalan Dünya,Hayat Devam Ediyor,Adina Feriha Koydum günün başarili yapimlarinden oldu.Eve Düşen Yildirim birazda A.f.k sayesinde listeye bomba gibi giriş yapmiş:)

Adini Feriha Koydum yine zirveyi eline gecirmis , bazilarimiz Hastaneye düsecek felan diye birisi yine Hasta olacak diye yazmis ama onunla hic ilgisi yok , bildiginiz gibi herkez emir ezilip Hastaneye yatacak zannetmisti ama böyle birsey olmamisti , dizi yine Heyecanini sürdürüp dahada arttirmaya basladi , zaten herkezin istedigi seylerden biride Ferihayla Cansunun aralarinda iyi yada kötü birseylerin gecmesiydi...Cansunun üvey annesi ona tuzak yapip Vitamin haplari veriyordu ve bunu kimse bilmiyordu, ve Emirin gecmisinden gelen bir kizda diziye girdi , Feriha ailesine Emiri tanisdirmak istedi...

Beyaz Show'da izledim ama bukadar düsecegini hic zannetmezdim...

Eve düsen Yildirim dizisini begendim ve hosuma gitti , diziyi takipedecegim..