27 Şubat 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.5%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Turist (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 4 18.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 5 22.7%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu ?

Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Arka Sokaklar mı ? Yer Gök Aşk mı ? Hangisi daha fazla izlendi ? Diğer diziler ne kadar reyting aldılar ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Arka Sokaklar, A/B'de Yetenek Sizsiniz zirvede.

Arka Sokaklar'ın bu hafta oranlarını ciddi bir şekilde arttırması dikkat çekti.

Yer Gök Aşk, totalde 4. sıradakini yerini korurken A/B'de düşüşe geçerek 7. oldu.

Son, özellikle totalde son sıralara doğru ilerliyor. Dizi bu hafta sadece 3 share alarak 66. oldu. A/B'de ise daha iyi giderek 22. oldu.

Koyu Kırmızı bu hafta düşüş yaşadı ve iki grupta da çok gerilerde kaldı.

Leyla ile Mecnun, TRT ortalamasına göre iyi gitti.

Fox'un yeni günlük dizisi "Canım Benim" ilk bölümüyle ortalama bir performans sergileyerek 9 share aldı...

Son düzenleme:
ilk önce Bir Kadin Tanidim i ondan sonrada Leyla ile mecnunu izledim her ikiside süperdi hele Leyla ile mecnun harikaydi.

koyu kırmızıyı izledim filmde, isveç sendromu gerçekleşti....
film her zamanki gibi güzeldi..

Leyla İle Mecnun'u izledim yine süper bir bölümdü :smile: Görümcek Adam olayı çok iyiydi :D

Bu gün bir kehanette bulunayım, bunu hiç bir programı izlemeden yazıyorum. :) Bence Arka Sokaklar iki grupta da biraz düşecek, Kanıt da düşecek, Yetenek Sizsiniz A/B'de biraz artacak ama total'de değişmeyecek. Koyu Kırmızı 3-5 sıra yukarı çıkacak. Leyla ile Mecnun 3-5 sıra düşecek. Haberlerde ATV haber yükselecek, diğerleri değişmeyecek. :)

Bakalım kaçı tutacak ? :)

Bu gün bir kehanette bulunayım, bunu hiç bir programı izlemeden yazıyorum. :) Bence Arka Sokaklar iki grupta da biraz düşecek, Kanıt da düşecek, Yetenek Sizsiniz A/B'de biraz artacak ama total'de değişmeyecek. Koyu Kırmızı 3-5 sıra yukarı çıkacak. Leyla ile Mecnun 3-5 sıra düşecek. Haberlerde ATV haber yükselecek, diğerleri değişmeyecek. :)

Bakalım kaçı tutacak ? :)
allah korusun reyetinglerde hep 1.sırada görürüz inş. leyla ile mecnunu

Tahminlerimin hiçbirini tutturamamışım. :)

Arka Sokaklar artık aşmış kendini, A/B'de 10 reytinge dayanmış Yetenek Sizsiniz'e rağmen, bu Arka Sokaklar tarihinde görülmüş bir şey değil.

Yetenek Sizsiniz iki grupta da 10'a yakın reyting almış, pazartesi durumu oldukça iyi ama bu hafta A/B'yi kıl payı almış. :)

Yer Gök Aşk total'de çok iyi, zirveye 4 reyting kadar uzak olsa da 8 reyting çok başarılı, A/B'de ise nedense beğenilmiyor, A/B'de de Fox ortalamasının üstünde tabi.

Kanıt istifini bozmuyor, hikayesiyle ilgi çekmeyi biliyor, 15 share ile gelecek sezonu da garantilemiş gibi göründüğünü söyleyebiliriz.

Hafta içi haberler neredeyse hep aynı, artık ezberlediğimiz gibi A/B'de Ali Kırca, Total'de Birand zirvenin sahibi.

Fox'un oturmuş günlük dizileri iyi, dün başlayan Canım Benim ise zor saatte 10 share ile ilk gün için çok başarılı, akıbetini zaman gösterecek.

Son-Koyu Kırmızı alıştığımız yerlerde gibi, belki çok küçük oynamalar olmuş olabilir ama önemli bir değişiklik yok.

TRT 1 hem pirme-time'da yayınladığı Turist ile, hem de hemen ardından başlayan Leyla ile mecnun ile pazartesi iyi gidiyor, leyla ile Mecnun 2 sıra yükselmiş A/B'de.

Spartacus önünde çok düşük reytingli bir dizi olmasına rağmen 13 share ile Star'ın en başarılı işi oldu.

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]29[/TD]
[TD]SPARTACUS: BLOOD AND SAND[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:10:30[/TD]
[TD]25:11:17[/TD]
[TD]00:49:24[/TD]
[TD]2,41[/TD]
[TD]13,43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

harbı spartacus super gıtmıs benı affet star ılac olur akasya duragı 15:00 çekerler tamamdır

Arka Sokaklar'a tebrikler, dizi TOTAL grubunda reytinglerini arttirmayi basarmis.

Arka sokaklar iki grubtada oranlarini baya arttirmis. Total de rahat bir sekilde zirvede, AB de kil payi zirveyi kacirmis.

YST total de 2. Olsada hala cok basarili, AB de alisildigi gibi zirvede.

Son ve Koyu Kirmizi hayal kirikligi yaratmaya devam ediyor.

Leyla ile Mecnun yükselerek devam ediyor AB de 3 reytinge yaklasti.

Kanit arka sokaklarinda etkisiyle iyi gitmis.

Bir Kadin Tanidim yine iki grubtada ilk 100 e girememis, bakalim TNT ne yapacak

son rekora gidiyor total 66 cı olumuş. bakalım son bölümde rekor kırabilecek mi.. dizi 10 bölüme geldi hala bazı karakterlerin kim oldugu belli değil :)) yaw böyle dizi senaryosu olur mu allah aşkına :)))) atv ve ay yapım bu işin sonunu beklemesinler hiç hemen bir final yapsınlar ne ne oldugu ortaya çıksın hemen

Canim Benim umut vaad edecek reytingler almis ilk bölümüyle..

Canım Benim gerçekten çok güzel ve iddialı dizi. zaten reytinglerde de belli etmiş. ileri ki günlerde ilk 15 te olacaktır.
Yer Gök Aşk totalde iyi Ab'de kötü gitmiş. Nedense AB izleyicisi FOX'u sevmiyor!a
Arka Sokaklar çok iyi gitmiş ve iddialı olduğunu yine kanıtlamış!
Acun'un sunduğu Yetenek Sizsiniz, çok iyi giderek Show'u sevindirmiş.
FOX'un günlük dizileri çok çok iyi gitmiş. zaten gerçekten de FOX'un günlük dizileri çok güzel ..
Son dizisi ''Sona yaklaşıyor'' :)
FOX ANA HABER YİNE ÇOK İZLENMİŞ. :)
AKASYA DURAĞI (TKR) çok iyi gidiyor. FOX'taki akasya durağının fragmanları 3-4 gün içinde dönecekmiş. bakalım nasıl gidecek FOX'ta?
BENİ AFFET çok iddialı gidiyor ve iyi gidiyor :)
KANIT aldığı oranlarla şaşırtıyor! Güzel gitmeye de devam ediyor!
TRT 1'İN ''TURİST'İ'' İYİ GİDİYOR!
BAKALIM SALI GÜNÜ NELER OLACAK :)