25 Şubat 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 4.8%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 5 23.8%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 14.3%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet (Star)

Oy: 4 19.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 19.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (TV8)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 9.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cumartesi neler oldu ?

Yetenek Sizsiniz mi ? Lale Devri mi ? Şefkat Tepe mi ? İffet mi ? Yahşi Cazibe mi ?

Hangisi daha fazla izlendi ? Hangi diziler bekleneni veremedi ?

Sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, yine iki grupta da zirvede.

Lale Devri, son haftalardaki yüksek performansını bu hafta da göstermeyi başardı ve iki grupta da 2. sıranın sahibi oldu.

Şefkat Tepe, totaldeki başarısını sürdürdü ve yine günü 3. tamamladı.

Kazanmak İçin Bir Dakika bu hafta biraz daha yükseldi ve iki grupta da 5. oldu.

Keşanlı Ali Destanı bu hafta iki grupta da düşüşe geçerek hayal kırıklığı yarattı. Geçen hafta A/B'de 5. olan dizi bu hafta 12 sıra birden düştü ve ancak 17. olabildi.

Kanal D'nin gece kuşağında yayınlanan filmi "Bermuda Şeytan Üçgeni" ise iyi bir performans gösterdi.

Yahşi Cazibe totalde 7. A/B'de ise 4. olarak başarısını sürdürdü.

İffet, eski günlerinden uzak bir görüntü çizmeye devam etti ve totalde 12. A/B'de 9. olabildi.

Son düzenleme:
yahşi cazibeye baktım biraz şimdide spartacusun 3. sezonunu indiriyorum gece onu izlerim.

Star Tv'de ekrana gelen ve yapimciligini Gold Film'in yaptigi Iffet dizisini izledim.

biraz yetenek sizsiniz biraz şefkat tepeyi izledim

Kesanli Ali Destani izledim bu bolum cok cok daha iyidi reytinglerde kessinikle artma olacaktir totalde:5 reyting olabilir a/b:5.50 diye dusunuyorum.

A/B 14 Totalde 13 Program Sokmus Star Çogu Üst Sıralarda Merlin Tekrari 18 Share Almis Akasya Duragi Tekrari yine Reytingleri Çok İyi

Kanal D Film İyi gitmis 1e1k A/B Kıpırdamıs yükselise geçmis

Açıkcası İffet gibi bir dizi`nin bu reytingleri almasına inanamıyorum. Ucankusfocusa gore hep zirvede oluyor. TNS gelince yükselişe geçeceğine eminim.
Keşanlı Ali Destanı 7 reyting alırken Kanal D`nin hamlesi ile 2 reytinge düştü
Lale Devri senaryo`nun haraketlenmesi ile yükselişe geçti.
Kazanmak İçin bir dakika iyi ama Salı 23:00`te yayınlansa 6 reytingi geçer
Yetenek Sizsiniz Türkiye Cumartesi harika oranlar alıyor. Ama Çarşambaları 5 reytingi görüyor.

Açıkcası İffet gibi bir dizi`nin bu reytingleri almasına inanamıyorum. Ucankusfocusa gore hep zirvede oluyor. TNS gelince yükselişe geçeceğine eminim.
Keşanlı Ali Destanı 7 reyting alırken Kanal D`nin hamlesi ile 2 reytinge düştü
Lale Devri senaryo`nun haraketlenmesi ile yükselişe geçti.
Kazanmak İçin bir dakika iyi ama Salı 23:00`te yayınlansa 6 reytingi geçer
Yetenek Sizsiniz Türkiye Cumartesi harika oranlar alıyor. Ama Çarşambaları 5 reytingi görüyor.

Kazanmak İçin Bir Dakika Salı 23.00'da yayınlansa 6 reytingi geçer ama Cumartesi günü kazandığı başarı daha önemli. Salı 23.00'da dizi tekrarıyla bile çok iyi reytingler alıyor zaten Kanal D :)

İffet, TNS ile yükselişe geçebilir ama artık zirveyi alacağını düşünmüyorum. Diziyle ilgili haberler, diziye sosyal medyadaki ilgi de azalmış gözüküyor.

Kazanmak İçin Bir Dakika Salı 23.00'da yayınlansa 6 reytingi geçer ama Cumartesi günü kazandığı başarı daha önemli. Salı 23.00'da dizi tekrarıyla bile çok iyi reytingler alıyor zaten Kanal D :)

İffet, TNS ile yükselişe geçebilir ama artık zirveyi alacağını düşünmüyorum. Diziyle ilgili haberler, diziye sosyal medyadaki ilgi de azalmış gözüküyor.
Sonuçta Keşanlı Ali Destanı 20:00`de 7 reyting alıyordu. Kanal D`yi en azından 2ci yapıyordu cumartesi geceleri

Acun Medya'nin hazirlayip sundugu "Yetenek Sizsiniz" programi basarisini sürdürerek iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

FOX'un sevilen dizisi "Lale Devri" bu hafta iki grupta da 2.olarak hem kanalini hem yapimcisinin yüzünü güldürmeyi basardi.

Sefkat Tepe Samanyolu için çok iyi reytingler almaya devam ediyor.

Kazanmak Için Bir Dakika yarismasi iyi giderken, Kanal D'nin diger yapimi Kesanli Ali Destani büyük bir hayal kirikligi yasatmis.

Iffet dizisinin bu reytinglerin aldigina inanamiyorum, hiç haketmiyor bu reytingleri. Dizide heyecan desen var, dramatik sahneler var, eglenceli sahneler de var.. Oyuncular ise muazzam, müzik desen harika senaryo da çok basarili. Umarim TNS'in geldiginde Iffet dizisi yükselis yasar ve özellikle A/B grubunda ilk 5'e girecegini tahmin ediyorum.

iffet ile kesanli fena cakilmis. daha once dedin bu ikiliden hayir gelmez diye... neyse saglik.olsun bu is buraya kafarmis :))))

iffet ile kesanli fena cakilmis. daha once dedin bu ikiliden hayir gelmez diye... neyse saglik.olsun bu is buraya kafarmis :))))

sende devamli çakilmis dion ne çakılmasindan bahsedion total ilk 15 ab ilk 10a girmis iffet hemen çakılmıs vazgeç artık su yorumlarindan kesanli ali destani kanald yanlis stratejisinden dolayi reytingleri düstü hemen çakılmıs fena çakılmıs bide aman söyle bakim iffet geçen hafta kaç reyting aldi ? yine ayni reytingi aldi kesanli ali destani düsmüs iffet yine ayni oranlari almis ..

Şefkat Tepe bu hafta düşüş yaşamış. Ama bu haftaki bölüm heyecanlıydı. Haftaya yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyorum.

Lale Devri'nde heyecan artmış gibi gözüküyor. Dizi her hafta yükselişte.

İffet eski görüntüsünden uzakta. TNS gelincede buna benzer oranlar alacağını düşünüyorum.

Yahşi Cazibe yükselmiş.

Akasya Durağı tekrarlarıyla çok iyi oranlar almış.

Kanal D Cumartesi akşamları yanlış strateji uyguluyor bence.

20.00 Keşanlı Ali Destanı
22.45 Kazanmak İçin Bir Dakika

yapsa çok iyi oranlar alır bence :)

Bu hafta Kesanli ali destani diger bolumlerden cok daha iyidi nasil 3 reytinglere duser inanamaiyorum iffet de 9 reyting aliyordu simdi ise 3-4.

İzlediklerimi sayarsam; Keşanlı Ali Destanı, Bermuda Şeytan Üçgeni ve Merlin'i izledim.

Keşanlı Ali Destanı güzel bir bölümdü. Ali muhtar olamamış bunun sebebi olarak, oy pusulalarının çalınmış olmalarıydı. Çakal Rüstem muhtar olmuştu. Yeni gelen Hüseyin'i takip eden Rıza oy pusulalarını görmüş ve sonuçlarını katlanmıştı yani Hüseyin onu öldürmüştü. Mahallede Rıza'nın ölümünden sonra büyük bir dedektiflik oyunu başlamıştır herkes üzgün bir haldeydi. Suç nasıl olduysa oldu Sipsi Selim'e gitti yani şuanda Sipsi Selim boşu boşuna hapiste. Ali az daha Sipsi Selim'i öldürüyordu bu arada. Onu bunu geçelim, Ali artık muhtarlığını ilan eder beya.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]39[/TD]
[TD]ELDE VAR HAYAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:04:00[/TD]
[TD]21:54:34[/TD]
[TD]01:37:16[/TD]
[TD]1,66[/TD]
[TD]4,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Totalde ilk 100'e girememiş. A/B'de 39. olmuş.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]12[/TD]
[TD]İFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:29:52[/TD]
[TD]23:01:21[/TD]
[TD]01:58:53[/TD]
[TD]3,76[/TD]
[TD]9,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 saate yakın zamanıyla tebrik etmek istiyorum (!)