Favoriforumum.Net Dünyada İlk 100.000'de ! Türkiye'de İlk 1500'de !

89,629 -
tr.31ea1f705854ad57c432845068bd05d3.png
1,526

Sitenin Google Analytics istatistikleriyle Alexa istatistikleri hiç uyuşmuyor. Sebebini anlayamadım ama bir anormallik var Alexa'da. Bu gidişle 200.000'e kadar düşürecekler. :)

[TABLE="class: chrome, width: 0"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent, align: center"] 91,889
Alexa Traffic Rank
[/TD]
[TD="class: end, bgcolor: transparent, align: center"] 1,559
Traffic Rank in TR
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Düşüş devam ediyor :(

[TD="bgcolor: transparent, align: center"] 91,859
Alexa Traffic Rank
[/TD]
[TD="class: end, bgcolor: transparent, align: center"] 1,566
Traffic Rank in TR
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dünya'da yükseliş var :D

Dünyada 30 sirala yükselmemiz güzel olmus.. Umarim Türkiye siralamasinda da yükseliriz.

Hacılar çok düşük, benim başka bir forumum var o kadar büyükki 3.8 milyon üyeyle Dünya'da ilk 20 Türkiye'de ilk 5'te hatta Türkiye sıralamasında 1.sırada. İstanbul nüfusunun 5'de 1'i kadar üye var biraz zorlasa Ankara nüfusuna yetişecek İzmir'in nüfusunu bile geçmiş frmtr diye

Son düzenleme:
Hacılar çok düşük, benim başka bir forumum var o kadar büyükki 3.8 milyon üyeyle Dünya'da ilk 20 Türkiye'de ilk 5'te hatta 1.sırada. İstanbul nüfusunun 5'de 1'i kadar üye var biraz zorlasa Ankara nüfusuna yetişecek İzmir'in nüfusunu bile geçmiş frmtr diye

Frmtr, Türkiye'nin ilk forumlarından biri. Biz daha kurulmamışken bile milyonları aşkın üyeleri vardı. Kendimizi onlarla kıyaslayacak değiliz zaten :)

Ayrıca Türkiye'de 1. tabii ki Frmtr değil. 1.Facebook 2.Google... :) Onların sıraları:

globe-sm.jpg
5,261
74

Frmtr, Türkiye'nin ilk forumlarından biri. Biz daha kurulmamışken bile milyonları aşkın üyeleri vardı. Kendimizi onlarla kıyaslayacak değiliz zaten :)

Ayrıca Türkiye'de 1. tabii ki Frmtr değil. 1.Facebook 2.Google... :) Onların sıraları:

globe-sm.jpg
5,261
74

Bahsi geçen forum çok büyük ama açılan binlerce gereksiz ve saçma konulara ve mesajlara bakıyorum da biz çok açık farkla daha iyiyiz, bunu övmek için söylemedim, ben o forumu hiç bir zaman başarılı bulmadım. Ama başarılı olduğuna inandığım forumlar var tabi, adlarını zikretmeye gerek yok.

[TD="bgcolor: transparent, align: center"] 91,859
Alexa Traffic Rank
[/TD]
[TD="class: end, bgcolor: transparent, align: center"] 1,557
Traffic Rank in TR
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dünya sıralaması aynı, Türkiye'de yükseliş var :)

Dakika başı güncelliyorum siteyi, bir katkım var mıdır acaba yükselişte. :)

Dakika başı güncelliyorum siteyi, bir katkım var mıdır acaba yükselişte. :)

Özellikle Alexa Toolbar varsa katkı olur tabii ama son zamanlardaki sistemlerini anlayamıyorum. Sitenin gerçek istatistiklerinde günlük sayfa görüntülenme sayısı eskiye oranla neredeyse iki katı durumunda ama Alexa'da düşüş var gibi gözüküyor, çok ilginç :)